Kimppu kauneimpia kukkamekkoja – valitse omasi

Kevään mekoissa on ihanaa kukkaloistoa, graafisia yksityiskohtia ja tyylikkäitä leikkauksia. Valitse oma suosikkisi näistä ihanuuksista kevään juhliin tai arkipäivien piristykseksi! Sokokselta löydät kukkamekkoja sekä eri tyyleille että eri budjeteille. 
ESPRIT COLLECTION Neule 59,99 Mekko 69,99 PART TWO Mekko 99,95 MARIMEKKO Mekko 120,– TOMS Kangaskengät 69,–

Kevät puhkeaa kukkaan ja on aika tarkistaa vaatekaapin mekkotilanne! Uudet mallistot ovat täynnä ihania luonnollisia kukkakuoseja maanläheisissä, hempeissä sävyissä. Kevyt kukkamekko sopii hyvin myös arkipukeutumiseen, kun sen yhdistää samaa värimaailmaa toistaviin kangaskenkiin ja rentoon, ryhdikkyyttä tuovaan farkkutakkiin. Viileissä kevättuulissa myös hillitty neule on nappiyhdistelmä kepeän mekon kaveriksi.

Vastapainona romanttiselle hempeilylle kuoseista löytyy myös pirteän raikkaita, voimakkaampia värejä, jotka ovat näyttävä valinta erityisesti juhliin. Valitse asusteisiin nudea, joka antaa tilaa kirkkaille printeille, tai korosta mekon värejä poimimalla sieltä sopiva aksenttiväri myös kenkiin ja koruihin.  GERRY WEBER COLLECTION Mekko 149,– ESPRIT COLLECTION Mekko 89,99

Mekkojen lisäksi kukkakuosit koristavat myös muita vaatteita ja asusteita. Rokkaa kukkia esimerkiksi neuleen muodossa. Vaaleiden farkkujen ja simppeleiden pastellisävyjen kanssa herkätkin terälehdet pääsevät oikeuksiinsa ilman, että sulaudut aivan täysin mummolan kukkatapettiin. Päähän vielä ihanan iso lierihattu, ja olet valmis piknikille heräilevään luontoon!

Kevään väreissä hehkuva Guess-laukku tuo arkipukeutumiseen leikkisyyttä. Laukun mukana saat kevyen kukkahuivin, jonka voit kietaista muodikkaasti kaulalle tai hiuksiin. Tai sitten voit antaa sen liehua persoonallisena laukun koristeena.AVENTURA Neuletakki 49,95 GUESS Käsilaukku 135,– PIECES Tuubihuivi 12,99 KN COLLECTION Kesähattu 29,95


Lue myös: Sukat korkkareissa ja muita alusasutrendejä >>

Osta naisten muotia >

Tuotenosto:

Part Two mekko–36562010

Aventura neuletakki–32333505

Gerry Weber kukkamekko–36562001

Esprit mekko–35821552

Marimekko Varpu mekko–36186512

TOMS Alpargata kangaskengät–36186506


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä