Tuoksut äidille Sokokselta

Kevään ihanat uutuustuoksut 

Etsitkö eleganttia, kaipaatko klassikkoa, rakastatko raikkautta vai oletko luonnonläheinen? Löydä kevään uutuustuoksuista oma suosikkisi! 

Juhlista kevättä uudella tuoksulla! 3.–9.5.2021 kaikki normaalihintaiset naisten tuoksut –20 %. Etu ei koske tuoksupakkauksia. 

Tuoksut äidille Sokokselta

Eleganttia etsivälle: Oscar de la Renta Alibi EdP 

Oscar de la Renta Alibi -tuoksua on inspiroinut nykyajan nainen, joka on äärimmäisen naisellinen mutta seikkailunhaluinen. Kukkais-itämainen Alibi on vangitseva ja sensuelli yhdistelmä mehukasta kukkaisuutta ja naisellista hienostuneisuutta. Alkutuoksussa on mandariinia, inkiväärin kukkaa ja mehukkaita tuoksunuotteja. Sydäntuoksussa vesimäiset tuoksunuotit yhdistyvät vaniljaorkideaan ja heliotrooppiin. Pohjatuoksussa koukuttavat ihon myskit, praliini ja amber-puu. Ylellinen ja unohtumaton tuoksuluomus on pakattu pulloon, joka on saanut inspiraationsa Oscar de la Rentan klassisesta Alibi-käsilaukusta. Tuoksun kasvona toimii venäläinen huippumalli Irina Shayk. Hän edustaa täydellistä Oscar de la Renta -naista, joka on kiehtova, ylellinen, naisellinen ja vangitseva. 

Katso esittelyvideo Irina Shaykista

Osta Oscar de la Renta -tuoksuja > 

Tuotenosto:

Oscar de la Renta Alibi EdP hajuvesi 30ml–48832001

Oscar de la Renta Alibi EdP hajuvesi 50ml–48832003


Klassikkoa kaipaavalle: Kenzo Flower by Kenzo EdT 

Unikko ei tuoksu luonnossa, mutta Kenzo on luonut sille oman tuoksun. Ikonisen – jo 20-vuotiaan! – Flower by Kenzo Eau de Parfum -tuoksun rinnalla on nyt kevyen raikas Flower by Kenzo Eau de 

Toilette. Valon herättelevän voiman ansiosta unikko paljastaa terälehtiensä raikkauden. Tuoksu on hienostunut vertaus kukkivan kukan ja naisellisen aistillisuuden välillä. Säteilevä ja herkkä tuoksu sisältää raikasta Sisilian sitruunaa ja tunnusomaista Bulgarian ruusuvettä. Pohjatuoksuna ovat ikoniset Flower by Kenzo -raaka-aineet: valkoinen myski ja vanilja. Myskinen kukka on verhottu raikkaaseen metsäisyyteen. Tuoksun keveys kuvaa terälehden läpikuultavuutta, nupun viattomuutta ja ruusuveden vihreää energiaa. 

Osta Kenzo-tuoksuja > 

Tuotenosto:

Kenzo Flower by Kenzo EDL EdT 30ml–22238076

 

Raikkautta rakastavalle: Clean Pure Soap EdP 

Clean Pure Soap -tuoksuun on saatu inspiraatio tutusta, raikkaan tuoksuisesta palasaippuasta, joka kohottaa mielialaa, energisoi ja saa olosi tuntumaan puhtaan raikkaaksi. Tuoksu avaa aistit aromaattisten nuottien puhtaudella. Ne ovat täydellisessä harmoniassa rauhoittavan laventelin, kukkien pehmeyden ja sensuellin myskin kanssa. Käytä Clean-tuoksuja yksinään tai luo oma uniikki tuoksusi kerrostamalla kahta Clean-tuoksua. 

Pure Soap + Skin: lisää pehmeyttä Skin-tuoksun sisältämän myskin ja vaniljan avulla. 

Pure Soap + Rain: korosta raikkautta Rain-tuoksun sisältämän hunajamelonin avulla.  

Osta Clean-tuoksuja >

Luonnonläheiselle: Issey Miyake A Drop D’Issey EdP 

Niin kuin vesipisara paljastaa suurennuslasin tavoin luonnon yllättävän kauneuden, myös A Drop D’Issey -hajuvesi voi paljastaa asioiden syvimmän luonteen. Kukkais-myskisessä tuoksussa aurinkoisen kukkainen syreeni kietoutuu yhteen appelsiininkukan ja ruusun kanssa. Jasmiinin ja mantelimaidon yhdistelmä korostaa pehmeän myskisiä vivahteita. Aitoa syreeniä ei voi suoraan käyttää raaka-aineena, mutta parfymöörit ovat luoneet syreenin tuoksun hajuaistinsa avulla 

synteettisiä molekyylejä ja luonnollisia ainesosia hyödyntämällä. Pyöreä pullo on kuin suurennuslasi, jolla voi tutkia luonnon ihmeitä. Pullo on suunniteltu niin, että lasia käytetään mahdollisimman vähän. A Drop D’Issey on tuoksu, joka saa sinut näkemään luonnon kauneuden. 

Osta Issey Miyake -tuoksuja > 

Tuotenosto:

Issey Miyake a Drop d’Issey EdP 30Ml–50500001