Origins GinZing™ - Kuin espressoshotti väsyneelle iholle

Syksyn tullen ihonhoidossa satsataan ihon kosteuttamiseen ja kesän tuoman heleyden jatkamiseen.  Vähentynyt päivänvalo, päätetyöskentely ja esimerkiksi ulkoiset rasitteet kuten ilmansaasteet näkyvät ihossa väsymyksen merkkeinä. 

ORIGINS GinZing™-sarjan kosteusvoiteet ovat kuin espressoshotti väsyneelle iholle sillä tuotteet sisältävät runsaasti kahvipavuista uutettua kofeiinia. Kosteusvoiteisiin on lisätty myös Panax Ginseng-uutetta, jolla on jopa 7000 vuoden historia kiinalaisessa perinnelääketieteessä virkistävänä kasviuutteena.


Janoaako ihosi kosteutta?

Kevyt GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer ja syväkosteuttava GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream ovat nyt entistäkin kosteuttavampia. Uuden Hydra-Hug™ teknologian ansiosta kosteusvoiteet ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa jopa 72 tunnin ajan.

    

GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer 50 ml

Unelmankevyt, öljytön kosteusvoide normaalille, sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle joka energisoi ihoa tehokkaasti. Kahvipavuista uutettua kofeiinia ja Panax Ginseng-uutetta sisältävä koostumus ennaltaehkäisee ja hoitaa väsymyksen ja stressin merkkejä ihossa samalla kosteuttaen. Innovatiivinen Hudra-Hug™ teknologia stimuloi ihosoluja ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon 72 tunnin ajaksi.


Tuotenosto:

Origins GinZing™ Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer kasvovoide 50ml–37887024


 

GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 50 ml

Ylellisen täyteläinen, syväkosteuttava ja ihoa energisoiva kosteusvoide kuivalle ja pintakuivalle iholle. Kahvipavuista uutettua kofeiinia ja Panax Ginseng-uutetta sisältävä koostumus ennaltaehkäisee ja hoitaa väsymyksen ja stressin merkkejä ihossa samalla kosteuttaen. Innovatiivinen Hudra-Hug™ teknologia stimuloi ihosoluja ja palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon 72 tunnin ajaksi.


Tuotenosto:

Origins GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream kasvovoide 50ml–37887026 


Näin saat kaiken irti GinZing™ -tuotteistasi! Tutustu ja ihastu:Eikä unohdeta silmänympärysihoa!

Tehokkaasti energisoiva silmänympärysvoide, joka häivyttää tummia silmänalusia ja vähentää turvotusta silmänympärysalueella. Virkistävää ginsengiä, kahvipavuista uutettua kofeiinia sekä hoitavaa magnolia-uutetta sisältävä silmänympärysvoide poistaa väsymyksen merkit hetkessä.


Tuotenosto:

Origins GinZing™ Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff silmänympärysvoide 15ml–33651518Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä