Laadukas huulipuna kosteuttaa ja kestää pitkään

IsaDoran meikit ovat hintaluokassaan poikkeuksellisen laadukkaita, ja valikoimasta löydät kaiken, mitä tarvitset upeaan meikkiin niin tavallisena työpäivänä kuin tärkeän juhlan koittaessa. Tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja eli ne sopivat hyvin myös herkkäihoisille ja allergisille.  

Perfect Moisture ja Perfect Matt -minihuulipunat

IsaDoran Perfect Moisture -huulipuna on runsaspigmenttinen, kosteuttava huulipuna, joka pysyy huulillasi pitkään. Se ei kuivata huulia ahkerassakaan käytössä, vaan kosteuttavat öljyt ja kandelillavaha takaavat mukavan pehmeän tunteet huulilla. 

Myös mattapintaisen lopputuloksen antava Perfect Matt -huulipuna sisältää runsaasti kosteuttavia ja pehmittäviä ainesosia, jotka tekevät huulipunasta miellyttävän käyttää koko päivän. Saat Värien juhlan kunniaksi kumpaakin huulipunaa nyt näppärässä minikoossa (2,5 g), joka on kätevä pitää mukana.


Tuotenosto:

IsaDora Perfect Matt Lipstick huulipuna 4,5g–26683511

IsaDora Perfect Moisture Lipstick huulipuna 4,5 g–34447005


Face Sculptor -muotoilupaletti

Jos kasvojen korostus ja varjostus ei ole tuttua, tällä yhdellä tuotteella pääset hyvin alkuun. IsaDoran Face Sculptorista löydät ne olennaisimmat eli aurinkopuuterin, poskipunan ja korostusvärin kaikki samasta paketista. Mukana on myös selkeät ohjeet, mihin kohtiin värejä kuuluu laittaa, jotta saat luotua itsellesi kauniin kesäisen hehkun! Valittavana on kahta eri sävymaailmaa, jotka sulautuvat ihoon täydellisesti ja lopputulos on satiininpehmeä.


Tuotenosto:

IsaDora Face Sculptor 18g–17108511

IsaDora 9 ml Grand Volume Lash Curler ripsiväri–27958517

IsaDora 9ml Grand Volume Lash Styler ripsiväri–8231519


 

Osta IsaDoran meikkejä >>Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä