Koe hempeä muotiromanssi

Syksyn muoti on kuin brittiläinen maalaisromantiikka: metsäisiä murrettuja sävyjä, ruutukuoseja ja ripaus kukkaisromantiikkaa. 

Kukkaiskuosit ja naisellisuus yhdistettyinä valloittaviin vihreän sävyihin antavat pimeneviin päiviin lämpöä ja tunnelmaa. Romanttisessa tyylissä huomio kiinnittyy yksityiskohtiin: pieniin kuvioihin, koristeellisiin nappeihin, röyhelöihin, kauluksiin ja somiin asusteisiin. 

Romantiikkaan voi sukeltaa päästä varpaisiin, kampauksesta kynsilakkaan ja aina korkokenkien kärkiin asti. Tyyliä on toisaalta myös helppo tuoda mukaan pukeutumiseen sopivina ripauksina. Näin hempeät yksityiskohdat pääsevät esille, mutta kokonaisuus pysyy hillittynä. 

Materiaalit ovat romanttisessa pukeutumisessa henkäyksen ohuita, liehuvia ja laskostettuja. Syksyllä romantiikka näkyy entistä enemmän pörröisissä ja pehmeissä materiaaleissa. Perinteisesti puuterisävyt ja utuisen vaaleat värit ovat tyylin perusta, mutta syysromantiikkaan sopii erinomaisesti myös tummemmat sävyt.

Asusteissa muoto ja ulkonäkö ovat tärkeintä. Pehmeät ja kaarevat linjat, naisellisuus ja pieni korko kengässä kruunaavat täydellisen muotiromanssin. Ja muista viimeistellä tyyli sille sopivalla kukkaistuoksulla!

 

Aventura Trikoopusero 24,95, Part Two Neuletakki 129,95, PIECES Pusero 19,99, Soyaconcept Pusero 45,99, SAND Kukkamekko 319,– , Tamaris Nilkkurit 79,95, Tiger of Sweden Käsilaukku 319,–

Tanskalaisen Part Two -merkin mallisto saapuu Sokokselle ja tarjoaa klassisia, naisellisia ja mukavia vaatteita syksyyn. Yksi ihanimmista on pöyheä neuletakki, jota voi käyttää turvavaatteen tavoin koko pimenevän vuodenajan. Se toimii täydellisesti niin rennon t-paidan kuin romanttisemman korkeakauluksisen puseronkin parina.

 

 

PBO Paitapusero 139,–, REPLAY Signature for Her EdP Tuoksu 25,90, Zizzi Neuletakki 49,95, Aventura Housut 49,95, Noisy may Neule 34,99, S.Oliver Casual Tuubihuivi 19,99, Unisa Nilkkurit 135,–, DAY Birger et Mikkelsen Kassi 65,–

Katso lisää naisten muotia >

 

Tuotenosto:

Part Two neuletakki–31729025

Sand Agnette mekko–31308010

PBO Amanda kangaspusero–31700027

Noisy May Sati High Neck neule–30468010

 

 

 

 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä