Klassikko teki paluun miesten farkkuihin

Miesten kevään 2019 housutrendit suosivat melko kapeita ja hyvin istuvia malleja. Mukavuus on silti tämän kauden ehdoton juttu, joten kannattaa satsata laadukkaisiin luottofarkkuihin, jotka istuvat hyvin, mutta tuntuvat myös mukavalta jalassa!

 

 

Muistatko vielä farkkujen klassikkomallin? Levi's 501 on tullut takaisin! Lahje on nyt suora ja mukavan väljä. Tumma pesu sopii niin kotioloihin kuin rennompaan työpukeutumiseen ja yläosaa vaihtamalla muutat hetkessä koko asukokonaisuuden tyylin. Bleiserin kanssa farkut antavat skarpimman vaikutelman, mutta duunipäivän päätteeksi bleiserin tilalle voi heittää Makian collegetakin ja rento kotiasu on valmis. 

Yhdistä hyvin istuviin tummiin farkkuihin tyyliisi sopivat komeat nahkakengät. Valitse kenkien väri huolella: kaunis konjakin sävy antaa uskottavuutta askeliin, kun taas musta on monikäyttöisyydessään takuuvarma valinta. Samoin kuin hyvät farkut, myös nahkakengät palvelevat vuosia, kun hoidat niitä hyvin.


Keväistä raikkautta beigellä

Tummansinisen lisäksi tämän kevään farkkuvalikoimasta löytyy myös vaaleampia hiekan sävyjä. Rennosti lahkeesta kääräistyt beiget farkut tuovat tyyliin keväistä raikkautta ja pehmeyttä. Ne on helppo yhdistää niin arjessa kuin juhlassa vaaleisiin kauluspaitoihin tai neuleisiin, mutta yläosaksi sopii yhtä hyvin värikäs kukkakuosi persoonallisempaan tyyliin. Tennarit viimeistelevät huolettoman rennon kokonaisuuden, kun taas siistit nilkkurit tuovat sopivaa ryhtiä.

Business casualin kulmakivet

Suorat housut ovat varma valinta työpukeutumiseen, mutta suorille housuille ja farkuille mukavaa vaihtelua tuovat chinot. Chinoja löytyy eri mallisia aina tiukoista väljempiin leikkauksiin, myös väreissä on valinnan varaa. 

Tyylikkään kokonaisuuden vielä hieman viileisiin kevätpäiviin luot helposti valitsemalla hyvin istuvat ja sopivan pituiset chinot ja yhdistämällä ne laadukkaaseen merinovillaneuleeseen. Kokeile esimerkiksi tyylikästä musta-harmaa-yhdistelmää tai klassista hiekan ja meren väreistä inspiroitunutta beigeä ja sinistä. Esimerkiksi laadukkaan brittimerkin Marks & Spencerin kevään uudesta mallistosta löydät juuri sopivia vaihtoehtoja tyylikkääseen business casual -pukeutumiseen.

Nyt kaikki normaalihintaiset housut ja farkut –20 % S-Etukortilla 28.1.–10.2.

Osta farkkuja ja housuja >


Tuotenosto:

Levis 501 Stone Wash farkku–15502512

Lee Cooper LC 06 farkut–1675706

Jack&Jones Paul Flake AKM 542–32272033

Turo Calv puuvillahousut–3677501
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä