Kevein askelin syksyn kenkämuotiin  

Askeleet kohti arkea. Tanskalaisen Bianco-merkin syksyn kenkämuoti on täynnä tyylikkäitä nahkaisia klassikoita. Rentoja ja monikäyttöisiä avokkaita, nilkkureita, herrainkenkiä ja tennareita yhteen eri tyyleihin ja eri tilaisuuksiin.Bianco on muotiin kallellaan oleva skandinaavinen kenkäbrändi, jonka peruskivinä on tyyli, laatu ja edelläkävijyys. Tanskassa 1987 perustetulla menestysyrityksellä on nykyään kauppoja 145 maassa ympäri maailmaa, muun muassa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Biancon kengille on tunnusomaista niiden pohjoismaalainen minimalistinen ja tyylipuhdas muotoilu, kohtuullinen hinta sekä kestävä laatu.
Biancon syksyn mallistoihin on haettu maailmalta kauden trendikkäitä värejä sekä inspiraatiota materiaaleista. Biancon kengät heijastavat sitä, mikä on kuuminta muotimaailmassa juuri nyt ja pitävät askeleesi muodin huipulla sesongista toiseen. 
Kun elo-syyskuussa nautitaan vielä viimeisiä intiaanikesän päiviä, on jalkaan ihana sujauttaa sirot avokkaat tai herrainkengät. Matalakorkoisin kengin jalat eivät väsy kesken päivän ja lyhytvartiset nilkkurit sopivat konttorin lisäksi myös illan tilaisuuksiin. Siro nahkakenkä sopii juhlamekon, siistin housupuvun kuin farkkujen ja T-paidan kanssa puettavaksi. 
Viileämmät päivät tuovat mukanaan nilkkurit. Mikä onkaan ihanampaa kuin sujauttaa jalkaan chelsea-bootsit, maiharit, herrainkengät tai lenkkarit. Oletko jo valinnut suosikkisi? Näytöslavoilta Biancon mallistoon on valittu muun muassa petrolin sävyjä, kiiltonahkaa ja remmejä. Valitsemalla kiiltonahkamaiharit housupuvun pariksi arkityylistä tulee rennosti punkimpi. 


Osta Bianco-kenkiä >>Sivun alkuun