Kiitos kuluneesta vuodesta ja onnellista uutta vuotta 2021

Kulunut vuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen monella tapaa. Poikkeusajan olosuhteet ovat vaikuttaneet meidän jokaisen arkeen. Saimme keväällä totutella pikavauhtia etäaikaan, mikä nosti myös verkkokauppamme kysyntää valtavasti. Saimme ilahduttavan paljon uusia asiakkaita ja iloksemme huomasimme, että myös vanhempi sukupolvi löysi verkko-ostamisen salat. 

Verkkokaupan sokos.fi myynti on noussut huikeasti tänä vuonna ja siitä haluamme lämpimästi kiittää teitä upeat asiakkaamme! Lue lisää kuluneen vuoden mullistuksista ja tutustu verkkokaupan vuoden 2020 hittituotteisiin.

 

Tuotenosto:

Pure Waste kasvomaski–44671502

Pure Waste kasvomaski–44671501

Nolla Käsidesivaahto herkkäihoisille 100ml–46159030

Merci Handy hand cleansing gel Unicorn Edition käsidesi 30 ml–44115503

 

Kasvomaskit, Brazilian Bum Bum -voide ja muut vuoden hittituotteet

Vaikka ajat ovat olleet haastavat, on myös toivoa ollut näköpiirissä. Omaan ja läheisten hyvinvointiin on haluttu panostaa, mikä on näkynyt sekä kasvomaskien ja käsidesien myyntinä, mutta myös hemmottelu- ja kotoilutuotteiden suurena kysyntänä. Myös pukeutumisessa ollaan etäajan myötä siirrytty rennompaan tyyliin mukavuus edellä. 

Muita kärkisijojen ostetuimpia tuotteita ovat olleet Marimekon astiat, Tempur-tyynyt, untuvapeitot ja Olaplex-hiustenhoitoaineet. Keväällä suuren suosion saavutti yllättäen Sol de Janeiron Brazilian Bum Bum -kiinteyttävä vartalovoide.

 

Tuotenosto:

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum cream kiinteyttävä vartalovoide 240 ml–37343531

Olaplex No.5 Conditioner hoitoaine 250 ml–34949504

Tempur Ombracio tyyny 50x60 cm, valkoinen–8361501

Joutsen suoja untuvapeitto 150x210–37032634

 

Myös joulun alle on mahtunut monia hittituotteita. Vuodesta toiseen paikkansa top-sijoilla pitävät kauneuden lahjapakkaukset, tuoksut ja joulukalenterit. Joulun yllätyshitti on puolestaan Omron HeatTens-kivunlievittäjälaitteet. 

 

Tuotenosto:

Omron Heat Tens kivunlievittäjä–32751004

Hugo Boss Ma Vie EdP tuoksu 30 ml–4280003

Biotherm Aquasource joulupakkaus kuivalle iholle–46135002

Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha muki 0,25 l–479573

DIOR Sauvage EdP tuoksu 60 ml–29019031

 

Verkkokauppa sai uusia kävijöitä ja myynti jopa kymmenkertaistui

Korona mullisti myös asiakkaiden ostokäyttäytymisen. Verkkokaupan myynti jopa kymmenkertaistui keväällä ja syksylläkin myynti oli monin kertainen edelliseen vuoteen verrattuna. Aivan huikeaa, sydämellinen kiitos asiakkaillemme! Olette pysyneet rinnallamme poikkeusaikojen mullistuksista huolimatta.

Saimmekin vuoden varrella valtavan määrän myös uusia asiakkaita verkkokauppaan. Ilahduttavinta oli huomata, kuinka varttuneemmatkin ikäryhmät löysivät verkko-ostamisen. Verkkokaupan käyttäjien määrä kasvoi noin miljoonalla ja sivukatseluita oli yli 20 miljoonaa kappaletta enemmän kuin viime vuonna.

 

Koronan yllättävimmät vaikutukset

Koronan vaikutukset iskivät keväällä todella nopeasti ja yllättäen. Esimerkiksi yksi vuoden suurimmista kampanjoistamme, 3+1 päivää, päätettiin siirtää kokonaisuudessaan toteutettavaksi verkkokaupassa vain muutamia päiviä ennen kampanjan aloitusta.

Tämä tietenkin pisti kaiken tekemisen ihan uusiksi. Keväällä koko tiimimme osoitti mieletöntä joustamiskykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja tahtoa varmistaa asiakkaalle mahdollisimman hyvän asiakaskokemuksen.

Varastollemme tuli tavaratalojen myyjiä auttamaan verkkokaupan pakettien pakkaamisessa. Ketjuohjauksesta siirtyi hankintapäälliköitä, kehityspäälliköitä ja muita asiantuntijoita verkkokaupan asiakaspalveluun vastaamaan asiakkaiden yhteydenottoihin. Aivan mieletöntä tiimityötä, jota olemme saaneet erityisesti tällaisena vuotena vain kiitollisena hämmästellä ja ihailla.

 

Onnellista uutta vuotta 2021

Nyt kun vuosi 2020 on paketissa, on aika toivottaa onnellista uutta vuotta 2021! Tervetuloa jatkossakin turvallisille ostoksille verkkokauppaan sokos.fi. Olkoon tämä vuosi meille kaikille entistäkin parempi!

Siirry ostoksille verkkokauppaan > 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä