Kevään 2019 housutrendit


Leveät lahkeet

Kevään trendifarkut antavat jaloillesi tilaa hengittää! Pillifarkku pitää keväällä 2019 edelleen suosionsa, mutta lahkeiden suunta on selvästi levenemään päin – kiitos ysärinostalgian. Kai olet jo sovittanut jalkaan mom jeans -mallia tai boyfriend-farkkuja? 

Korkeavyötäröiset ja sopivan leveät äitifarkut ovat juuri kaikkea sitä, mitä housuilta voi kaivata. Ne tuovat tyyliin juuri sopivaa särmää, ovat äärettömän mukavat päällä ja kun panostat laatuun, momjeansit näyttävät rennosta mallistaan huolimatta ryhdikkäältä ja siistiltä valinnalta myös työpaikalle tai illanviettoon. 

Joidenkin mielestä rumat äitifarkut vaativat kantajaltaan itsevarmuutta, mutta toisaalta ihanan mukavat ja vartalon muodoille tilaa antavat farkut myös auttavat luomaan itsevarman olon. Plus ne saavat kenet tahansa näyttämään trendikkäältä! Yhdistä leveät lahkeet rentona päivänä klassiseen valkoiseen t-paitaan tai isoon collegeen. Asteen sivistyneempään suuntaan leveälahkeiset farkut saa tuunattua helposti valkoisella kauluspaidalla tai hennolla pitsillä.

Kivipestyt vaaleat farkut

Tummat ja tiukat farkut ovat nyt mennyttä ja tilalle on tullut tänä keväänä leveiden lahkeiden lisäksi toinen menneiden vuosikymmenten muoti: hyvin vaalea farkku. Raikas vaaleansininen väri on helppo yhdistää kevään kukkakuoseihin, konjakinväriseen nahkaan ja muihin vaaleisiin kevätsävyihin. 
III raitaa sopii myös aikuiselle naiselle

Adidaksen kolmiraitaiset vauhdittavat arkea ja istuvat street-tyyliin. Nyt ne eivät ole enää pelkästään nuorison trendi, vaan niitä näkyy myös aikuisten naisten pukeutumisessa. Yhdistä ne rennosti tennareihin tai kokeile sekoittaa tyyliä valitsemalla verkkareiden pariksi korkkarit!

Vaaleiden farkkujen ohella raikasta kevätfiilistä näkyy jälleen myös vaaleiden chinojen muodossa. Juuri oikean pituiset beiget chinot ovat monipuolinen vaatekaapin perusvarustus. Ne sopivat niin casual-tyyliin tennareiden kaveriksi kuin pirteään toimistolookiin keväisen kauluspaidan kanssa. 

Ota kevään muodista kaikki irti ja päivitä lahkeesi tähän päivään juuri sinun tyyliisi sopivilla trendeillä! 

Osta farkkuja ja housuja >

Tuotenosto:

Pieces Five Delly B181 farkut27929002

Diesel Aryel 76X farkut32358506

adidas Originals SST verryttelyhousut25067054

Tommy Hilfiger housut–34828833

Lee Elly farkut27510514
5
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä