Kuulas, luonnollista kauneuttasi korostava meikkipohja Estée Lauder -suosikkituotteilla

Kuulas, luonnollista kauneuttasi korostava meikkipohja Estée Lauder -suosikkituotteilla

Estée Lauder on luonnollisen, kuulaan meikkipohjan asiantuntija! Korosta kauneuttasi ja anna ihosi hehkua näiden vinkkien avulla. 

Kauniin ja tasaisen meikkipohjan tärkein vaihe ei suinkaan ole meikkivoide, vaan ihon kosteutus ja pohjustus jo ennen meikkiä. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi on täydellinen paitsi kosteuttamaan ihoa öisin, myös päivisin meikin alla. Seerumin jälkeen levitä ihollesi vielä primer, joka auttaa pitämään meikin paikallaan. Futurist Aqua Brilliance Watery Glow -primeruutuuden kanssa luot entistäkin kosteuttavamman ja heleämmän lopputuloksen. Se takaa meikillesi kosteutetun, mutta mattapintaisen pohjan, joka myös suojaa ihoa ympäristön ulkoisilta haittatekijöiltä pitkin päivää.

Kun pohja on kunnossa, on meikin tekokin helpompaa. Valitse omalle ihollesi sopiva meikkivoide – siinä missä Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide luo mattapintaisen, pitkäkestoisen meikkipohjan, Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 -meikkivoide tarjoaa peittävyyden lisäksi myös hoitavuutta ihollesi.

 

Katso Estée Lauderin vinkit kuulaaseen ja luonnolliseen meikkipohjaan

 

Valitse meikkivoide tarpeidesi mukaan

Kun pohja on kunnossa kosteutuksen ja primerin jälkeen, on aika valita juuri sinun ihollesi sopiva meikkivoide.

Double Wear Stay-in-Place on suosikkituotteen maineen saavuttanut meikkivoide, joka luo mattapintaisen, virheettömän ja pitkäkestoisen meikkipohjan ihollesi. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja peittää tarvittaessa täydellisesti, eikä sitä tarvitse korjailla koko päivän aikana. Double Wear Stay-in-Place on öljytön ja se kestää jopa hikoilua ja vettä. Valitse tämä meikkivoide, jos kaipaat pettämätöntä ja pitkäkestoista meikkipohjaa. Kestää jopa kasvomaskin käytön – ihosi on edelleen virheetön kun otat maskin pois.

Jos taas ihosi kaipaa enemmän hoitavuutta, valintasi on Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45-meikkivoide. Tämä meikkivoide luo myös peittävän pohjan, mutta tuo samalla myös iholle säteilevää hehkua ja kosteuttaa sekä hoitaa sitä koko päivän. Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 sisältää ionisoitua vettä, probiootteja ja chiasiemenuutetta, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Meikkivoide sisältää myös aurinkosuojakertoimen 45, joten se sopii täydellisesti esimerkiksi ulkoiluun!

Osta Estée Lauder -tuotteita >

Tutustu tuotteisiin:

Tuotenosto:

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10 meikkivoide 30ml–507026

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 meikkivoide 35ml–42848004Tuotenosto:

Estée Lauder Futurist Aqua Brilliance Glow Primer meikinpohjustustuote 40ml–48720058

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seerumi 30ml–45274505