Osta Origins-ihonhoitotuotteet Sokokselta

Kosteutettu kesäiho Origins-tuotteilla 

Kesä on täällä, ihanampana kuin koskaan! Mikäli ihosi ei ole vielä ennättänyt kesätunnelmaan, auta sitä hieman kosteuttavilla Origins-tuotteilla. Kun iho näyttää raikkaalta ja kosteutetulta, kesäiho ei paljon ehostusta kaipaa, ja voit kirmata huolettomana kesälaitumille.

Originsin pääsääntöisesti vegaanisissa tuotteissa (poikkeuksena joidenkin tuotteiden sisältämä hunaja ja mehiläisvaha) yhdistyvät korkealaatuiset kasviperäiset ainesosat ja innovatiivinen tiede. Origins-tuotteet toimivat paitsi ihosi parhaaksi, myös tuoksuvat herkullisilta ja näyttävät ihanilta kylpyhuoneesi peilikaapissa tai rantakassissa. 

 

Opas kosteutettuun kesäihoon 

Tämän oppaamme avulla loihdit itsellesi ihanan hehkun, eikä sinun tarvitse enää piilotella sameaa ja kuivaa ihoa meikin alla. 

Ihon pikaiseen tehokosteutukseen suosittelemme naamioita. Originsin valikoimista löydät monta erilaista naamioita erilaisiin tarpeisiin ja erilaisille ihotyypeille. Tarvitseepa ihosi sitten tehokosteutusta tai syväpuhdistusta, Origins vastaa ihosi haasteisiin! Origins-naamioita suositellaan käytettävän 2–3 kertaa viikossa tai tarvittaessa. 

Glow-Co-Nuts™ Hydrating Coconut Moisture Mask -kasvonaamio on syväkosteuttava kookosnaamio pintakuivalle ja kuivalle iholle, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon hetkessä ja täyteläistää ihoa. 

Myös Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask with Apricot & Swiss Glacier Water -kasvonaamio sammuttaa ihosi janon kymmenessä minuutissa. Naamio sisältää aprikoosia ja sveitsiläistä jäätikkövettä ja saa ihosi hehkumaan! 

Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask to Purify & Nourish -kasvonaamio taas puhdistaa tehokkaasti talven samentamaa ihoa, sillä se sisältää ihohuokosia puhdistavaa aktiivihiiltä. 

Tuotenosto:

Origins Glow-Co-Nuts™ Hydrating Coconut Moisture Mask naamio 75ml–42141005

Origins Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask with Apricot & Swiss Glacier Water kosteuttava kasvonaamio 75ml–36135537

Origins Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask to Purify & Nourish kasvonaamio 75ml–33651519

 

Kun ihosi suurimmat haasteet on selätetty, on aika kosteuttaa sitä päivittäin. 

Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb -päivävoide sisältää nimensä mukaisesti horsmaa, joka kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä. Lopputuloksena ihanan sileä ja luonnollisen tasainen iho. 

GinZing™ Glow-Boosting Gel Moisturizer -kosteusvoide taas on heleyttävä ja energisoiva kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Kahvipavuista uutettu kofeiini ja panax ginseng -uute saavat ihosi piristymään hetkessä! 

Be Radiant, Refreshing & Radiance-Boosting Essentials -pakkauksessa on kolme matkakokoista ja yksi normaalikokoinen Origins-tuote, jotka on valikoitu kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoasi. Pakkaa mukaan, äläkä tingi reissussakaan ihonhoidosta! 

Tuotenosto:

Origins Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb päivävoide 30ml–47807001

Origins GinZing™ Glow-Boosting Gel Moisturizer kosteusvoide 50 ml–42141008

Origins Be radiant Refreshing and Radiance Boosting essentials-ihonhoitopakkaus–50712665

 

Osta Origins-ihonhoitotuotteet Sokokselta.

Tutustu Origins-tuotteisiin nyt Sokoksen kesäalehinnoin 

Sokoksen kesäalesta löydät nyt kesään monia Origins-suosikkituotteita, kuten Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb -päivävoiteen, Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask with Apricot & Swiss Glacier Water -naamion ja Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask to Purify & Nourish -kasvonaamion 20 % alennuksella. Alehinnat ovat voimassa 1.8.2021 saakka. 

Tuotenosto:

Origins Original Skin™ Matte Moisturizer With Willowherb päivävoide 30ml–47807001

Origins Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask with Apricot & Swiss Glacier Water kosteuttava kasvonaamio 75ml–36135537

Origins Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask to Purify & Nourish kasvonaamio 75ml–33651519


Tutustu kaikkiin Origins-tuotteisiin >