KUINKA SAAN HUULIPUNAN PYSYMÄÄN PAREMMIN? 

Huulilla se kaikista pysyvin huulipuna on aina mattainen ja koostumukseltaan kuivin. Punan ei kuitenkaan tarvitse tuntua huulilla todella kuivalta. Hyvä huulirasva ja säännöllinen huulien kuorinta kuorintavoiteella ovat huulipunan käyttäjälle aina luottotuotteita.  

Näillä vinkeillä saat huulipunan varmasti pysymään paikoillaan: 

1. Lisää huulille huulirasvaa ja anna sen vaikuttaa huulilla vaikka sen aikaa kun meikkaat muut kasvosi.

2. Paina huulet paperiin, niin että ne jäävät pehmeiksi ja kosteutetun tuntuisiksi huulirasvasta, mutta varmista ettei rasvaa jää huulten pinnalle.

3. Rajauskynä on aina pysyvän huulipunan salaisuus. Rajaa huulet ja väritä kynällä vähän leveämmin huulen pintaa. Älä siis vain rajaa huulten reunoja - kynä luo huulipunalle kestävän pohjan, johon kiinnittyä.

4. Lisää kerros huulipunaa ja paina taas huulet paperiin. Lisää uusi kerros huulipunaa ja paina taas huulet paperiin. Tee näin vielä kolmas kierros.

Useammat ohuet punakerrokset pysyvät huulilla paremmin kuin yksi paksu kerros.  

 

MUISTA MYÖS:

Kokeile rohkeasti huulipunista eri sävyjä - älä liikaa jää jumiin ajatukseen mikä huulipunan sävy olisi paras. Monesti se meille parhain sävy löytyy miettiessämme omia lempi värejämme. Valitse myös huulipuna sopimaan vaatekaapistasi löytyviin väreihin, näin tulet suuremmalla todennäköisyydellä tarttumaan huulipunaan arkiaamuisin. 

AMMATTIMEIKKAAJAN LUOTTOTUOTTEET: 

 

Tuotenosto:

MAC Lip Pencil huulikynä 1,45 g–26294050
Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Tatouage Couture mattahuulipuna 6 ml–27851527


 

Tuotenosto:

bareMinerals BarePRO Longwear Lipstick huulipuna 2 g–36047543


Asiantuntijavinkit Eevis Liedes 

Kuvat All Over Press ja Eevis Liedes 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä