Globe Hope ja R-Collection – Kotimaisia asusteita Sokoksella

Me Sokoksella haluamme tarjota laadukkaita, kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja vaatteita ja asusteita myymälöissämme ympäri Suomea sekä verkkokaupassa. Valikoimasta löytyy jo nyt lukuisia suomalaisia huippubrändejä, kuten Janita, Luhta, Makia, Marimekko, Moiko, Myssy, Nanso ja Ril's.

Tänä syksynä tarjolla on entistäkin runsaampi kattaus kotimaista designia, kun mukaan saadaan Terhi Pölkki, R-Collection ja Globe Hope. Mallistoissa tyylikkäitä laukkuja, kenkiä ja muita asusteita. Tutustu tunnettujen brändien tarinoihin ja tule hakemaan hyvää mieltä syksyyn! 

R-Collection

R-Collection – muotia Suomen säähän

R-Collection on luonut laadukkaita ja käytännöllisiä luottovaatteita jo vuosikymmenien ajan. R-Collectionin ydin on näissä. Tavallisissa vaatteissa – anorakeissa, t-paidoissa ja collegeissa. Tavallinen ei tarkoita tylsää, vaan laadukasta, klassista ja ajatonta. 

Kaikkien tuotteiden materiaalit valitaan tarkkaan sopimaan Suomen luontoon ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. R-Collectionilta löydät sekä ajattomia että viimeisten trendien mukaisia laukkuja, hattuja ja vaatteita.

R-Collection saatavana syys–lokakuun ajan pop up -tyyliin Helsingin keskustan, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun Sokoksissa. Tule ihastumaan!

Terhi pölkki kenkä

Terhi Pölkki – minimalistista luksusta

Vuonna 2011 oman brändin perustanut Terhi Pölkki on niin ikään suomalaisen suunnittelun ehdoton taidonnäyte. Pölkin kengissä on selkeä tyyli, joka kiteytyy skandinaaviseen minimalismiin, naisellisuuteen sekä käytännöllisyyteen. Tärkeässä roolissa ovat designin lisäksi ihmisiä ja ympäristöä kunnioittava tuotanto sekä korkealaatuiset, ympäristöystävälliset materiaalit. Laadukkaasta kasviparkitusta nahasta tehdyt kengät sekä käsilaukut valmistetaan Portugalissa ja Suomessa.

Terhi Pölkin tuotteet ovat kauniita esineitä, joissa yhdistyy vaihtelevat pinnat, matta ja kiilto. Lopputuloksena on upea kokonaisuus kerroksellisuutta ja käsinommeltuja yksityiskohtia.

Globe hope käsilaukku

Globe Hope – vaihtoehto pikamuodille

Seija Lukkala perusti Globe Hopen vuonna 2003 Vihdin Nummelaan ja loi tekstiilialalle kiertotalouteen perustuvan design-konseptin. Tuotteet valmistetaan ammattitaitoisten ompelijoiden käsityönä Suomessa ja Virossa kiertotalouden periaatteiden mukaisesti.

Globe Hope on design-talo, joka valmistaa laukkuja ja asusteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista sekä luonnonkosmetiikkaa puhtaista Pohjoismaisista raaka-aineista. 

Globe hope käsilaukku

Globe Hopen arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja esteettisyys. Tuotteilla on kestävä tarina, alkuperä ja tarkoitus. Materiaali on mahdollisuus ja alkuperä inspiraation lähde. Hylätystä ja unohdetusta tehdään rakastettavaa.

Rakastettava on myös syksy/talvi 2019 mallisto, joka tulee kauppoihin elokuussa. Samalla kun kesäaurinko laskee, kissatkin hyppivät korttikoteloihin ja tekevät arkisista käyttötavaroista leikkimielisiä. Vaikka Illankoi on saanut inspiraation luonnosta ja selkeistä, skandinaavisista linjoista, siitä ei rentoutta puutu. 

Globe Hope on keskittynyt mallistoissaan vuodesta 2018 lähtien erilaisiin asusteisiin, kuten olka- ja vyölaukkuihin, reppuihin, pussukoihin, koruihin ja pipoihin. Syksyn mallisto, Illankoi saa värit hehkumaan kaamoksen eri sävyissä, kun pääväreinä nähdään turkoosi, fuksia, vihreä, punainen sekä ajattomat klassikot, musta ja harmaa. Mallisto on suunniteltu vaihtoehdoksi pikamuodille eli kuluttajille, jotka arvostavat harkittuja design-tuotteita, joiden ekologinen jalanjälki kestää päivänvalon.

Nyt ihanista asusteista päästään nauttimaan myös Sokoksella! Globe Hope pop up Helsingin, Tampereen ja Turun Sokoksissa 26.8.–1.9.

Lee Cooper

Lee Cooper – suomalaista suunnittelua vuodesta 1972

Lee Cooper on kansainvälinen brändi (Lee Cooper International, perustettu Englannissa v 1908), jonka lisenssioikeudet valmistukseen ja myyntiin Suomessa omistaa M.A.S.I Company Oy. Se on valmistanut ja myynyt Lee Coopereita jo vuodesta 1972.   

Lee Cooper farkkujen suunnittelu tapahtuu Suomessa omien suunnittelijoiden ja mallimestareiden toimesta, kuten myös valmiiden tuotteiden testaus. Valmiiden tuotteiden varastointi ja jakelutoiminta tapahtuu Viitasaarelta käsin. Oma farkkutehdas sijaitsee Virossa. 

Ammattitaitoisten mallimestareiden kaavoitustyö takaa farkkujen istuvuuden. Lee Coopereissa on miehille ja naisille vuodesta toiseen pysyviä, eri vartalotyypeille suunniteltuja malleja. Malleissa huomioidaan vyötärön ja reiden linja sekä lahkeen leveys ja pituus. Kun on kerran löytänyt itselleen istuvat farkut, on jatkossa helppo löytää uudet Lee Cooperit!

Tuotenosto:

Lee Cooper LC 08 8232 stretch farkut–379563

Lee Cooper naisten farkut LC 01 113-1110-9971–33651503

Lee Cooper Frilla 7942 hame–37343004

Lee Cooper LC 14 farkut–27123015

 

Osta Lee Cooperia >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä