Anna lahjaksi kotimaista luonnonkosmetiikkaa:

Rokua Skincare on ensimmäinen kotimainen sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja miehille! Tuotteet valmistetaan Suomessa tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Sarjaan kuuluu tällä hetkellä kolme tuotetta, jotka voit näin joulun aikaan ostaa yhdessä myös lahjapakkauksena. 

Rokua Skincare Face Wash 

Miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen kasvojen puhdistusaine elämäsi miehelle. Puhdistusaineessa on mukana ripaus mentolia, joka tekee puhdistuskokemuksesta erityisen raikastavan. Puhdistusaine sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen puhdistamiseen. 

Rokua Skincare Face Moisturizer 

Kosteusvoide on koostumukseltaan ohut ja imeytyy ihoon nopeasti tuntumatta lainkaan tahmaiselta. Vaikuttavana ainesosana on muun muassa mustaherukan siemenöljyä, jolla on ihoa suojaavia antioksidanttisia vaikutuksia. Kevyt voide sopii kaikille ihotyypeille. 

Rokua Skincare Beard Oil 

Partaöljy kosteuttaa ja pehmentää partaa, mutta myös ihoa parran alla, sisältämiensä mustaherukansiemenöljyn ja pellavansiemenöljyn avulla. Partaöljyä käytetään aamuin illoin puhtaille kasvoille.  

 

Kääri pakettiin luottokone:

Remington F5 Style Series parranajokone

Laadukas parranajokone on joka miehen luottotuote. Remingtonin koneessa on useampi vaihtopää ja lyhyenkin parransängen ajaminen tai pikkutarkka trimmailukin onnistuu. Kone on täysin vedenkestävä, joten sen voi ottaa mukaansa esimerkiksi suihkuun. Parranajokoneessa on kestävä akku, joten koneen saa helposti mukaan myös matkoille. 


Lahja itsestä huolehtimiseen:

Frantsila Ojan Isännän Linimentti 

Itsestään huolehtimiseen voi kannustaa lahjan kautta. Frantsilan linimentti helpottaa lihaskipuja tai kolotusta. Valmistusaineina on kasa suomalaisia luomuyrttejä kuten mesiangervoa, siankärsämöä, mäkikuismaa ja arnikkia. Hiero linimenttiä kolottavaan kohtaan ja tehosta vaikutusta pitämällä kipeän kohdan päällä kylmä- tai kuumahaudetta. Tällä lahjalla näytät, että välität.  

 

 

Paljon reissaavalle miehelle:

Ted Baker kosmetiikkapussi ja matkakokoiset tuotteet

Ted Bakerin kosmetiikkapussi sisältää vaikka viikonloppumatkalle tarvittavat välttämättömät ihonhoitotuotteet. Puhdistusvoide, partavaahto ja kosteusvoide pakkautuvat kätevästi tyylikkääseen pussiin ja kulkevat reissussa mukana. Pesuvoide on puhdistus ja kuorinta samassa, sillä se sisältää biohajoavia kuorivia rakeita ja virkistävää kahvia. Monelle miehelle monitoimituotteet ovat varmasti mieleisiä. 

 

Arjen luottopurkit ovat aina mieluisat:

Lumene Raikas -lahjapakkaus 

Lumenen Raikas -lahjapakkaus sisältää virkistävän suihkugeelin ja hikoilun pitkään kurissa pitävän deodorantin. Pakkaus on erinomainen lahja vaikka paljon urheilevalle miehelle. Raikas deodorantti lupaa pitää kainalot raikkaina jopa 24 tunnin ajan. Suihkugeeli sopii niin vartalon kuin hiustenkin pesuun. Molemmissa tuotteissa on raikas mieto tuoksu.  


Teksti ja tuotekuvat: Eevis Liedes

Valmiit tuotekuvat: Valmistajat


Tuotenosto:

ROKUA Face Wash kasvopuhdistusgeeli 100ml–37763572


 


Tuotenosto:

ROKUA Face Moisturizer kosteusvoide 50ml–37763573


 


Tuotenosto:

ROKUA Beard Oil partaöljy 30ml–37763574


 


Tuotenosto:

Lumene MEN RAIKAS Virkistävä Lahjapakkaus–37008056


 Tuotenosto:

Frantsila 100 ml Ojan isännän muistolinimentti–183354


 


Tuotenosto:

Remington F5000 Style Series F6 parranajokone–36247004


 


Tuotenosto:

Ted Baker Face Wash puhdistusvoide 150 ml–33099012


 

 

Tuotenosto:

Hugo Boss Hugo Man lahjapakkaus–38945016
Tuotenosto:

Ted Baker Shave Gel partavaahto 200 ml–33099008


 


Tuotenosto:

Ted Baker Moisturiser kosteusvoide 75 ml–33099013


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä