Lace, leather & Rock’n’Roll Lohjalta

Laura on Rock Model of the Year 2014. Unelmien kumppani voi olla mies tai nainen, kunhan tyyppi on riittävän komea, ihana ja rock. Löytyykö kilpailijoistamme tarpeeksi rock’n’rollia vai onko edessä pelkkää hoppia? Katso kuka pääsee treffeille Avalla 30.10. klo 22.

Rokkimimmi Laura on kiireinen lohjalainen karaokejuontaja, malli, vloggaaja, bloggaaja ja paljon muuta. 23-vuotias nahkaan verhoutunut elosalama haluaisi deittailla naista tai miestä, joka olisi itsevarma, rokahtava ja tatuoitu. Tulevaisuudessa oma perhe ja husky-koira voisivat saada tämän naisen moshaamaan onnesta. Laura on myös ollut mukana Kiss Bang Lovessa.
Jesu on helsinkiläinen baarimikko, joka valloittaa naisten sydämet hurmaavalla hymyllään ja bemarillaan. Ulkomaillakin asunut tatuoitu sydäntenvalloittaja pitää tummista ja tulisista naisista, joissa on haastetta. Jesun unelmanainen on Martina Aitolehti. Hän toivoo kumppaniltaan myös rehellisyyttä ja huolehtivaisuutta. Jesun pukeutumistyyli on melko tomboy, mutta naiselta hän toivoo takapuolta korostavaa pukeutumista, mutta ei mitään Kardashian-peppuja. 

Ratsastusterapia-avustaja Sini on räiskyvä persoona ja pop-kulttuurin himohamstraaja, joka ei halua hukkua pukeutumisellaan harmaaseen massaan. Hänen bling-bling-tyyliin kuuluu eri pari korvikset ja rock-henkisyys kuuluvat olennaisesti. Unelmakumppanissa sukupuolella tai ulkonäöllä ei ole väliä, kunhan on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja osaa olla myös itsenäinen. 

Jarkon intohimoihin kuuluvat suomiräp ja 10 vuotta vanha street-tyyli, eli löysät housut ja vähän liian isot vaatteet. Urbaani kaduntallaaja ostaa vaatteensa yleensä netistä. Hänen unelmanaisensa olisi huumorintajuinen ja spontaani, eikä hänen kanssaan tulisi tylsää hetkeä. Huono sisältö kauniissa kuoressa ei Jarkkoa säväytä, ja niin kukkamekkoinen blondi kuin tummanpuhuva hevinainenkin voivat saada hänen pyyhkijänsä viuhtomaan villisti.
Tyyli A: Tyylissä on sopivasti rokkia, femmeä ja seksikkyyttä. Tatuoinnit pääsevät upeasti oikeuksiinsa ja lookin viimeistelee feminiininen tuoksu. Paita: Object, Housut: Noisy may, Kengät: Vans, Tuoksu: Police To Be Woman.

Tyyli B: Must-have-nahkatakki, farkut ja alle vain upea silkkitoppi, tämä tyyli on ihanan yksinkertainen. Takkia jäämme himoitsemaan, klikkaa se ohesta omaan ostoskoriisi. Takki: Sand, Sukat: House, Huivi: Aventura, Rannekoru: Korukolmio, Paita: Triumph, Farkut: Lee.

Tyyli C: Rokisti ladylike, nahkajakku, remmisandaalit ja niittilaukku luovat naisellisen ja särmän tyylin. Kengät: Unisa, Laukku: Guess, Rintaliivit: Chantelle, Stringit: Esprit, Takki: Esprit Collection, Paita: Object, Farkut: The Lab. 

 


 

 

 

 

Lauralle suihkutettiin kuiviin hiuksiin kauttaaltaan EIMI Thermal Image-lämpösuojasuihketta. Kiharat työstettiin GHD Soft Curl-kihartimella ja jokaisen osion alle suihkautettiin EIMI Mistify Me Light-hiuskiinnettä. Kiharan avaukseen käytettiin GHD Paddle-lapioharjaa.

GHD Soft Curl on ehdottomasti markkinoiden ylellisin kiharrin. Se auttaa luomaan ammattilaislaatuiset kiharat. Kiharrussauvassa on käytetty patentoitua keraamista teknologiaa, jonka ansiosta sen lämpötila pysyy kontrolloidussa 185 asteen lämpötilassa. Kihartimessa on lämpenemätön kärki ja automaattinen virrankatkaisu laitteen oltua 30 minuuttia käyttämättä. Kahden vuoden takuu. 

 

Wella EIMI Thermal Image-lämpösuojasuihke rautamuotoilun alla helpottaa raudan liikkumista ja takaa, että hiukset jäähtyvät välittömästi muotoilun jälkeen. 

Wella EIMI Mistify Me Light on uusi hienojakoinen kevyt hiuskiinne. Varsinkin pitkähiuksiset haluavat usein liikkuvat ja kosketeltavat hiukset. Kiinteen hienojakoinen koostumus menee pienen pisaransa ansiosta hiusten syövereihin ja saa aikaiseksi muhkean ilmavat hiukset. Mistify Me-kiinteessä on lämpösuoja muotoilurautojen alle.


Osta naisten muotia >>

Osta Wellan tuotteita >>

Osta We care iconin tuotteita >>


Tuotenosto:

We Care Icon Magic Wear All Over Shimmer Palette korostuspuuteri 7 g–2503548

We Care Icon Eyebrow Perfecting Gel kulmien muotoilugeeli–15739510

We Care Icon Magnetic Eyes Perfect Line Liquid Eyeliner nestemäinen silmänrajaus 2,5 g–2725022

We Care Icon In Love Gold Glow Palette Korostus- ja hohdepaletti 12,5 g–28952515

Wella Professionals EIMI Mistify Me Strong XXL hiuskiinne 500ml–28601022

ghd Soft Curl Tong kiharrin–22348017

Wella Professionals EIMI Thermal Image lämpösuojasuihke 150ml–6824038

Wella Professionals EIMI Rugged Texture muotoilupasta 75 ml–6824035


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä