Vastaa testiryhmäkyselyyn ja voit voittaa 50 € lahjakortin verkkokauppaan sokos.fi

Kiinnostaako testiryhmät? Vastaa ja voita! 

Me Sokoksella järjestämme säännöllisesti useita testiryhmiä, joihin haetaan aina asiakkaita mukaan testaamaan huippumerkkien tuotteita! Testiryhmästä riippuen testaajia voi kerralla olla mukana noin 15–50 henkilöä. 

Testattavana on ollut uutuuksia ja best seller -tuotteita muun muassa seuraavilta brändeiltä: Lumene, Clarins, Sensai, Guerlain, Ole Henriksen, We Care Icon, Cutrin, Curamin ja Vogel. 

Vastaa kyselyyn ja voit voittaa 50 euron lahjakortin 

Millaiset testiryhmät sinua kiinnostavat? Haluaisitko päästä testaamaan esimerkiksi suosikkimerkkiesi uusimpia tuotteita? Entä oletko innokas kuulemaan testiryhmäläisten kokemuksia tuotteista? Vastaa kyselyyn 20.6. mennessä ja kerro mitä tuotteita haluaisit päästä testaamaan! 

Vastaamalla kyselyyn olet mukana arvonnassa ja voit voittaa 50 euron lahjakortin verkkokauppaan sokos.fi.Arvonta suoritetaan 23.6. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. 

Vastaa kyselyyn tästä > 

 

Pysy kuulolla ja hae mukaan testiryhmiin 

Seuraa Sokosta somessa ja tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukoissa, milloin taas haemme uusia testaajia mukaan kiinnostaviin testiryhmiin! 

Seuraa Facebookissa > 

Seuraa Instagramissa > 

Tilaa uutiskirje >