KOTIMAISTA UUTTA LUONNONKOSMETIIKKAA 

Tänä vuonna pienet yrittäjät ja kotimaiset yritykset ansaitsevat kaiken tukemme, joten lahjavalintaan voi ottaa mukaan myös tämän pienen, mutta vaikutuksiltaan suuren tausta-ajatuksen. 

TAIKA on uusi kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka valmistaa edullisia arjen kosmetiikkatuotteita sukupuoleen ja ikään katsomatta. Kääri teinille tai aikuiselle TAIKA 3 in 1 Kosteuttava Misellipuhdistusvesi lahjapakettiin. Misellipuhdistusvedestä ilahtuu jokaisen iho, sillä se soveltuu niin meikinpoistoon kuin ihon huolellisempaan puhdistamiseen – niin naisille kuin miehillekin. TAIKAn valikoimasta löydät myös paljon muitakin pieniä, mutta hoitavia lahjaideoita. 


HEMMOTTELUA JALOILLE

Joulupäiviin tai välipäivien rentoutumiseen on ihana saada lahjaksi hemmottelevat hoitonaamiot jaloille. Patchology Best Foot Forward Softening Foot & Heal Mask -naamiot pehmittävät kovia kantapäitä ja kosteuttavat jalkojen ihoa tehokkaasti. Hoitonaamiosukat on helppo solmia kiinni ja ne pysyvät jalassa jos sohvalta on noustava hakemaan lisää herkkuja.  

 

PERSOONALLINEN TUOKSU

Tuoksun ostaminen lahjaksi onnistuu myös pienemmällä budjetilla. Miss Kayn Floral Dream EDP -parfyymi on sekoitus appelsiinin- ja lootuksenkukkaa sekä sitrushedelmän kirpeyttä. Tuoksu on kevyt ja kirkas, iätön ja ajaton. Raikas tuoksu sopii kaikenikäisille!


SIVELLINDUO MEIKKAAJALLE TAI ALOITTELIJALLE

Sekä innostunut meikkaaja, että vasta-alkaja ihastuu varmasti tähän sivellinsettiin, joka sisältää silmämeikin perussiveltimet. Real Techniques Eye Shade + Blend sivellinduon avulla onnistuu luomivärin levitys ja häivytys. Siveltimet ovat hyvin hoidettuina ikuiset ja valmistettu synteettisestä karvasta, joten ne sopivat minkä tahansa meikkikoostumuksen levitykseen.  

 

KANGASNAAMIOT ILAHDUTTAVAT AINA

Kangasnaamiot sopivat pieneksi lahjaksi sellaisenaan tai toisen lahjan kylkeen. Innostunein ihonhoitaja ottaa ilolla vastaan vaikka muutaman erilaisen naamion. Kangasnaamiot keskittyvät yleensä ihon kosteuttamiseen ja kirkastamiseen, joista molemmista hyötyy jokaisen iho – voit siis huoletta valita naamiot lahjapakettiin. Pulpe De Vie Piña Tomata -kangasnaamio on ihoa kirkastava ja tasapainottava. 

TÄMÄN VUODEN TÄRKEIN KAKSIKKO

Tänä vuonna käsisaippua ja -voide ovat varmasti olleet jokaisen ostetuimpia kosmetiikkatuotteita. On ilo saada lahjaksi ihanalta tuoksuva kaksikko, joka varmasti tulee tarpeeseen. Urtekramin Soothing Lavender -linjan Hand Wash & Hand Cream tuoksuvat huumaavalta laventelilta, jolla on myös mieltä rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Käsivoide on täyteläinen ja tarjoaa nopean helpotuksen kuiville käsille. Käsisaippua puhdistaa ja jättää kädet raikkaan tuntuisiksi eikä kuivata käsien ihoa.  

 

MONIKÄYTTÖINEN MEIKKITUOTE KAIKENIKÄISILLE

Lumenen meikkiuutuus on nestemäinen luomiväri ja korostusvoide yhdessä tuubissa. Spectrolite Glow hehkuvoidetta voi levittää silmämeikiksi luomille tai taputella korostustuotteen tapaan poskipäille. Kimalle ja hehku on todella kaunis ja imartelee jokaista. Kuivuessaan voide pysyy todella hyvin luomilla. Kimalteella ei missään nimessä ole ikärajaa! 


TÄYDELLINEN JOULUNPUNAINEN KYNSILAKKA 

Lahjaksi on myös ihana saada se täydellinen joulunpunainen kynsilakka. Essien kynsilakka sävyssä Adrenaline Brush on herkullinen punainen, jolla päivittää kynsien sävy nopeasti tähän sesonkiin. Sävy on täydellinen puhdas punainen, ei liian keltainen eikä liian sininen. Kaunis väri hehkuu nätisti ja lakka on upean kiiltävä. Essien kynsilakat pysyvät aina hyvin kynsissä. Tässä on varmasti ainesta klassikkoväriksi.  


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Taika 200ml Kosteuttava misellipuhdistusvesi–45581013


 


Tuotenosto:

Real Techniques Eye Shade + Blend - luomivärisivellinduo–23006003


 


Tuotenosto:

Pulpe De Vie Kirkastava kangasnaamio Pina Tomata 20ml–37763501


 


Tuotenosto:

Miss Kay Floral Dream EdP tuoksu 24,5 ml–46974502


 


Tuotenosto:

Patchology Best Foot Forward Softening Foot & Heel Mask -jalkanaamiosukat–45150016


 


Tuotenosto:

essie-kynsilakka 13,5ml–43360020


 


Tuotenosto:

Lumene Spectrolite Glow nestemäinen luomiväri 6ml–47150502


 


Tuotenosto:

Urtekram Luomu Soothing Lavender Nestesaippua 300 ml–45270503


 


Tuotenosto:

Urtekram Luomu Soothing Lavender Käsivoide 75 ml–47799553


 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä