Kevään tyylikkäimmät kattaukset 

Muista vastuullisuus myös kevätkattauksissa. Kotimainen design valloittaa nyt niin kahvipöydässä kuin illallispöydässäkin. Trendivärejä ovat kauniit beigen ja lämpimän ruskean sävyt sekä kaunis puhtaanvalkoinen, joka luo juhlallisuutta päivällispöytään. 

Vaikka suurempia juhlia ja kokoontumisia tuleekin välttää, niin järjestä arjen keskelle pieniä onnen hetkiä yhdessä perheesi kanssa. Piristä aamupalapöytää pirteällä kattauksella tai nauttikaa vaikkapa ravintolaelämyksestä kotioloissa. Tapoja nauttia on monia, mutta mikä olisikaan teille se kaikkein mieluisin? 

Nappaa vinkit tyylikkääseen kevätkattaukseen ja osta kauden kauneimmat astiat Sokokselta. 

Osta kattausastioita > 

Osta aterimia > 

 

Kata keväsiä sävyjä kahvipöytään 

Kauniisti katetun pöydän ääressä voi nauttia perheen kanssa aamiaisen, jälkiruoan, iltapalan tai vaikkapa synttärikahvit! Kata pöytään kevään trendisävyjä ja nauti kotimaisesta ja vastuullisesta muotoilusta! 

Viileät sävyt saavat nyt väistyä luonnollisten ja lämpimien beigen ja ruskean sävyjen tieltä. Ne houkuttelevat lempeällä ilmeellään viihtymään pöydän ääressä. Marimekon Oiva-astioista on saatavilla sekä kaunis terransävy että ajaton valkoinen, joita voit huoletta yhdistää keskenään. 

Tuotenosto:

Marimekko Oiva kulho 4 dl–42415090

Marimekko Oiva lautanen 20 cm–42415056

Marimekko Oiva muki 2,5 dl–42415064

Marimekko Oiva Teekannu 7 dl–43038573

Marimekko Oiva lautanen 25 cm–478001

 

Jos kaipaat kattaukseen kuoseja, yhdistä Oiva-astioiden kanssa samaa muotokieltä henkivät kukkakuvioiset Marimekon Unelma-astiat. Niiden vuoden värinä on trendikäs vaalea beige. Uuden väriset Unelma-lautaset, -kupit ja -kulhot ovat saatavilla vain Sokokselta. 

Tuotenosto:

Marimekko Unelma muki 2,5dl–46447503

Marimekko Unelma kulho 2,5dl–46447504

Marimekko Unelma lautanen 20cm–46447505

 

Kun herkut asetellaan pöydälle kauniisti esille omiin tarjoiluastioihin, ei muita pöytäkoristeita paljoa tarvita. Kauniilla kukkakimpulla voit toki vielä kruunata pöydän ja etenkin iltapalalla muutamat kauniisti hohtavat tuikut luovat eteeristä tunnelmaa. Mutta muuten anna upeiden tarjoiltavien loistaa pöydän pääosassa! 

 

Kata kotiin ravintolaelämys 

Vietä perheen kesken juhlava päivällinen tai nyt kun ravintolat ovat yhä kiinni, kata kotiin kunnon ravintolaelämys. Tietenkin voit valmistaa ruoan myös itse, mutta jos kaipaat totista vaihtelua arkeen, tilaa ruoka kotiovelle tai käy noutamassa itse lähiravintolasta. Tapoja on monia lisätä hieman luksusta arjen keskelle. 

Panosta näyttävään kattaukseen. Pöytäliinat saavat nyt väistyä, etenkin jos pöytänä toimii kauniin ruskea ja supertrendikäs lankkupöytä. Pöydän kaunis pinta saa näkyä, mutta sitä suojataan kuitenkin tableteilla. Riippuen pöydän väreistä, mieti kävisikö teidän pöytään parhaiten trendikkäät meriheinästä punotut vai kenties juuttikankaasta valmistetut tabletit. Myös kankaisillla servieteillä saa helposti ylellisyyttä kattaukseen. 

Astiat saavat olla ylellisen ajattomat ja juhlavat. Kata perinteisten kattausohjeiden mukaan. Valkoiset lautaset näyttävät aina hyviltä juhlavissa kattauksissa ja niistä ruokakin erottuu paremmin edukseen. 

Tutustu esimerkiksi Pentikin Valkea-sarjaan. Lasse Kovasen suunnittelema sarjassa on käytetty laadukasta lasitetta, joka säilyy pitkään kiiltävänä ja naarmuttomana. Näitä astioita käytätkin niin arjessa kuin juhlassa. Pentikin keramiikkatuotteet valmistetaan omalla keramiikkatehtaalla Posiolla. 

Tuotenosto:

Pentik Valkea Lautanen 18 cm Valkoinen–43439011

Pentik Valkea Lautanen 27 cm Valkoinen–43439013

Pentik Valkea Lautanen Syvä 19 cm Valkoinen–43439014

Pentik Valkea Kulho 0,4 l Valkoinen–43439015

 

 

Osta kevään tyylikkäimmät kattausastiat ja aterimet Sokokselta.

Tutustu myös Iittalan kotimaisiin keramiikka- ja lasiastioihin. Essence-sarjasta löydät ajattomasti muotoillut ja minimalistiset keraamiset lautaset sekä lasiset lautaset, kulhot ja juomalasit. Lue lisää Iittala Essence -uutuuksista > 

Tuotenosto:

Iittala Essence juomalasi 35cl 2kpl–1594522

Iittala Essence kulho 37cl tummanharmaa–49451509

Iittala Essence lautanen 211mm tummanharmaa–49451503

Iittala Essence kulho 69cl tummanharmaa–49451501

Iittala Essence lautanen ovaali 25cm valkoinen–49451511

 

 

Muista kattaa aterimet sen mukaan mitä on tarjolla. Syömäpuikot sushin kanssa, alkukeitolle lusikka, pihvin kanssa kunnon haarukat ja pihviveitset ja jälkiruoalle lusikat. Myös perheen pienimmille voi kattaa omat söpöt muumiaterimet. 

Tuotenosto:

Maku 6 kpl kahvilusik