KUINKA KOROSTAN JA VARJOSTAN KASVOJANI OIKEIN?

Meikkivoide tasoittaa ihomme sävyä ja tekee kasvoistamme tasaisemmat ja yksiulotteisemman näköiset. Siksi on tärkeää jatkaa kasvojen muotoilua korostuksin ja varjostuksin. 

Varjostuksen voit arkimeikissä tehdä mattaisella aurinkopuuterilla, mutta myös voidemaiset tuotteet sopivat tähän todella hyvin. Voidemaiset ja nestemäiset varjostustuotteet näyttävät luonnollisilta sulautuessaan iholle ja sopivat hyvin kuivalle tai pintakuivalle ihotyypille. 

Varjostukset tehdään niille kasvojen alueille, joiden haluaa ikäänkuin painuvan syvemmälle. Varjostukset syventävät kasvoja niistä kohdista mihin varjostuksen tekee.

Poskella varjostuksen oikea linja kulkee korvan keskinipukasta kohti suunpieltä, poskiluun alapuolella. Hahmottele linjaa ensin kuljettamalla sivellintä edestakas poskiluun alla. Muista lopuksi häivyttää selkeät rajat pehmeämmiksi. 

Levitä varjostusväriä myös leukalinjaan terävöittämään leukaa. Varjostus ohimoilla myös kaventaa kasvoja. 

Korostukset tehdään sen sijaan niille kasvojen kohdille, joiden halutaan nousevan ylöspäin. Levitä korostustuote poskiluun päälle, kulmakarvan alle, nenänselkään ja amorinkaarelle. 

Luonnollinen korostusvoide antaa iholle hennon hehkun ja taittaa valoa. Jälleen voidemainen korostustuote on parhaimmillaan kuivalla, pintakuivalla ja normaalilla iholla. 

 

Näyttelijä Zendayan juhlameikistä voi helposti bongata oikeat kohdat korostukselle ja varjostukselle. Korostusvoiteella voi myös viimeistellä silmämeikin; hehkuvoide silmän sisänurkassa tuo valoa katseeseen. 


Asiantuntijavinkit antoi Eevis Liedes 

Kuvat All Over Press ja Eevis Liedes 


Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat 15ml–17993015Tuotenosto:

Real Techniques Expert Face Brush - meikkipohjasivellin–14642514Tuotenosto:

KORA ORGANICS Clear Quartz Luminizer hehkuvoide 6 g–35551019


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä