Lancôme-kauneustapahtuma Sokos Helsingissä

Tervetuloa Lancôme-kauneustapahtumaan, jossa asiantuntijamme antavat henkilökohtaiset meikkivinkit pikkujoulukauteen ja kertovat miten saat ihosi hehkumaan talvikaudelle siirryttäessä. Lisäksi voit seurata livelähetystä Helsingin tavaratalosta ja inspiroitua vinkeistä ja uutuuksista.


 

TÄYSIN UUTTA SUOMESSA: SHADE FINDER

Shade Finderin teknologia auttaa löytämään juuri oikean meikkivoidesävyn. Se nopeuttaa ja helpottaa meikkivoidesävyn valintaa ja saat kasvoillesi varmasti täydellisen sävyn.

Haluatko nähdä, miten Shade Finder toimii käytännössä? Mene Sokoksen Facebook-sivulle torstaina 15.11. klo 12.00 tai perjantaina 16.11. klo 9.00 ja seuraa livelähetystä Sokos Helsingistä tai tule paikalle Sokos Helsingin Lancôme-myyntipisteelle.HANNA VÄYRYSEN LANCÔME-SUOSIKIT

Strictly Style -blogin Hanna Väyrynen kertoo suosikkituotteistaan ja antaa omat vinkkinsä meikin tekoon. Hanna on paikalla Sokos Helsingissä torstaina 15.11. klo 11.30-15.00 ja perjantaina 26.11. klo 9.00-12.30. Etkö pääse paikan päälle? Ei hätää, voit seurata livelähetystä Sokoksen Facebook-sivuilta

 

UUSI L’ABSOLU ROUGE DRAMA MATTE -HUULIPUNA

Lancôme National Make Up Artist Sara Murto loihtii Hannalle pikkujoulun teemaan sopivat huulet uudella L’Absolu Rouge Drama Matte –huulipunalla. Voit seurata tutoriaalia torstaina 15.11. klo 14.00 ja perjantaina 26.11. klo 11.00.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan eri päivien tapahtumia myymälään tai livelähetysten kautta!

Osta Lancôme-tuoteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä