Kohti parempaa: uutta naisten muotia arkeen 

Paluu arkeen koittaa! On aika suunnitella tulevan syksyn pukeutumista töihin ja arkeen. Tyylikkäitä uutuuksia voi löytää myös hyvällä omallatunnolla – löydät Sokoksen valikoimasta merkkejä, jotka ottavat osaa kestävään kehitykseen. Tutustu naisten vaatemerkkeihin, jotka huomioivat ympäristön edut sekä eettiset valmistustavat tuotantoketjussaan; löydä uutuuksia arkeen Second Female, Coster Copenhagen sekä Makia-merkeiltä. 

Osta naisten muotia Sokokselta > 

 

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen on tanskalainen vaatemerkki, joka on perustettu vuonna 2012. Merkin tavoite on suunnitella vaatteita naisille, jotka haluavat tuntea itsensä mukavaksi sekä hyvin pukeutuneiksi. Coster Copenhagen tavoittelee jatkuvasti uusia käytäntöjä arvoketjussaan vähentääkseen hiilijalanjälkeä ja siten ympäristöystävällisempää vaatteiden tuotantoa. Merkki käyttää tuotannossaan kierrätettyjä materiaaleja, kuten merivillaa: materiaali on tehty kierrätetyistä muovipulloista, jotka on jauhettu ruokatuotannossa jääneiden osterinkuorien kanssa. Lisäksi Coster Copenhagen käyttää ensisijaisesti kierrätettyä polyesteria. 

Osta Coster Copenhagen -vaatteita > 

Tuotenosto:

Coster Copenhagen pusero–42267055

Coster Copenhagen hame–42267054

Coster Copenhagen nahkahame–39192018

Coster Copenhagen Seawool neulepaita–38544508

 

Second Female

Second Female 

Second Female perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 2000. Merkin tyyli on sekoitus skandinaavista eleganttia ja modernia ranskalaisuutta. Vaatteiden naiselliset leikkaukset ja kuosit, isot neuleet sekä elegantit puvut ilmentävät Second Femalen tyyliä. Second Femalen pyrkimys on suunnitella ajanmukaisia vaatteita, jotka tuovat mukavuutta ja varmuutta omaan persoonalliseen tyyliin. Second Female on kehittänyt viime vuosina intensiivisesti vaatteiden tuotantoprosessia kestävämpään suuntaan. Merkki käyttää valmistuksessa useita eri materiaaleja, jotka ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten kierrätettyä polyesteria ja luomupuuvillaa. 

Osta Second Female -merkin muotia > 

Tuotenosto:

Second Female paitapusero–42961001

Second Female mekko–42543003

Second Female neule–42543002

Second Female haalari–42905028

 

Makia

Makia 

Makia on kotimainen vaatemerkki, joka on perustettu vuonna 2001. Makia suosii vaatteissaan yksinkertaista ja käytännöllistä tyyliä, joka sopii moneen elämäntilanteeseen. Merkin vaatteet suunnitellaankin siten, että ne ovat käyttökelpoisia useammankin vuoden. Makia on tehnyt yhteistyötä tahojen kanssa, jotka tuottavat vaatteita kierrätetyistä materiaaleista. Merkki ei käytä ollenkaan aitoa turkista eikä untuvaa vaatteissaan. Vuodesta 2019 Makia on merkinnyt valmistusmaan lisäksi tuotteen päämateriaalin valmistusmaan sekä sen alkuperän. 

Osta Makian naisten vaatteita > 

Tuotenosto:

Makia Flowers Coat Dress mekko–43669505

Makia Flowers Kaftan Shirt paita–43669506

Makia Flowers Skirt hame–43669508

Makia Rey Jacket takki–40260046

 

 

Kauden suosikkeja naisille > 

 

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun