Osta ylelliset La Mer -tuotteet Sokokselta

La Mer – Ylellistä luksusta arkeen

Ihon luonnollinen uusiutumisprosessi on ollut alusta alkaen La Merin ydin ja sielu. Meren innoittamana Dr. Huber kehitti ainutlaatuisen The Miracle Broth™ -eliksiirin, joka on tunnettu parantavasta voimastaan. Tämä erityinen eliksiiri on pohjana kaikissa La Mer -tuotteissa.

50 vuotta sitten Dr. Huber suoritti rutiinikoetta, joka johti vakaviin palovammoihin. Dr. Huberin kasvot paloivat pahoin. Tuloksettomien hoitojen seurauksena hän ryhtyi itse toimeen. Vuosien kokeilujen jälkeen syntyi ikoninen hoitovoide Crème de la Mer, minkä seurauksena myös palovammojen aiheuttamat jäljet parantuivat.

Esittelemme laadukkaat La Mer -ihonhoitotuotteet ja autamme sinut alkuun oman kasvohoitohetkesi kanssa. Myös kotikylpyhuoneessa on helppo luoda ylellinen hemmotteluhoito oikeanlaisilla tuotteilla. La Mer -tuotesarjasta löydät myös valikoiman minikokoisia tuotteita, joiden avulla pääset tutustumaan ylellisiin tuotteisiin helposti. Anna siis hetki aikaa itsellesi!

 

Osta ylellisiä La Mer -tuotteita verkkokaupasta sokos.fi

 

Päivittäinen ihonhoitorutiini aamuin illoin on hyvinvoivan ihon salaisuus. Riittävä kosteutus takaa myös elinvoimaisen, pehmeän ja hehkuvan ihon. Ihon puhdistuksen jälkeen kosteutus on avainasemassa. Ihotyypistäsi ja ihon tarpeistasi riippuen on tärkeää löytää juuri sinulle sopiva kosteuttaja.

Jotta saisit täyden tehon irti kosteusvoiteestasi, suosittelemme, että aloitat kosteutuksen ylellisellä hoitovedellä. Treatment Lotion -hoitovesi on täyteläinen ja silkkisen sileä hoitovesi, joka herättää ihon näkyvästi, kosteuttaa ihoa syvältä ja parantaa ihon pintarakennetta ja jopa sävyä.

Hoitoveden (ja mahdollisen seerumin) jälkeen on aika siirtyä kosteusvoiteeseen. Crème de la Mer Moisturizing Cream on ikoninen kosteusvoide, josta La Mer -tarina alkoi. Ylellisen täyteläinen voide hemmottelee ihoa ja tarjoaa sille syvää, rauhoittavaa kosteutusta ainutlaatuisilla ainesosilla. Lisäksi se antaa kasvoille heleyttä sekä tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Voide on ihanteellinen kuivalle iholle. Saatavilla myös kevyempi Soft Cream -versio, joka takaa saman kirkkauden ja uudistumiskyvyn, jotka tekivät alkuperäisestä Crème de la Mer -kosteusvoiteesta kuuluisan.

Kosteusvoiteen lisäksi kasvoöljy on loistava lisä ihonhoitorutiiniin – etenkin, jos tuntuu, että ihosi kaipaa ekstrahuolenpitoa ja -hemmottelua. The Renewal Oil on monipuolinen öljy, joka verhoaa ihon öljyllä ja tuo esiin sen luonnollisen hehkun ja kirkkauden pehmentämällä näkyviä uurteita. Päivä päivältä ihon vastustuskyky vahvistuu ja elinvoimaisuus lisääntyy.

Kaipaatko kasvoille kohotusta ja kiinteytystä? Koti-span must have -tuote on tällöin Lifting Firming Mask, jonka saa myös minikoossa. Ylellinen voidenaamio muotoilee kasvoja ja kaulan aluetta tehden ihosta kimmoisan.

Osta hemmottelevia La Mer -tuotteita >

 


Tuotenosto:

La Mer The Treatment Lotion hoitovesi kasvoille 100 ml–49801501

La Mer The Moisturizing Cream Kasvovoide 30ml–34651004

La Mer Soft Cream kosteusvoide 15 ml–49801505

La Mer The Moisturizing Soft Cream Kasvovoide 30ml–34651008

La Mer The Renewal Oil hoitöljy kasvoille 15 ml–49801509

La Mer The Renewal Oil Uudistava Kasvoöljy 30 ml–34651049

La Mer Lifting Firming Mask kiinteyttävä kasvonaamio 15 ml–49801503

La Mer The Lifting & Firming Mask Kohottava ja Kiinteyttävä Kasvonaamio 50 ml–34651047