Kosmetiikan hitiksi nousseet tuotteet

Kosmetiikan suurimman suosion ei aina saavuta se kaikista loogisin tuote. Villiintyminen voi tapahtua aika erikoisestakin tuotteesta, joka ensin kiinnostaa ulkomuotonsa, nimensä tai innovatiivisen käyttötapansa vuoksi. Nämä hitiksi nousseet kosmetiikan tuotteet eivät ole saavuttaneet suosiota turhaan!

Gua sha -lasta

Tämän villityksen juuret ovat oikeasti tuhansien vuosien päässä kiinalaisessa lääketieteessä. Gua shaa on perinteisesti käytetty kehon hoitamiseen, mutta viime vuoden aikana kasvoille tehtävä kosmeettinen gua sha on noussut kauneuden supertrendiksi.

Gua shassa kivisellä lastalla sivellään ihoa ja vaikutetaan kasvojen lihaskalvoihin sekä lymfakiertoon. Gua sha poistaa kasvoilta turvotusta, helpottaa lihasjumeja ja tekee ihosta kiinteämmän ja kirkkaamman. Hassulta näyttävä lasta todella toimii!

Tuotenosto:

Cailap Gua Sha -Lasta, vaaleanpunainen–44346002

 

Kuiva kasvonaamioliina ja eläinkuviolliset naamiot

Tavallinen seerumia sisältävä sheet mask eli kasvonaamioliina onkin kaikille jo tuttu juttu, mutta nyt on siirrytty jo kuivien sheet maskien pariin. Swiss Clinicin Face Perfecting Dry Mask on kuiva naamioliina, jonka kasvoja vasten laitettava puoli sisältää aktiivisia ainesosia. Periaatteessa käyttöidea on sama: naamio asetetaan kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia. Kuivanaamiota täytyy kuitenkin hieroa kasvoja vasten, jotta se aktivoituu.

Jos haluaa pysytellä vielä alkuperäisten naamioliinojen parissa, niin hoitohetkeä voi kuitenkin piristää erikoisemmalla naamiolla. Valitse esimerkiksi hitiksi noussut eläinnaamio. Masque Barin Pretty Animalz kasvonaamiot ovat hauskojen eläinhahmojen muodossa ja tekevät kauneudenhoitohetkestä heti leikkisämmän.

Tuotenosto:

Swiss Clinic Face Dry Mask kangasnaamio–40589527

MasqueBAR Pretty Animalz Koala -kangasnaamio–44859501

MasqueBAR Pretty Animalz Kangaroo -kenguru kangasnaamio–44859502Meikkisienestä puuterisieneksi

Ensin oli aivan tavallinen meikkisieni meikkivoiteen ja muiden voidemaisten tuotteiden levitykseen. Nyt on kehitetty sieni myös puuterille, josta tulikin heti hitti. Real Techiquesin samettinen Miracle Powder Sponge -sieni nappaa puuterin itseensä ja levittää sen iholle kauniisti. Sienen erimuotoiset sivut toimivat erilaiseen työskentelyyn: tasainen kohta sopii baking-tekniikkaan, kärjellä onnistuu vaikka silmänalusten puuterointi.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/real-techniques-miracle-powder-sponge-meikkisieni 


Tuotenosto:

Real Techniques Miracle Powder Sponge - meikkisieni–39278006

 

Zero Waste -sheivausta

Geisha Shaver muutti sheivereiden suunnan zero waste -periaatteellaan. Geisha Shaver on ruostumatonta terästä ja se toimii perinteisellä vaihtoterällä, joita tulee höylän mukana yksi kappale. Tällä sheiverillä vähennät muovijätettä reippaasti! Sheiveri on painavampi kuin vastaava muovinen laite, mutta paino tekeekin ajelusta yllättävän helppoa. Ei ihme, että sheiveri hupenee kauppojen hyllyiltä kovaa vauhtia.

Tuotenosto:

Geisha Shaver–43362522

 

 

Parranhoito on nyt in

Miesten ihonhoidossa parran hoitaminen erilaisin balsamein, öljyin ja vahoin on ehdottomasti nyt pinnalla. Kotimaisen Rokuan partaöljy on valmistettu Suomessa ja se sopii myös parran alla olevan ihon hoitamiseen. Öljy on myös saanut luonnonkosmetiikan sertifiikatit ja pakkaus on kierrätettävä. Hittiainesta! 

Tuotenosto:

ROKUA Beard Oil partaöljy 30ml–37763574

Teksti: Eevis Liedes

Sivun alkuun