Sokos, Emotion ja verkkokauppa sokos.fi laajentavat valikoimiaan huippubrändeillä. Tutustu kuukauden lanseerauksiin – uudet suosikkisi saat täältä: Sokos, Emotion ja verkkokauppa sokos.fi

Syyskuun uudet huippumerkit – tutustu ja ihastu! 

Maailmalla arvostetun KVD Beauty -sarjan vegaaniset kosmetiikkatuotteet lanseerataan yksinoikeuksilla valikoimiimme. Saat nyt myös odotetut vegaaniset Phil Smith Be Gourgeous -sarjan hiustuotteet. Uusia ergonomisia keittiövälineitä tarjoaa Rosti-tuotesarja. Tutustu ja löydä uudet suosikkibrändisi Sokoksissa, Emotioneissa ja verkkokaupassa sokos.fi.

 

KVD

KVD Beauty kosmetiikka – niille, joille vegaanisuus ja yksilöllisyys ovat tärkeitä 

Maailmalla laajasti arvostettu KVD Beauty lanseerataan Suomeen yksinoikeudella verkkokauppaan sokos.fi 2.9. sekä Sokos- ja valikoituihin Emotion-myymälöihin 6.9.! Täysin vegaaniset meikit ovat syntyneet tatuointitaiteen inspiroimana. Ainutlaatuisuus ja yksilöllisyys ovat KVD Beautyn statementit, tuotteille ominaista pitkäkestoisuus ja vegaanisuus. Ne tehdään rakkaudella ilman eläinperäisiä raaka-aineita. 

Tutustu hittituotteisiin, kuten pitkäkestoiseen Tattoo Liner -silmienrajausväriin, joka sopii erittäin tarkkojen silmänrajausten tekoon. Planet Fanatic -meikkipaletissa 14 korkeapigmenttistä luomiväriä. Täysin kierrätyskelpoinen pakkaus. 

Hyödynnä etu: Ostaessasi KVD Beauty -tuotteita 70 eurolla saat meikkilaukun, jossa matkakokoisia tuotteita. (Arvo 36,–). Rajoitettu erä.

Osta KVD Beauty tuotteita > 

Tuotenosto:

KVD Beauty Eyeliner Tattoo Liner nestemäinen silmänrajaus 5 ml–52740077

KVD Beauty Mini tattoo liner nestemäinen silmänrajaus 1 ml–52740171

KVD Beauty Shade+Light Face Contour Palette korostuspaletti kasvoille 20 g–52740159

KVD Beauty GBOGH Mascara 10 ml–52740149

 

Vastuullinen, vegaaninen hiustuotesarja 

Sokos ja sokos.fi ylpeänä esittää: Tähtikampaaja Phil Smithin vegaaninen Be Gorgeous -hiustenhoitosarja on nyt vihdoin saatavilla Suomesta! Phil Smith on brittiläinen parturikampaaja, jonka asiakkaisiin kuuluu niin rock-tähtiä kuin kuninkaallisiakin. Hän luotsaa menestyvää kampaamoketjua, ja on laittanut tarmonsa ja osaamisensa nimeään kantaviin hiustuotteisiin tuodakseen huippusalonkien salat kaikkien ulottuville. Tuotteiden valmistamisessa hänelle tärkeintä on paitsi korkea laatu, myös vastuullisuus. 

”Kind to your hair. Kind to the Planet” on Phil Smithin slogan. Luontoystävälliset pakkaukset ja vegaaniset tuotteet, joita ei testata eläimillä. Kaikki muovipakkaukset on tehty 100 prosenttisesti kierrätetystä muovista. Tuotteissa on käytetty vain vastuullisesti tuotettuja palmuöljyjä, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä rakaa-aineita. 

Osta Phil Smithin -tuotteita >

Tuotenosto:

Phil Smith Be Gorgeous Big It Up! Volume Boosting Shampoo 400ml–51336537

Phil Smith Be Gorgeous Bombshell Blonde Radiance Conditioner -hoitoaine 300ml–51336543

Phil Smith Be Gorgeous Total Treat Indulgent Nourishing Shampoo 400ml–51336531

Phil Smith Be Gorgeous Total Treat Indulgent Nourishing Conditioner -hoitoaine 300ml–51336535 

Rosti

Rosti-keittiövälineet – uutta iloa leipomiseen ja kokkailuun 

Rostin keittiövälineet ovat ergonomisesti muotoiltuja laatutuotteita leivontaan, ruoanlaittoon ja säilytykseen. Valikoimissa on eri kokoisia kulhoja sekä kannuja, kauhoja, lävikköjä, nuolija ja pullasuti. Kulhoihin on saatavana lisäosana tiivis kansi, joka on hyvä lisäosa ja mahdollistaa myös tuotteiden säilyttämisen. Tuotteiden materiaali on erittäin kestävää myrkytöntä melamiinia, muovia, joka ei ime hajuja tai makuja. Alun perin tanskalainen, nykyisin ruotsalainen Rosti on maailmalaajuisesti alansa suurimpia yrityksiä. 

Osta Rosti-tuotteita > 

Tuotenosto:

Rosti Margrethe sekoituskannu 0,5 l, musta–52307507

Rosti Margrethe kulho 2,0 l, valkoinen–52307021

Rosti Margrethe kulho 4,0 l, Humus–52307029

Rosti Margrethe lävikkö 1,5 l, valkoinen–52307501