Kauneuspassilla 20 % alennusta lempituotteestasi 

Kutsu kauneuteen viikolla saat -20 % edun kauneuspassilla kolmesta normaalihintaisesta kosmetiikan tuotteesta. Verkkokaupasta -20 % edun saat koodilla: kutsukauneuteen. 
Valitse yksi, kaksi tai kolme lempituotettasi ja hyödynnä etu. 

Nappaa meikkitaitelijan vinkit ja hyödynnä etu. Kutsu Kauneuteen Kauneuspassilla saat myös näistä tuotteista -20% alennuksen. Kutsu Kauneuteen -tapahtuma 4.3.-10.3.2019 Sokoksella, Emotionissa ja sokos.fillä. 


My Clarins Re-Boost refreshing hydrating cream 

Kenelle? Päivävoide nuorelle iholle, joka tarvitsee lähinnä kosteutta. 

Clarinsin uusi milleniaaleille suunnattu ihonhoitolinja My Clarins sisältää perustuotteita nuoren ihon tarpeisiin. Re-Boost on päivävoide kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Nuorehko iho tarvitsee hoitotuotteiltaan vasta pääasiassa kosteutusta. Voide sisältääkin kosteuttavaa kookosvettä, joka palauttaa ihoon oikean kosteustasapainon ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden itsessään. Mukana on myös gojimarjan ja acerolan siemenen uutteita, jotka kirkastavat ihoa ja tasoittavat sen sävyä. Voide on ihanteellinen noin 18-25 -vuotiaille.  

 

Shiseido Waso Quick Gentle Cleanser 

Kenelle? Puhdistustuote nuorelle iholle. Poistaa meikin ja päivän aikana kertyneen lian. 

Myös japanilaiselta Shiseidolta löytyy milleniaaleille suunnattu ihonhoitolinja. Waso -linjassa on samaan tyyliin nuoren ihon perushoitoon tarvittavia tuotteita. Yksi hoitolinjan ehdottomia tähtituotteita on hellävarainen puhdistusaine, joka puhdistaa iholta niin meikin kuin päivän aikana siihen kertyneen lian. Geelimäinen putsari hierotaan kuiville kasvoille ja huuhdellaan pois vedellä. Soveltuu hyvin normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Hunajainen koostumus ei kuitenkaan kuivata edes kuivuuteen taipuvaista ihoa liikaa.  Tuote ei katso sukupuolta, joten puhdistusaine on hyvin jaettavissa vaikka koko perheen kesken. 

 

Tata Harper Clarifying Mask 

Kenelle? Epäpuhtauksiin taipuvalle iholle uudistamaan ja puhdistamaan ihoa. 

Tata Harperin naamio soveltuu hyvin esimerkiksi nuorelle, hieman rasvoittuvalle iholle, johon ilmestyy silloin tällöin epäpuhtauksia. Mikään ei kuitenkaan estä jakamasta naamiota vaikkapa äidin ja tyttären kesken. Ihoa perustellisemmin puhdistava ja tasapainoittava naamio on investointi, mutta täysin sen arvoinen. Naamio kuorii ja uudistaa ihoa entsymaattisesti, joten säännöllinen käyttö ehkäisee epäpuhtauksien syntyä. Myös jo ilmestyneet näppylät paranevat naamion ansiosta nopeammin. Naamion voi levittää koko kasvoille tai vain niille alueille, joihin epäpuhtauksia syntyy eniten. Kaikki Tata Harperin tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.  

 

Urban Decay Naked Cherry luomiväripaletti 

Kenelle? Punertavia, violetteja ja ruskeita sävyjä sisältävä luomiväripaletti meikkauksesta innostuneelle. 

Urban Decayn Naked -luomiväripalettien sarjaa jatkaa uusimpana tulokkaana Naked Cherry. Paletti sisältää 12 punertavan sävyistä luomiväriä. Tässä paletissa ei missään tapauksessa ole yläikärajaa, mutta se löytyy varmasti monen nuoren toivelistalta. Mattaisia ja kimaltavia sävyjä on helppo yhdistellä keskenään ja sävyt häivyttyvät niin kokeneen meikkaajan kuin aloittelijankin sormissa hyvin. Vinkki: Luomivärien alle kannattaa levittää Urban Decayn Primer Potion -luomivärin pohjustusvoide. Se on yksi markkinoiden kestävämpiä pohjustajia.  

 

MAC cosmetics luomivärisiveltimet 219, 239 ja 217 

Kenelle? Jokaiselle pitkäikäiset perussiveltimet, joilla onnistuu mikä tahansa silmämeikki. 

Naked -paletin luomivärit levittyvät vaivattomasti esimerkiksi Macin laadukkailla siveltimillä. Hyvät siveltimet ovat laadukas investointi, jotka kestävät käytössä pitkään. Macin kulttisiveltimillä 219, 239 ja 217 onnistuu luomivärin levitys, häivytys ja tarkemmat yksityiskohdat. 239 siveltimen lyhyemmät harjakset levittävät luomelle väriä runsaasti ja tasaisesti. 217 siveltimen pidemmät harjakset sen sijaan pehmentävät värijälkeä asteittain, jolloin voimakkaammankin värin häivytys utuisemmaksi käy helposti. 219 siveltimen kapeneva kärki kerrostaa väriä pienemmälle alueelle kuten vaikkapa ripsien tyveen alaluomelle. Tiesitkö, että meikkisiveltimiä voi pestä esimerkiksi Marseille-saippualla? Siveltimet olisi hyvä pestä noin kerran viikossa.  

 

Estelle & Thild Long Lash Mascara

Kenelle? Tuuheutta ja pituutta antava ripsiväri arjen luottotuotteeksi jokaiselle. 

Ruotsalaisen luonnonkosmetiikkabrändin Estelle & Thildin Long Lash Mascara on arjen luottoripsiväri monelle. Jos arvostat kosmetiikassasi luonnollisuutta, rakastat varmasti tätä monet synteettiset ripsarikumppaninsa laudalta lyövää maskaraa. Klassinen tuuhea harjas levittää värimassan ripsiin tasaisesti ja ilman paakkuja. Ripsistä tulee pidemmät ja erotellut. Intensiivisyyttä voi kerrostaa asteittain, mutta ripsarilla on mahdollista saavuttaa joko pehmeän luonnollinen tai näyttävän tuuheampikin lopputulos.  

 

Yves Saint Laurent Rouge Pour Couture The Mats 

Kenelle? Sinulle, joka haluat huulipunaltasi väriä ja pitkäkestoisuutta. 

Tämän huulipunan fanijoukossa ei myöskään ole ikärajaa. Rouge Pour Couture punat ovat olleet tunnettuja räväkistä sävyistään, jotka pysyvät huulilla pitkään. The Mats -linja haastaa klassikkopunat täysin mattaisella koostumuksellaan. Puna pitää huulet pehmeinä ja kosteutetun tuntuisina vaikka lopputulos onkin matta. Ennakkokäsitykset kuivattavasti mattapunasta saa siis tämän puikon kohdalla unohtaa. Väri säilyy huulissa tuntikausia ja räväkkä 216 Red Clash ei jätä kenenkään maanataiaamua kylmäksi. 


KUTSU KAUNEUTEEN KAUNEUSPASSILLA SAAT -20% EDUN KOLMESTA NORMAALIHINTAISESTA KOSMETIIKAN TUOTTEESTA KUTSU KAUNEUTEEN -TAPAHTUMAN AIKANA 4.3.-10.3.2019. SAMAN EDUN SAAT MYÖS SOKOS.FI -VERKKOKAUPASTA KOODILLA KUTSUKAUNEUTEEN. VOIT KÄYTTÄÄ TUOTEKOHTAISEN EDUN YHDELLÄ TAI USEAMMALLA OSTOSKERRALLA. ETUA EI VOIDA YHDISTÄÄ MUIHIN TARJOUKSIIN TAI ALENNUKSIIN. 


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes 


Tuotenosto:

Shiseido WASO Quick Gentle Cleanser puhdistusgeeli 150 ml–25067010Tuotenosto:

Tata Harper Clarifying Mask Naamio 30 ml–31884516


 

 

Tuotenosto:

Clarins myClarins RE-BOOST refreshing hydrating cream kosteusvoide kaikille ihotyypeille 50 ml–35809545Tuotenosto:

Urban Decay Naked Cherry luomiväripaletti 12 x 1,3 g–33533001Tuotenosto:

MAC Pencil Brush 219s sivellin–27927523


 


Tuotenosto:

MAC Eye Shader Brush 239s sivellin–27927522


 


Tuotenosto:

BioMineral Long Lash maskara 12 ml–25354192


 


Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats mattahuulipuna 3,5 g–1564047


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä