Kevään suositut meikkituotteet testissä

Kevään mekkitrendeissä näkyvät, punaiset huulet, täydellinen iho, nude silmämeikki, luonnollinen hehku iholla ja huulissa. Testiryhmä sai testattavakseen suosittujen brändien kevään trendituotteita. Lue minkälaisia arvioita testiryhmäläiset antoivat tuotteille. 


1. We care Icon – Let it Glow!

Testattavana We care iconilta oli seuraavat tuotteet:  IN LOVE GLOW ROSE GOLD, IN LOVE LUXE JA MATTE LIPSTICK ja ALL EYES PALETTE 2. 

Tuotenosto:

We Care Icon In Love Gold Glow Palette Korostus- ja hohdepaletti 12,5 g–28952515

We Care Icon In Love Luxe Lipstick huulipuna 3,5g–30165501

We Care Icon All Eyes Pallette luomiväripaletti 13,9g–30349003

Testasin We care iconin luomiväripaletteja nimeltä All eyes palette. Testissä oli Metals n' matte - ja Matte n' roses- paletit. Luomivärit olivat yllättävän laadukkaita ja ylittivät odotukset. Laatu menee jonkin verran markettimeikkin yläpuolelle. Pigmenttiä irtoaa puristeista mukavasti ja värit levittyvät kivasti luomelle. Luomivärit pysyivät luomella koko päivän, jopa ilman silmämeikin pohjustusvoidetta. Sävyissä on paljon vaihtoehtoja ja niillä saa loihdittua sekä kevyen arkimeikin, että näyttävän iltameikin. Metallinhohteiset sävyissa on mukavasti shimmeriä, joka on riittävän hienojakoista, eikä liian glitteristä. Pakko mainita erikseen Metals n' matte paletista sävy Hot magma, se on ihana!! Myös palettien pakkauksen ovat laadukkaita: ne ovat jämeriä ja niissä on magneettimekanismi. Lisäksi sisältä löytyy peili. Siveltimiä ei tule mukana. Testissä tuli myös We care iconin kaksi silmämeikkisivellintä: crease brush ja blender brush. Näiden laatuun en ollut tyytyävinen, vaikka testasin niitä muutaman kerran. Blender brush on jo liian iso ja se on väärän mallinen. En ole ennen törmännyt litteäksi muotoiltuun blender brushiin, vaan ne ovat aina pyöreäpäisiä, työskentely harjalla oli haastavaa. Crease brushiin taas ei tarttunut tarpeeksi väriä ja se teki suttuista jälkeä, värit muhjuuntuivat luomella, kun yritin tehdä useamman sävyn silmämeikkiä. Luulin alkuun, että vika on luomivärissä, että niissä ei ole riittävästi pigmenttiä ja että ne ovat huonolaatuiset. Kun vaihdoin siveltimet omiin laadukkaampiin siveltimiin, niin meikin teko sujui huomattavasti helpommin.

Forever gold- korostusväripalettia sekä higlighter brush ja strobing fan 

Levitin highlighter brushilla paletin tumminta sävyä varjostukseksi. Siveltimellä saa kivan tarkkaan levitettyä varjostuksen poskiluun alle muotoillun kärjen ansiosta, ja väri tarttuu synteettiseen siveltimeen kivasti myös puristetusta puuterista. Tuotteet levittyvät siveltimellä mukavasti. Strobing fanilla taas levitin paletin vaaleinta sävyä muille kasvojen osille korostukseksi. Viuhkasivellin toimii erityisen hyvin poskipäiden ja huulen amorinkaaren korostuksessa, joillekin kasvojen osille (kulmaluu, nenän varsi, silmän aluset) piti turvautua toisenlaiseen siveltimeen, koska piti tehdä tarkempaa työtä. Forever gold- korostuspaletin pakkaus on mukavan laadukas. Se on tukeva, ja kiinnitty magneetilla. Sisältä löytyy peili. Sävyt ovat ihanat ja monikäyttöiset. Kahta tummempaa sävyä (glow & sparkle) voisi käyttää päivettyneelle iholle aurinkopuuterin sijasta. Puutereiden hohto on sopiva: hohtoa löytyy, mutta on kauniin hienojakoinen, ei ole liian glitterinen. Kerrostamalla voi vaikuttaa korostuksen voimakkuuteen. 

Suosittelen puuteripalettia ja olisin itse valmis tämän ostamaan. Myös highlighter brushin voisin ostaa. Strobing fan vaatii vielä totuttelua eikä ole mielestäni niin monikäyttöinen, mutta tämä on makuasia. Jos sellaisen haluaa omistaa, niin tämä sivellin vaikuttaa riittävän laadukkaalta.

 

– Emmi H. 

 

Kokeilin we care iconin siveltimiä ja mielestäni niiden hinta laatu suhde on hyvä. Crease brush varsi oli tukeva ja mukava kädessä. Sivellin osa vähän veti kuivia luomiani, oman ihotyypin mukaan olisi saanut olla vähän pehmeämpi mutta en luule että combo tai rasvaiselle iholle tämä on ongelma. Highlighter brush varsi oli liimattu huonosti oli aika irrallaan sivellin osasta en tiedä onko kaikilla sama ongelma vai oliko se vain minun kappaleessa. Itse sivellin osa oli pehmä ja todella tarkka. Todella monipuolinen sivellin voi käyttää moneen tarkoitukseen. Pidin kovasti.

Strobing fan brush olisi saanut olla vähän tuuheampi, että se saa kerätty tuotetta paremmin mutta oli pehmeä ja käyttökelpoinen. Varsi oli tukeva ja hyvän laatuinen.

We care iconin all eyes palette matte n roses paletilla saa aikaiseksi luonnollisen romanttisen joka päiväisen meikin. Pigmenttisyys on ok. Sävy angel oli kaikista vaisuin. Ruiskutin kiinnitys suihketta siveltimeen että sain siitä jotain irti. Paletti oli minulle vain ok koska omistan saman tapaisia sävyjä ennestään ja niissä pigmentti on runsaampi. 

We care iconin in love glow palette forever gold on aivan ihana. Se tulee olemaan joka päiväisessä käytössä. Sävy highlight on täydellinen luonnollinen korostusväri suomalaiselle iholle. Sävy glow sopii kesällä kun on vähän ruskettunut ja tummin sävy sparkle sopii tummemmalle iholle tai sitä voi käyttää luomivärinä. Tämä paletti sopii kaikille jotka pitävät luonnollisesta hehkusta, tämä ei näy avaruuteen asti.

 

– Henrika L.

2. Joe Blasco – täydellinen meikkipohja!

Testattavana Joe Blascolta oli Ultra Base -meikkivoide, Setting Powder -irtopuuteri sekä valoväri. 


Tuotenosto:

Joe Blasco Ultra Base meikkivoide 9,5 g–187692

Joe Blasco Light Setting Powder irtopuuteri 35 g–212586

Eliezer Synteettinen korostus- ja varjostussivellin–1427002
Käytin Joe Blascon ultra fine setting powder - irtopuuteria (medium), ultra base meikkivoidetta (olive 2) ja valoväriä (orange highlight 1). Käytin tuotteita kolmesti, mutta en pystynyt käyttämään niitä julkisesti, koska meikkivoiteiden ja puuterin värit olivat aivan liian tummia ja oransseja omalle kalpealle, punapohjaiselle iholleni. En ole koskaan käyttänyt Joe Blascon tuotteita, mutta olen niitä katsellut kaupassa ja kuullut muutamilta ystäviltä kokemuksia. Minulla on rasvainen sekaiho, joka ottaa itseensä helposti ja voi puhjeta joko ihottumalle tai finneille. Siksi minua hieman jännitti tuotteiden kokeileminen. Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt! 

Valoväriä käytin silmien alla piilottamaan tummat silmänaluset. Se ei kerääntynyt pikku juonteisiin ja pysyi hyvin koko päivän. 

Meikkivoide tuntui todella mukavalta iholla, se ei ollut liian raskasta, ei näyttänyt pakkelimaiselta ja pysyi hyvin läpi päivän. Käytin tuotteita noin yhdeksän tuntia ja ihoni näytti kauniilta ja kuulaalta koko ajan. Se ei kerääntynyt nenäni pieluksiin ja silmälasien käyttäjänä se ei alkanut haalistumaan nenänvarresta. Minulla oli kokeilun aikana myös ihoni kanssa ongelmia, joten uuden meikkivoiteen kokeilu oli senkin takia hieman jännittävää. Ihoni ei kuitenkaan reagoinut mitenkään uuteen tuotteeseen. Se myös peitti ongelmakohdat hyvin ja iho näytti luonnolliselta. Loppupäivästä ihoni hieman kiilteli, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Jos väri vain olisi minulle sopivampi, käyttäisin tuotteen loppuun. Irtopuuteri oli hienojakoista ja sillä oli hyvä kiinnittää silmänaluset ja T-alue. Sen avulla meikki pysyi kauniina pitkään. Koska se oli väriltään medium, se teki meikkipohjasta vielä oranssimman ja huomasin sen tummentavan meikkivoiteen ja valovoiteen väriä. Erityistä plussaa tuotteiden hajustettomuudesta ja eläinkokeettomuudesta. 

Suosittelisin tuotteita ehdottomasti muillekin, niitä oli mukava käyttää ja ne tuntuivat riittoisilta. Siksi korkea hintakaan ei niin paljon kirpaise.

Olen käyttänyt Joe Blascon Setting Powder-irtopuuteria nyt viikon ajan päivittäin ja ihastunut siihen täysin. Puuteria en ole pitkään aikaan käyttänyt lainkaan, koska olen tykännyt kuulaasta lopputuloksesta iholla ja kokenut että puuteri tekee ihosta tunkkaisemman/himmeämmän sekä kuivattaa lisää jo ennestään pintakuivaa ihoani. Tästä syystä meikki on kuitenkin tahtonut lähteä "valumaan" ja tähän ongelmaan toivoin saavani tästä tuotteesta apua. Ja siis tämähän auttoi! Meikki pysyy paremmin, kun kiinnitän sen tällä. Irtopuuteri ei tee lopputuloksesta tunkkaista tai liian puuterimaista, vaan iho näyttää kauniin kuulaalta ja puuteri sulautuu hyvin ihoon eikä aiheuta kuivattavaa tunnetta iholla. Olen käyttänyt tuotetta sekä Joe Blascon oman Ultra Base-meikkivoiteen kanssa sekä toisen itseltäni löytyvän meikkivoiteen kanssa ja se on toiminut loistavasti kummankin kanssa. Tuote saa siis täydet pisteet itseltäni. Lisäksi purkki on kivan yksinkertainen ja tyylikäs. Plussaksi uskaltaisin sanoa myös riittoisuuden, sillä pakkaus on iso ja siveltimellä levittäen tuotetta ei tarvitse paljoa. Miinukseksi keksin ainoastaan pakkauksen ison koon, sillä se vie paljon tilaa meikkilaukussa ja näin ollen ei ole kovin kätevä mukaan otettavaksi. Suosittelisin tuotetta ehdottomasti muillekin, jotka kaipaavat hyvän tuotteen meikin kiinnittämiseen ja viimeistelyyn!

Sain kokeiluun myös Joe Blascon valovärin ja tätä olen kokeillut myös viiden päivän ajan. Omaan hyvin tummat silmänaluset, joten odotin tuotteelta paljon niiden peittämiseksi. Tuote peittää tummat silmänaluseni hyvin, mutta toivoin vielä enemmän. Tähän tarkoitukseen olen kuitenkin kokeillut monia tuotteita ja tämä kuuluu ehdottomasti parhaimmistoon. Tuote levittyy hyvin ja sitä tarvitsee vain vähän, jonka ansiosta se ei keräänny juonteisiin. Tuotteen ansiosta ilmeestä tulee raikaampi ja se kestää hyvin. Valoväri toimii mielestäni peitevärinä sekä valokynänä. Plussaa tulee tuotteen pakkauksesta, mistä on helppo ottaa tuotetta siveltimellä tai sormella riittävä määrä. Vaikuttaa myös hyvin riittoisalta eli iso plussa siitäkin! Miinukseksi sanoisin, että jos on silmäpussit niin tällä kyllä tulee helposti korostaneeksi niitä. Suosittelisin tuotetta niille, jotka haluavat monitoimisen tummien silmänalusten peittotuotteen.

Joe Blascon Ultra Base-meikkivoidetta olen käyttänyt nyt viitenä päivänä. Tuotteelta odotin peittävyyttä ja sitä sain. Meikkivoide on hyvin pigmenttistä ja sillä sain helposti peittoon punoittavan ihoni sekä ihon pienet virheet. Vaikka meikkivoide on peittävä niin, se ei tee ihosta "kakkumaista" vaan luonnollisen kauniin ohuesti levitettynä. Yleensä käytän meikkivoiteen lisäksi peitevoidetta peittämään punoitusta, mutta tämän meikkivoiteen kanssa en kokenut peitevoidetta tarpeelliseksi. Meikkivoiteen pysyvyys on erittäin hyvä, sillä se kesti hyvin jumppatunninkin Meikkivoide ei myöskään tunnu kuivattavalta ja levittyy kauniisti pintakuivalle iholleni. Meikkivoiteen isoimmat plussat mielestäni on meikkivoiteen peittokyky, pysyvyys ja sen sulautuminen ihoon. Tuote vaikuttaa myös erittäin riittoisalta. Lisäksi iso plussa pakkauksesta, joka on helppo ottaa mukaan pienen kokonsa ansioista ja meikin korjailua on näin helppoa toteuttaa esim. juhlissa (jos sellaiselle olisi tarvetta). Miinuksena tuotteen korkeahko hinta. Suosittelisin tätä sellaisille, jotka haluavat punaisuutta tai ihon virheitä piiloon meikillä. Myös kestävää meikkivoidetta etsivällä erinomainen tuote.

- Jutta A.

 

Käytin Joe Blascon hollywood setting powderia, korostusväriä ja meikkivoidetta. 

Puuteria olen käyttänyt n. 3 kertaa ja olen ollut tyytyväinen siihen. Meikit asettuivat todella hyvin naamaan, eikä puuterista jäänyt ”tunkkainen” olo naamalle. Puuterin ansiosta meikit pysyivät naamassa lähes täydellisesti pitkän työpäivänkin ajan, ja tähän ei aijemmat puuterini ole auttaneet. Puuterista en keksi miinuksia.

Meikkivoidetta olen käyttänyt tähän mennessä kerran. Iholle jää hyvä ja tasainen lopputulos ja tämä sopii todella hyvin kuivaan ihooni. Peittävyys on myös hyvä, tietyt epäkohdat peittyvät naamassani hyvin, ja lopputulos on siltikin luonnollinen. Meikkivoiteen laittaminen on kuitenkin hieman vaikeaa, koska se on kiinteämpää kuin monet muut meikkivoiteet eikä meikkivoiteessa ollut perinteistä pumppua, josta voidetta otetaan.

Korostusväriä olen käyttänyt myös kerran tähän mennessä. Se toi kivan hohdon naamalle ja lopputulos tässäkin oli luonnollinen. Tästäkään tuotteesta en löydä miinuksia, koska pidin lopputuloksesta paljon.

Kaikista tuotteista oli korkeat odotukset, koska olen kuullut Joe Blasco merkistä aijemminkin hyvää. Tähän mennessä tuotteet ovat lunastaneet odotukseni ja voisin jatkossakin käyttää tuotteita. Suosittelisin näitä tuotteita myös muille.


– Anniina A. 


 

3. Isadora – Väriä huuliin!

Isadoralta testattavana oli Perfect Moisture Lipstick special size 2,5 g 03 Red Carpet, Face Sculptor 18g, 01 Warm Peach ja Face Mist meikinkiinnityssuihke 100 ml. 

Testituotteisiin kuului IsaDoran Face Sculptor, IsaDoran Face Mist sekä IsaDoran perfect matt lipstick . 

Face Sculptorin väri 01 warm peach on sopivan kevyt ja sopii kaikille ihotyypeille. Väri oli aika vaalea, ehkä aavistuksen liian vaalea omalle iholleni. Pidin kuitenkin tuotteen koostumuksesta, koska siitä ei jäänyt kasvoille painavan meikin oloa. Poskipunaa pystyi lisäämään pitkin iltaa, ilman että se olisi ollut liikaa. 

Face Mistiä kokeilin arkimeikin pohjustamiseen sekä iltameikin kiinnittämiseen. Sen lisäksi, että tuote kosteuttaa ihoa, pysyi meikki hyvänä ja kasvot eivät kiiltäneet. Omalla kohdallani juuri se, että kasvot kiiltävät on ongelma. Tämä tuote ylitti odotukset. 

Huulipunan väri 03 red carpet on raikas punainen, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Mattapintainen huulipuna pysyi läpi juhlien eikä tahriintunut. Huulipuna myös kosteutti huulia. Yleensä ongelmana huulipunan kanssa on, että puna tahriintuu hampaisiin, mutta tämän kanssa niin ei käynyt. Tästä tuli itselleni uusi huulipunasuosikki. 

Kokonaisuutena meikki oli kevyt, mutta näyttävä. Erityisesti huulipunan väri kiinnitti huomiota. Kasvomeikin ollessa kevyt, huulet olivat meikin pääasiana. Itse tykkäsin kovasti ja suosittelisin kenelle vain, ihotyypistä riippumatta. Käytin tuotteita 3 päivän ajan niin työpäivän aikana kuin iltajuhlaan mennessäni. Molempiin tilanteisiin kokonaisuus mielestäni toimi erittäin hyvin.

 

– Monica A. 

Saatuani kuvassa näkyvän Isadoran paketin kokeilin ihan ensimmäisenä huulipunaa. 

Sävy on täydellisen punainen (Red carpet), juuri tuollaista olen etsinyt. Väri levittyy hyvin jopa ilman pohjustamista (toisin kuin esim. Macin mattapunat). Koska se levittyy niin hyvin, reunojen kanssa pitää olla erityisen tarkka. Ei lähde kuitenkaan helposti leviämään ja pysyy pitkään huulilla. Magneettinen korkki on kiva lisä hylsyyn. 

Isadoran Face Mist toimii kosteuttajana ja pohjustana. Myös meikin päällä kiinnittäjänä - kun painaa tarpeeksi napakasti, suihke leviää tasaisesti. Itse pidän kosteutuksesta ja jäinkin vähän koukkuun suihkuttelemaan. Pohjustajana hyvä, meikkivoide ei rullaannu peloistani huolimatta, kunhan malttaa ihan vähän aikaa odottaa suihkeen jälkeen. Miinusta siitä, että korkki saattaa falskata ja suihke ei leviä tasaisesti - toisaalta tämä on varmaan kaikkien suihkeiden ongelma, jos ei painallus ole riittävän napakka. 

Mukana tullut meikkipaletti puolestaan näytti aluksi omaan silmääni liian tummalta (Warm peach), mutta käytännössä sen saa häivytettyä niin hyvin, että ei jää eri värisiä rantuja kasvoihin. Päin vastoin, saa kalpeisiin kasvoihin ihanasti taiottua lämpöä.

 

– Sanna-Mari Z.

 

Isadora Face Mist 

Käytin tuotetta useana päivänä meikkipohjan alla ja meikatessa apuna sekä virkistyksenä päivän mittaan. Minulla ei ollut odotuksia tuotteen suhteen. En ole ennen kokeillut vastaavaa tuotetta. Suosittelisin tuotetta, erityisesti kevyen meikkipohjan alle.

+Tuote on neutraalin tuoksuinen

+helppokäyttöinen

+suihkaisu tuotetta siveltimelle auttaa saamaan paremman tuloksen hohtavia luomivärejä levittäessä

+kätevän kokoinen kantaa mukana.

-Suihkaisu on turhan raju ja sitä on vaikea hallita, menee hiuksiin vaikkei tahtoisi.

IsaDora Perfect Matte Lipstick, väri 03 Red Carpet

Käytin tuotetta päivittäin. Käytän paljon huulipunaa ja punainen mattahuulipuna on ollut pitkään oma lempparini joten odotukset olivat korkealla. Tuote oli positiivinen yllätys ja tulee jatkossakin käyttöön. Suosittelisin tuotetta muille, ja erityisesti sellaiselle, joka etsii mukavaa huulipunaa arkikäyttöön

+Helppo levittää

+Voimakas pigmentti, hyvin peittävä

+Ei juuri tuntunut huulilla kuivalta. Todella mukava käytössä.

+Pysyi melko hyvin pitkin päivää, eikä vaatinut aterian jälkeen kuin vähän paikkausta

- Suosittelen kaveriksi huultenrajauskynää 

- Jätti enemmän jälkiä juomalasiin kuin moni muu käyttämäni mattahuulipuna.

IsaDora Face Skulptor

Käytin tuotetta muutamana päivänä. Kun näin tuotteen, jännitin sopiiko yksikään kolmesta sävystä omalle iholleni, vai jääkö vaikutelma haljuksi. Bronzer ei tehtäväänsä tehnyt, mutta käytin sitä puuterina. Poskipunan pigmentti oli pettymys, ei näkynyt itselläni lainkaan. Highlighter ylitti kaikki odotukseni.

+Highlighterissa upea pigmentti. Kerrostamalla tuotetta saa näyttävämmän lopputuloksen, mutta soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön.

+Highliter ei ole liian glitterinen vaan antaa "wet lookin"

- Osa sävyistä soveltuu vain vaaleammalle iholle

Suosittelisin tuotetta lähtökohtaisesti itseäni vaaleammalle henkilölle, mutta pelkän korostusvärin vuoksi kannattaa kokeilla.

– Maria V.


Tuotenosto:

IsaDora Face Sculptor 18g–17108511

IsaDora Perfect Matt Lipstick huulipuna 4,5g–26683511

IsaDora 100ml Face Mist meikinkiinnityssuihke–22783516

IsaDora 2,5 g Perfect Matt Lipstick minisize 03 Red Carpet minihuulipuna–37520503


4. Maybellin Ruusun hehkua huulille 

Maybelline teemana oli Ruusun hehkua huulille. Testaajat saivat testattavaksi Color Sensational Smoked Roses -huulipunan sekä huultenrajauskynän sekä Color Show Smoked Roses -kynsilakan. 

Testissä Maybelline color sensational shaping lip liner sävyssä 57 stripped rose. Käytin tuotetta kolme kertaa. Odotin tuotteen olevan riittoisa ja pirteän näköinen huulilla. Odotukset toteutuivat osin. Se tuo pirteää ilmettä, mutta riittoisuus voisi olla parempi. Tuote pysyy hyvin huulilla ja se on helppo levittää. Tuote on miellyttävän ja neutraalin värinen. Sopii hyvin samansävyisten tuotteiden, kuten huulipunan ja kynsilakan kanssa. 

Tuotteen miinuksena on sen nopea kuluminen ja sulaminen. Lisäksi väriä tulee hyvin ohuesti, jolloin sitä pitää lisätä paljon. 

Mielestäni tuote on toimiva, joten suosittelen sitä muille.

Testissä Maybelline lipstick sävyssä 300 stripped rose. Käytin tuotetta kolme kertaa. Odotin tuotteen olevan kestävä ja neutraalin värinen huulilla. Odotukset toteutuivat mielestäni hyvin. Tuote on ihanan ja neutraalin värinen, joten se sopii joka päiväiseen käyttöön. Se on helppo levittää ja pysyy pitkän ajan huulilla. Tuote on miellyttävän tuoksuinen. Se sopii hyvin samansävyisen huultenrajauskynän sekä kynsilakan kanssa. 

Tuotteen miinuksena on sen huulia kuivattava koostumus. Kokonaisuutena tuote on miellyttävä ja suosittelen sitä muille.

Testissä Maybelline color show smoked roses kynsilakka sävyssä 545 stripped rose. Käytin tuotetta kerran. Odotin tuotteen olevan peittävä ja kestävä. Odotukset eivät täyttyneet täysin. Tuote levittyi melko tasaisesti ja helposti kynsille. Tykkäsin sen väristä. Kynsilakka sopii hyvin muiden Maybellinen samansävyisten tuotteiden kanssa.

Kynsilakka on ohutta ja siksi suosittelen levittämään sitä kaksi kerrosta. Se lähtee melko helposti pois, joten kestävyys voisi olla parempi. Suosittelen tuotetta muille.

– Sini H. 

Käytin Maybelline New York tuotteista huulipunaa, huultenrajauskynää sekä kynsilakkaa, kaikkia sävyssä stripped rose.

Suosittelisin huulipunaa ja huultenrajauskynää ehdottomasti! Ennenkin samaa huulipunaa eri sävyssä käyttäneenä odotin helposti levittyvää samettista huulipunaa, sellaisen myös sain. Rajauskynälle ei ollut odotuksia mutta pidin siitä jopa enemmän kuin itse huulipunasta. Käytin molempia yhdessä kaksi kertaa ja huulipunaa yksikseen kerran, ja rajauskynä auttoi ehdottomasti punaa pysymään paremmin paikoillaan sekä kestämään kauemmin. Oikeastaan ainoa miinus tuotteessa omalla kohdallani oli harmittavasti sävy! Iholtani olen kovin vaalea ja hiukset tummanvaaleat, minun huulillani sävy sai minut näyttämään elävältä kuolleelta. Sävy oli kaukana viettelevästä puhumattakaan imartelevasta, mutta samalla voin hyvin kuvitella sen pukevan jotakuta muuta mainiosti! 

Kynsilakka helppo levittää mutta omaan makuun tarpeeksi peittävän sävyn saamiseksi vaatii kaksi kerrosta. Sellaiseen elämä on liian lyhyt. Myös kestävyys oli pieni pettymys, mutta työssäni pesen paljon käsiäni ja työskentelen muutenkin käsilläni joten harva lakka pysyy siinä menossa mukana. Lakkaa käytin kerran ja jo saman päivän iltana oli lakka lohkeillut kynsiltä. Kynsilakkaa en itse suosittelisi muille.

– Sanna H.


Käytin tuotteita maybelline new york colorsensational huulten rajaus kynää ja huulipunaa väri stripped rose. Käytin tuotteita kolmeen kertaan. Rajauksen sai tehtyä helposti ja siististi. Huulipuna levittyi helposti ja jätti mattaisen siistin pinnan. En ole rajauskynää ennen käyttänyt mutta silti jo ensimmäisellä kerralla sain siistin rajauksen tehtyä. Huulipunaa tulee sillointällöin käytettyä, tämä yllätti todella miten helposti tuotteella sai siistin ja kivan pinnan. Tuotteet pysyvät hyvin, eivät jätä sotku jälkiä mukeihin eivätkä sotkeneet muutenkaan mitään. Tuotteet ovat pysyneet paikoillaan vain muutaman tunnin joten niitä tarvitsee lisätä päivän mittaan. Suosittelisin kyllä tuotteita muillekkin, huulipuna nousi omiin suosikkeihin, rajauskynä tarvitsee vielä harjoitusta jotta sitäkin tykkäisin käyttää. Väri yllätti positiivisesti myös, ajattelin ensin ettei se käy minulle, varsinkaan päivä käyttöön mutta väri olikin juuri hyvä!

 

– Terhi J. 


Tuotenosto:

Maybelline New York Color Sensational Smoked Roses 300 Stripped Rose -huulipuna–37522036

Maybelline New York Color Sensational Precision Lip Liner huultenrajauskynä 4 g–360545

Maybelline Color Sensational huulipuna–527555

Maybelline New York Color Sensational Smoked Roses 340 Blushed Rose -huulipuna–37522031


 

5. Max Factor Nudea luomiin!


Max Factorin Nudea -luomiin teemaa testaavat saivat testituotteikseen Masterpiece Max mascara -ripsivärin, Miracle Veil Translucent -irtopuuterin sekä Masterpiece Nude Palatte -luomivärin.


Sain kokeiluun Max Factorin Masterpiece Nude luomiväripaletin, MasterpieceMax ripsivärin ja Miracle Prep luomivärinpohjustajan. Pohjustajan kokeilu jäi minulta vain kertaan, sillä se tuntui silmäluomella raskaalta, eikä se meinannut levittyä kunnolla. Luomivärin se piti paikoillaan hyvin, mutta päivän päätteeksi vedenkestävä meikinpoistoainekaan ei meinannut saada pohjustustuotetta pois. Käytössä tuote tuntui luomella raskaalta. 

Luomiväripaletissa on minusta hyvä koko, jonka takia se on varmasti matkustaessa kätevä. Paletin neljä vaaleinta sävyä olivat kauniita luomella, mutta olisin toivonut parempaa pigmenttisyyttä. Vaaleilla sai loihdittua luonnollisen silmämeikin, mutta omaan makuuni tummemmat sävyt levittyivät sottaisesti. Olisin myös toivonut tuotteesta löytyvän täysin mattaisia sävyjä, että meikistä olisi saanut moniulotteisemman. Paletin muutama sävy näyttivät mattaisilta, mutta tarkemmin tarkasteltuna myös niistä löytyi shimmeriä. Ripsiväri oli testaamistani tuotteista vähiten ongelmia aiheuttanut. Se erotteli ripset hyvin, saaden aikaan luonnollisen lopputuloksen. Koska tuote ei ollut vedenkestävä, ei sillä saanut taivutettuihinkaan suoriin ripsiin sen lupaamaa voimakasta volyymia. Harjasosa oli hyvin erotteleva.  En suosittelisi tuotteita muille, sillä samalla hinnalla saa parempaa laatua kilpailevilta merkeiltä. Tuotemerkki myös testaa eläimillä, mikä on itselleni ehdoton ei.

- Pinja P.

Pääsin testaamaan MaxFactorin nudesilmämeikkiä. Käytin meikkiä pääsiäisreissulla Tahkolla. Paketti tuli perille juuri sopivasti ennen reissuun lähtöä ja sopi rinteeseen mainiosti. Pohjustusaine teki luomista mattapohjaiset mikä helpotti osaltaan luomivärin laittamista. Tästä tuotteesta tykkäsin erityisesti ja se ehdottomasti jää käyttöön - pesee kalliimman version mennen tullen ja on äärimmäisen helppokäyttöinen. Luomiväripaletin värit oli kivat, vaalein ehkä liian ’valkoinen’.  Koostumukseltaan luomiväri oli sellainen, että se sotki helposti. Kauhukseni huomasin myös, että näillä väreillä saa helposti tehtyä mustan silmän. Onneksi sen verran on taitoa kerääntynyt, että onnistuin sen efektin välttämään. Ripsiväri on ihan perus ripsari. Nudemeikiksi todella onnistunut, mutta kun muuten käytän todella vähän meikkiä niin silti tyttäreni huomasi että kasvoilla on meikkiä. Meikit jää ehdottomasti käyttöön ja pyrin jatkossa meikkaamaan myös arkena enemmän näiden tuotteiden ansiosta.

– Nina F.

Olen kokeillut tuotteita kaksi kertaa ja Max Factor miracle prep eyeshadow primer oli todella hyvä ja se piti todella hyvin luomivärin paikoillaan koko päivän. Saman sarjan masterpiece nude palette oli erittäin hyvä ja siinä oli tarpeeksi pigmenttiä. Voin suositella näitä tuotteita kaikille. Kolmantena tuotteena oli saman sarjan mascara mutta siinä ei ollut ripsilleni riittävästi volyymia eikä se pidentynyt ripsilleni tarpeeksi.

Testasin luomiväripalettia, silmämeikin pohjustustuotetta ja ripsiväriä. Paletissa oli minun mielestä huono luomivärin aplikaattori, tykkään käyttää sivellintä. Luomivärit olivat koostumukseltaan helppo levittää sekä pestä pois. Tykkäsin. Pohjustusvoide auttoi pitämään luomivärin kauniina koko päivän ajan, tykkäsin siitäkin.  Saamani ripsiväri oli kuivanut ennen yhtäkään testikäyttökertaa.  Olen kokeillut vasta yhden kerran, mutta suosittelen silti näitä tuotteita muillekkin. Paletissa oli myös todella kauniit sävyt jotka sopivat hyvin keskenään yhteen, joilla loihtia kaunis meikki niin arkeen kuin juhlaan.

– Henna J. 

 

Meikki pysyy koko vuorokauden primerin avulla. Todella hyvä setti ja paletissa kaikki värit ov suosikkejani. Joka päivälle uusi värisetti meikissä. Oikein odottaa että olisi uusi päivä meikakaukselle. Käytän kaikkia tuotteita joka päivä, ei tarvitse täydennystä joten aamulla päivämeikki ja pysyy iltapesuun asti. Olen suositellut kaikille jotka ovat kysyneet silmämeikistäni ja heitä on monta.

Pelkkää +++++ vain

– P. Lindedahl 


6. L'Oréal paris meikkkiteemana Hehkuvaa kauneutta! 


L'Oréal Paris teemana oli Hehkuvaa kauneutta! Testattavina tuotteina oli Infaillible More Than Concealer -peitevoide, Fixing Mist - meikinkiinnityssuihke sekä Magic Loose Powder - irtopuuteri. Mitä tuotetta käytit? L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer peitevoide, L'Oréal Paris Infaillible Fixing Mist meikinkiinnityssuihke 100ml, L'Oréal Paris Infaillible Magic Loose Powder irtopuuteri

Kuinka usein käytit tuotetta? Koska tuotteet tulivat vasta viime viikolla, ehdin käyttää vain kerran. Mitä odotit tuotteelta ja lunastiko tuote odotukset? Odotin normaalia peittävyyttä peitevoiteelta, muista tuotteista ei ollut odotuksia

Mitkä ovat tuotteen plussat ja mitkä miinukset?

Plussat:

-peitevoide peitti hyvin, oli todella pigmenttistä, pidin erittäin paljon!

-irtopuuteri oli aivan ihanaa, toimi upeasti luoden kasvoilleni kuulautta

-fixin mist toimi kuten piti, en ole aiemmin käyttänyt, niin pisarapilven ohjaus oli vaikeaa ensin

Miinukset:

-joku ohjeistus tuotteiden käyttämisestä olisi ollut hyvä, onneksi talossa on teini, joka meikkaa paljon ja häneltä sain jeesiä Suosittelisitko tuotetta muille? 

Ehdottomasti!

– Arja A. 


Sain L'oreal paris INFALLIBLE tuotesarjan magic loose powderin, concealerin sekä meikin kiinnityssuihkeen. Olen meikannut kyseisillä tuotteilla nyt kahdesti. Meikin pysyvyys yllätti. Päiväni venyi pitkiksi ja meikki pysyi hyvin paikoillaan. Concealer oli hyvin peittävää ja sitä tarvitsi lisätä vain pienet pisteet haluamiinsa kohtiin. Irtopuuteri oli itselle uusi kokemus. Hieman sottainen käyttää, mutta näytti iholla hyvältä, eikä sinertävää väriä nähnyt onneksi ollenkaan. Meikin kiinnityssuihke pöösti loppupäivästä ihon hieman kiiltämään, mutta kaikenkaikkiaan hyvä perustuote.  Näistä kolmesta parhaan arvosanan saa concealer jota ehdottomasti ostan lisää.

– Saara J. 
Tuotenosto:

Max Factor Masterpiece Max maskara 7,2 ml–149370

Max Factor Masterpiece Nude Palette luomiväripaletti 6,5 g–12620519

Max Factor Miracle Veil Translucent irtopuuteri 11 g–36071505

Max Factor Pan Stik–149287 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä