Nyt juhlitaan värien voimalla!

Kevään värikkäin viikko esittelee kosmetiikan uusimmat muoti-ilmiöt ja huippumerkkien kiinnostavimmat uutuudet juuri ennen juhlakauden alkua. Myymälöiden järjestämissä meikkikouluissa opit meikkaamaan kauneuden asiantuntijoidemme opastuksella kevään meikkitrendien mukaisesti. 

Värien juhla -viikon aikana kannattaa myös hankkia meikkipussiin ihania uutuuksia ja tuttuja luottotuotteita, joilla valloittava arki- ja juhlameikki syntyy käden käänteessä. Uutta punaa huuliin, lakkaa kynsiin ja hohdetta poskipäille – voilà, uusi kevätlook piristää niin sinua kuin ihmisiä ympärilläsi!

Hae väripassi myymälästä ja hyödynnä sen rahanarvoiset edut päivittäessäsi meikkiarsenaaliasi. Väripassilla saat –20 % alennuksen kuudesta normaalihintaisesta eri tuoteryhmään kuuluvasta tuotteesta: yhdestä puuterista, yhdestä huulituotteesta, yhdestä kynsilakasta, yhdestä ripsiväristä, yhdestä meikkivoiteesta ja yhdestä kulmatuotteesta. Etu on voimassa myös ostaessasi normaalihintaisia kosmetiikkatuotteita verkkokaupastamme. Huomaathan, että etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin ja se on voimassa vain Värien juhla -tapahtumaviikon aikana 23.–29.4.2018.


Osta Värien juhla huippuetuja >> 

Äänestä paras meikkilook ja voita 200 euron arvoinen palkinto >>

Sivun alkuun