Kotoile ihanissa neuleissa

Nyt kotoillaan tyylikkäästi! Laadukas ja ylellisen pehmeä kashmir villitsee nyt neulepaidoissa! Trenditietoinen pukeutuukin nyt päästä varpaisiin kashmiriin ja yhdistelee neuleita toisiinsa huolettomasti, sillä rentous on kauden avainsana.

Sokokselta saat Marks & Spencerin upeita kashmirneuleita useissa eri väreissä ja malleissa. Pastellisävyt kuuluvat kevääseen ja niistä voimakkaimmin hurmaa nyt kaunis laventeli. Loista kuin revontulet – siniset, vihreät ja punertavat sävyt saavat vastapainoa kauniin harmaista ja ruskeansävyistä.

M&S-neuleet ovat konepestäviä, joten niiden hoito on todella helppoa. Oikein hoidettuna kashmirneuleet ovat nimittäin pitkäikäisiä luottovaatteita. Nyppyjäkään ei kannata pelätä, sillä niistä pääsee helposti eroon! Nappaa jutun lopusta kashmirneuleiden hoito-ohjeet.

Osta kashmirneuleita > 


Marks & Specer kashmirneuleet

 

Pukeudu tyylikkäästi, mutta rennon huolettomasti

Rennot asukokonaisuudet ja huolettomat yhdistelmät trendaavat nyt kevätmuodissa. Trendikäs pukee nyt hieman väljän v-aukkoisen neuletakin alle väriltään erottuvan poolokauluksisen neuleen. Neuletakit ja -paidat sopivat hyvin niin housujen, kuin hameiden ja mekkojenkin pariksi.

Nyt on ok näyttäytyä oloasussa myös kodin ulkopuolella ja trendikkäin pukeutuu nyt päästä varpaisiin neuleisiin. M&S on valmistanut kashmirneuleesta esimerkiksi hupparin ja joggerit, joissa on varsin tyylikästä kotoilla! Siistin ja tyylikkään oloasun stailaat helposti vaikkapa kauppareissulle sopivaksi muutamilla vinkeillä; nappaa vinkit täältä. 

Osta naisten neuleita >

Osta naisten neuletakkeja > 

Tuotenosto:

M&S Kashmirneuletakki–45957585

M&S Collection Kashmirepoolo–27309088

M&S Kashmireneule–33286526

M&S Kashmirneule Star–46903033

M&S Kashmireneule–43615622

M&S KashmirJoggerit–45957527

M&S Kashmirhuppari Relaxed Hoodie–45988007
Trendikkäät pastellisävyt ja kauden tyylikkäimmät neulemallit

Pastellisävyt ovat varma kevään merkki! Erityisesti laventeli hurmaa nyt ylellisellä tyylikkyydellään. Kevään sävyissä nähdään myös kauniin houkutteleva turkoosi, rauhoittava sininen, eloisa vihreä ja pirteä magendan punainen. Harmaat ja ruskeat luovat harmoniaa pirteiden värien keskellä.

Neulemalleissa ihastuttavat nyt poolokaulukset, joustinneulotut yksityiskohdat ja rento väljyys. Marks & Spencerin kashmirneuleissa yhdistyvät kauden trendit ja toisaalta tyylikäs ajattomuus – oikein hoidettuna kashmirneule palveleekin sinua vielä useampanakin keväänä. Sokokselta saat Marks & Spencerin upeita kashmirneuleita useissa eri väreissä ja malleissa.

Ihastu Marks & Spencerin tuotteisiin > 


Tuotenosto:

M&S kashmireneule–32849025

M&S Kashmireneuletakki–38320024

M&S Kashmire poolo–42385560

M&S Kashmire neule–45957520

M&S Kashmire neule–42385559


  

Marks & Spencer neuleet kevään ihanissa väreissä

Kashmirneuleen hoito-ohje

Kashmirneuleesta on iloa pitkäksi aikaa, kunhan sitä osaa hoitaa oikein. Materiaalina kashmir on laadukas ja kestävä luonnonkangas, joka säilyttää muotonsa pitkään. 

Vastuullisesti valmistetut kashmirvaatteet ovat myös eettisiä. Esimerkiksi Andiata-merkin vaatteiden kashmirkuituna käytettävä karva kerätään valkoisten vuohien kaulalta ja vatsalta niin, että vuohet pysyvät lämpiminä koko talven. Keväisin vuohet kammataan huolellisesti käsin. 

Näin hoidat kashmirneuletta:

• Pese neule käsin ja muista tuulettaa pesujen välissä. M&S-kashmirneuleita voi pestä myös pesukoneessa, tarkista merkinnät pesulapusta.

• Pesun jälkeen muotoile neule ja aseta se tasaiselle pinnalle pyyhkeen päälle kuivumaan. Jos neule on kovin märkä, sen voi myös varovasti pyörittää pyyhkeen sisään, jotta loput vedet imeytyisivät pois.

• Nyppyyntynyt kashmirneule kannattaa kammata läpi kashmirkammalla. Nypynpoistajaa kannattaa välttää, sillä se voi pahimmillaan rikkoa kankaan.


Tuotenosto:

M&S Kashmireneule–43615727

M&S Kashmireneuletakki–43615580

M&S Kashmirneule–28815843

M&S Kashmirneule–46903032

M&S Kashmirepoolo–38592001Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä