Kutsu kauneuteen 2.–8.3. – Osallistu arvontaan!

Kevät ei saavu taaskaan yksin, sillä maaliskuun alussa vietämme jälleen kevään suurinta kauneustapahtumaa, Kutsu kauneuteen. Sokokset ja Emotionit täyttyvät taas viikon verran ajankohtaisista kauneustrendeistä, merkkikosmetiikan viikon huippueduista ja kevään lumoavimmista tuoksuista. Lisäksi voit voittaa 500 euron arvoisen palkinnon osallistumalla arvontaan.

Tule siis kanssamme juhlimaan kauneutta 2.–8.3.2020. Saavu paikan päälle inspiroitumaan kevään kauneustrendeistä tai hanki suosikkituotteesi edullisesti verkkokaupasta sokos.fi. Tutustu uudistuneeseen tapahtumaan ja osallistu arvontaan!

Katso paikkakuntasi kauneustilaisuudet ja tule mukaan >> 

Kutsu kauneuteen tapahtuma Sokoksella ja Emotionissa

 

Merkkikosmetiikan huippuedut ovat voimassa koko viikon

Uudistuneessa Kutsu kauneuteen -tapahtumassa sinun ei tarvitse enää metsästää päiväkohtaisia kosmetiikan huippuetuja, sillä edut ovat voimassa nyt koko viikon. Löydät upeita etuja muun muassa näiltä kosmetiikan suosikkimerkeiltä: Clinique, Biotherm, Lancôme, Dior, Lumene, Estée Lauder ja Sensai.


Kutsu kauneuteen edut

Olisiko aika hankkia keväälle uusi tuoksu? Saat naisten ja miesten normaalihintaiset tuoksut koko tapahtuman ajan 20% alennuksella. Tutustu muun muassa Bossin, Calvin Kleinin, Oscar de la Rentan ja Escadan ihaniin keväisiin uutuustuoksuihin.

Tapahtuman ajan saat myös Kauneuspassilla –20 % edun kolmesta normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta. Passilla hankit edullisesti suosikkikosmetiikkaasi sekä myymälöistä että verkkokaupasta. 

Tule paikan päälle ihastumaan kauden loistavista kosmetiikkauutuuksista ja ota haltuun kevään viimeisimmät kauneustrendit. Paikan päällä sinua palvelevat ihonhoidon asiantuntijat, joilta saat ihonhoito- ja meikkausvinkkejä.

Inspiroidu trendeistä ja vaali kauneuttasi! 

Voita huippukosmetiikkaa ja meikkaus – Osallistu arvontaan!

Osallistu arvontaan ja voita 500 euron arvoinen ylellinen palkinto, johon kuuluu upea tuotepaketti ja kauneusneuvojan tekemä meikkaus valitsemassasi Sokoksessa tai Emotionissa. Voit osallistua arvontaan heti tai viimeistään 8.3.2020 mennessä.

Osallistu arvontaan tästä! > 

Palkinto arvotaan 17.3.2020 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä