Vietä miesten viikonloppua

Miten sinä pukeudut kevääseen? Nyt torstaista sunnuntaihin on enemmän kuin järkevää päivittää vaatekaappi kevään ja kesän menoihin. Sokos viettää miesten viikonloppua ja saat normaalihintaiset kauluspaidat ja housut –20 % S-Etukortilla. Myös tuoksupäivitys on paikallaan. Miesten normaalihintaiset tuoksut –20 % S-Etukortilla. Molemmat edut voimassa 26.–29.4. 

Tervetuloa!

 

Logolippis

Tunnettu baseball-lippismerkki New Era on tunnettu niin amerikkalaisten urheiluseurojen joukkuepäähineenä, kuin katu-uskottavana muotilätsänä. Ensimmäinen New Era seuralippis valmistettiin Cleveland Indians -joukkueelle vuonna 1934. Tämän päivän tunnetuin baseball-lippis lienee NY-kirjaimilla koristeltu New York Yankees hattu. 

 

 

 

Mukavat housut

Saksalainen miestenvaatemerkki Benvenuto on vihdoin Sokoksella. Vuonna 1934 perustetun perheyrityksen nuorekkaat vaatteet ovat valmistetaan kevyistä ja joustavista materiaaleista. Vuorettomia bleisereitä on helppo yhdistellä rentojen farkkujen kanssa, samoin villakankaiset housut, joihin on lisätty elastaania, ovat täydelliset t-paidan kanssa.

 

Varasvahti taskussa

Etäluettavien korttien yleistyessä skannausvarkauksien todennäköisyys kasvaa. RFID PROOF -turvalompakko suojaa korttiasi skannausvarkauksilta. Alumiinisella suojakalvolla varustettu laadukas nahkalompakko estää laittoman skannauksen lompakon ollessa kiinni. 

 

Pehmeämpi sävy

Pinkin sävyt pukevat useimpia miehiä. Haalean roosan sävyt toimivat parhaiten vaaleaa ihoa vasten, kun taas tummempi ihonsävy näyttää hyvältä kirkkaan pinkin rinnalla. Vaalea roosa on täydellinen sävy sinisten farkkujen tai vaaleiden chinojen kanssa. Mustan housun kanssa pinkistä saa graafisen lookin. 

 

Kevyet kengät

Klassisimmat kangaskengät ovat kumipohjaiset ja minimalistiset. Valkoinen ja navy ovat varmin ja helppokäyttöisin värivalinta. Kangastossu on sukupuoleton kesäjalkinemuodin klassikko, joka toimii niin farkkujen, chinojen, sortsien kuin rennosti puetun kesäpuvun kanssa.

Osta miesten tuotteita>

 

Tuotenosto:

Marc OPolo t-paita–23518502

Henri Lloyd Carter lippis–23824606

Marc OPolo lippis–27092296

Eriksson olkalaukku–26958521

Daniel Hechter blazer, modern fit–27465059

Buzo Miro 1826 puuvilla blazer–27092107

BOSS Orange Schino Slim 1-D chinot–17854581

Jack&Jones Vintage Tim Leon SC 379 Indigo Knit farkut–17783024

 

 

Sivun alkuun