Asiakkaamme kysyivät kauneusasiantuntija Eevis Liedekseltä apua meikkausongelmiinsa.
Nämä neljä meikkaushaastetta nousi ylitse muiden:

1. Miten meikata raskaat luomet? 
2. Kuinka saan huulipunan pysymään
3. Miten varjostan ja korostan kasvojani
4. Miten löydän oikean meikkivoiteen sävyn

KUINKA RASKAAT LUOMET MEIKATAAN? 

Raskaat silmäluomet ovat monelle haaste ja niiden meikkaamiseen kaivataan usen hyviä vinkkejä. Raskailla silmäluomilla tarkoitetaan siis luomia, jotka laskeutuvat luomen tai jopa ripsien päälle. 

Raskaiden luomien silmämeikissä tärkeää on kiinnittää huomiota pitkäkestoisiin meikkituotteisiin. Rasvoittuvat raskaat luomet voivat helposti viedä meikin mennessään päivän aikana. 

Pohjusta raskaat luomet aina meikinpohjustustuotteella. Urban Decayn luomivärinpohjustusvoide on kulttiklassikko. Se pitää niin luomivärin kuin rajauksenkin paikoillaan pitkän päivän. 

Raskaiden luomien takaa silmät saa parhaiten esille kun kiinnittää huomion ripsirajaan. Käytä siis rohkeasti aina rajausta! Lumenen vedenkestävä rajaustussi on helppo käyttöinen ja pysyy luomella hyvin. 

Vedenkestävä ripsiväri ei välttämättä ole paras mahdollinen vaihtoehto, sillä se voi reagoida rasvoittuvien silmäluomien kanssa ja siksi levitä luomelle tai tahriintua silmien alle. Raskaille luomille paras ripsiväri on lämpimällä vedellä poispestävä vaihtoehto. Sensain 38 Mascara on jokaisen meikkaajan luottotuote.  

 

Ota inspiraatiota Claudia Schifferistä, jonka silmäluomet ovat myös raskaat. Tärkeintä on korostaa ripsilinjaa, jotta silmät saa kunnolla esille. 

KÄYTÄNNÖN VINKKI: 

Kun levität raskaille luomille luomiväriä, vältä kohottamasta kulmakarvoja meikatessasi, silloin luomiväri ylettyy liian korkealle. Pidä katse suoraan peiliin ja leuka normaalissa kulmassa kun levität luomiväriä. Jos kohotat kulmakarvoja yrittäessäsi etsiä luomivakoa, nostat värin helposti liian korkealle ja saat aikaan hämmästyneen lopputuloksen. Raskailla luomilla luomivärit toimivat parhaiten liikkuvalla luomella. Häivytä väri kevyemmäksi luomivakoa kohti. Investoi hyvään luomivärisiveltimeen, jotta silmien meikkaus olisi helppoa.  

Asiantuntijavinkit antoi Eevis Liedes

Kuvat All Over Press ja Eevis Liedes

Lue vinkit myös muihin meikkiongelmiin: 

Lue Kuinka saan huulipunan pysymään
Lue Miten varjostan ja korostan kasvojani
Lue Miten löydän oikean meikkivoiteen sävyn


Tuotenosto:

Sensai Mascara 38°C Separating & Lengthening ripsiväri 7,5 ml–152815Tuotenosto:

Lumene Vedenkestävä Silmänrajaustussi Black 1,2ml–38684525


 


Tuotenosto:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion silmämeikin pohjustustuote 10 ml–9284019


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä