Koru kertoo tyylistäsi

Syksyn uutuuskoruissa on kiinnostavia löytöjä niin klassista, modernia kuin graafista tyyliä rakastavalle. 
Veden ja kiven harmoniaa

Edblad Pebbles -korujen muotoilu on saanut inspiraationsa merestä ja veden rauhallisesta liikkeestä, joka on hionut rantakiville pehmeän, sileän muodon. Ilme on moderni, yksinkertainen ja elegantti. Yhdistämällä saman sarjan kaulakorun ja korvakorut pikkumustaan juhlamekkoon luot vaikutelman, jossa vähemmän on todellakin enemmän. Pebbles-korut sopivat mainiosti myös tyylikkääseen toimistopukeutumiseen esimerkiksi yksinkertaisen valkoisen paidan kanssa. Pebbles-korut on valmistettu ruostumattomasta kirurginteräksestä. Koruja on saatavana teräksen värisinä ja kullattuina.

 


Shakki ja matti

Suunnittelija Teemu Muurimäki on puvustanut syyskuussa 2018 ensi-iltansa saaneen Chess-musikaalin. Hän on suunnitellut myös Aarikalle shakkiteemaisen, mustavalkoisen korumalliston, joka on tyyliltään androgyyninen, ajaton, luova ja leikkisä.

Valitsetko mustat vai valkoiset? Ratsu-korvakoruissa värillä on väliä. Korvakorut ovat 10 cm pitkät, valmistettu käsityönä Suomessa vaahterasta ja ne keikkuvat hopeisten renkaiden varassa. Kuningatar-kaulakorussa tuttu pyöreä helminauha onkin litteä. Myös nappikiinnitteiset Daami-korvakorut ovat litteät ja näyttävät graafisen moderneilta.


Vaaleanpunaista eleganssia

Antonio Mazzamauron suunnittelema herkän kaunista Hehkua on saatavana hopeisina kaulakoruna ja korvakoruina hennon vaaleanpunaisella kivellä rajoitetun ajan. Vaaleanpunaiset Hehku-korut ovat Kalevala Korun vuoden 2018 Roosa nauha -koruja ja niistä lahjoitetaan viisi euroa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.Kesyttämätöntä kauneutta

Kansainvälistä musiikkiuraa luonut Alma Miettinen on Kalevala Korun uutuuden, Suomen naarasleijona -kampanjan keulakuva. Alma on hyvä esimerkki kesyttämättömästä naarasleijonasta, joka tekee pelottomasti, mitä haluaa, eikä kysele.

Kultaseppä Tiina Lahtisen suunnittelema Suomen naarasleijona -riipus on moderni mukaelma virallisesta heraldisesta Suomen leijonasta, ja se symboloi tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Vaikka tämä koru on kunnianosoitus vahvoille, tulevaisuuteen suuntautuneille ja itsenäisille suomalaisille naisille, se sopii yhtä lailla myös miehen kaulaan.

 Korunkauniit asusteet

Myös juhlalaukku tai lompakko voi olla kaunis kuin koru. Kullan- tai hopeanvärinen tai kimalteleva pikkulaukku muuntaa yksinkertaisen asun juhlavaksi, etkä välttämättä tarvitse muita koruja. Vinkki: hopeanvärinen laukku, lompakko tai kengät sopivat kaikenväristen vaatteiden kanssa!

Osta Edblad-koruja >

Osta Aarikka-koruja >

Osta Kalevala-koruja >

Osta koruja >

Osta laukkuja >

Osta lompakoita >


Tuotenosto:

Edblad Pebble korvakorut–32272060

Edblad Pebble Short kaulakoru–32272062

Aarikka Karpalo korvakorut–18343510

Aarikka Karpalo korvakorut–30484601

Kalevala Koru Hehku Roosa nauha korvakorut–32227021

Kalevala Koru Hehku Roosa nauha riipus–32227022

 

Tuotenosto:

Kalevala Koru Täysin sydämin korvakorut tapilla–4389008

Kalevala Koru Made in Helsinki Eira korvakorut tapilla–2843515

Tommy Hilfiger Honey Tote laukku–31000512

Tommy Hilfiger lahjapakkaus–31000527

Radley Pocket S lompakko–30947502

Calvin Klein Base Medium Shopper laukku–30888027


 
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä