Clinique Moisture Surge – Kosteutta janoiselle iholle 

Ulkoiset stressitekijät, kuten aurinko, tuuli, ilmastointi, ilmansaasteet sekä päätetyöskentely, vaikuttavat kaikki osaltaan ihoomme. Nämä tekijät vaikuttavat ihon kosteusuojamuurin, jonka tarkoitus on säilyttää kosteus ihossa ja pitää iho kauniina, joustavana ja heleänä. 

Kun iho altistuu voimakkaasti stressitekijöille, kosteusuojamuuri alkaa hajota, jolloin iho ei pysty säilyttämään kosteustasapainoaan. Ihoon tulee kuivuudesta johtuvia juonteita, iho kuivuu ja näyttää väsyneeltä ja harmaalta. 

Clinique Moisture Surge -linjan tuotteet on suunniteltu jokaiselle iholle, jokaiseen janoisen ihon tarpeeseen. 

Moisture Surge -linjan herkullisen vaaleanpunaiset tuotteet sisältävät tehokkaita kosteuttavia hyaluronihappoja, jotka tehostavat ihon kosteustasapainoa ja korjaavat ihon kosteussuojamuuria välittömästi ja pitkäkestoisesti jopa 72 tunnin ajan. Iho pysyy miellyttävän tuntuisena myös kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Cliniquen kehittämä Auto-Replenishing-teknologia annostelee iholle kosteutta pitkin päivää ja saa kasvot tuntumaan täyteläisiltä, kosteutetuilta ja pehmeiltä. Ihosta tulee taas joustava ja hehkuva. Linjasta löytyy hoitotuote jokaiselle eri ihotyypille ja jokaiseen ihon tarpeeseen. Kaikki linjan tuotteet sisältävät rauhoittavaa aloe veraa ja intensiivisesti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Humektantit ja polymeerit auttavat estämään kosteuden haihtumista iholta. 

Osta Moisture Surge -tuotteita > 

Tuotenosto:

Clinique Moisture Surge 72-Hour AutoReplenishing Hydrator geelivoide 50 ml–28206002

Clinique Moisture Surge Triple Balm sävyttävä huulivoide 3,8 g–44174004

Clinique Moisture Surge Concentrate ihonhoitopakkaus–42987001

Clinique Moisture Surge Hydrating Lotion hoitovesi 200ml–36416525

Clinique Moisture Surge Tinted sävyttävä kosteusvoide 40 ml–37223066

 

Clinique All About Eyes ja All About Eyes Rich – Katse kertoo kaiken 

Tarvitsenko minä jo silmänympärysvoidetta? Tämä kysymys on meidän monien huulilla. 

Silmänympärysiho on huomattavasti ohuempaa kuin kasvojen muu iho. Silmänympärysiholla ei ole lähes ollenkaan talirauhasia, jotka rasvoittaisivat oma-aloitteisesti ihoa ja tämän vuoksi myös iholta haihtuu kosteutta herkemmin kuin muualta kasvojen alueelta. Silmänympärysalueella ei ole samalla tavalla kollageenia ja elastiinia, jolloin ikääntyminen ja ulkoiset stressitekijät näkyvät silmänympärysiholla paljon aikaisemmin kuin muualla kasvoilla. 

Milloin siis silmänympärusvoidetta pitäisi alkaa käyttää? 

Vastaus on yksinkertainen, mutta tulee varmasti monelle pienenä yllätyksenä: silmänympärysvoiteen käyttö tulisi aloittaa samana päivänä, kun alat käyttää silmämeikkiä – ja viimeistään 20+-vuotiaana. 

Ulkoiset stressitekijät, kuten aurinko, kylmä viima, ilmastointi, kosmetiikkatuotteiden levittäminen ja silmämeikinpoisto kuluttavat silmänympärysihoa. Herkkä ohut iho ei pysty samalla tavalla korjaamaan ja palauttamaan kosteutta silmänympärysiholle kuin muu kasvojen iho, jolloin silmänympärysvoiteen käyttöönotto on ensiarvoisen tärkeää. 

Cliniquen silmänympärysvoiteet sopivat hehkkäsilmäisellekin. Ne ovat 100 % hajusteettomia, allergiatestattuja ja tehty yhteistyössä ihotauti- ja silmälääkäreiden kanssa. 

Käyttö: Levitä silmänympärysvoidetta pienen nuppineulanpään kokoinen määrä nimetöntä käyttäen. Taputtele ja sivele hellävaraisesti silmän alaluomelle ja kevyesti vieden nimetöntä kohti kulmakarvan korkeinta kohtaa ja ohimoa. Käytä aamuin illoin. 

Clinique All About Eyes ja All about eyes Rich -silmänympärysvoiteiden täyteläisen kosteuttavat koostumukset häivyttävät näkyvästi silmänympärysihoalueen tummuutta, kuivuudesta johtuvia pieniä juonteita sekä turvotusta samalla rauhoittaen ihoa. Nämä hemmottelevat silmänympärysvoiteet sopivat käytettäväksi yksinään tai täydellisesti meikin alla. 

Osta All About Eyes -tuotteita >

Tuotenosto:

Clinique All About Eyes silmänympärysvoide 15 ml–181803

Clinique All About Eyes Rich silmänympärysvoide 15 ml–183859

 

Sivun alkuun