Kestävällä tyylillä kevääseen

Kevään muodissa korostuvat laadukkaat materiaalit, eettisyys ja vastuullinen valmistus. Tämä korostuu Sokoksen uusissa merkeissä, joihin kuuluu saksalainen brändi Ragwear. Ragwear on katumuodin edelläkävijä, jonka tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen.

Ragwear-merkki syntyi Saksassa vuonna 1997, kun ex-skeittari ja lumilautailija Holger Brodkorb halusi yhdistää hyvännäköiset tuotteet ja vastuullisen valmistustavan sopivaan, kuluttajaystävälliseen hintaan.Merkin vaatteet ovat 100 % vegaanisia, eli tuotteissa tai valmistusprosessissa ei ole käytetty mitään eläinperäistä. Ragwearin mallistot eivät sisällä nahkaa, villaa, silkkiä, turkista tai untuvaa. Tuotantoketjussa ei käytetä lapsityövoimaa tai eläinkokeita ja sillä on kansainvälisen eläinsuojelujärjestö PETA:n hyväksyntä. 

Eettisyys ja ympäristönäkökulma näkyy koko yrityksen toiminnassa ja tuotannossa: tuotteet pakataan biohajoaviin pakkauksiin ja materiaaleina käytetään mm. GOTS-sertifioitua puuvillaa, bambuviskoosia ja kierrätettyä polyesteria. Nykyisin yritys toimii Prahassa. Merkin muodin mallistoissa korostuvat yksityiskohdat, jotka tekevät vaatteista erottuvia, laadukkaita ja kiinnostavia. Merkin tunnetuimpia tuoteryhmiä ovat takit, hupparit, mekot, colleget ja topit. Ragwearin valikoimaan kuuluu myös suosittu orgaaninen mallisto, jossa luonnonmukaisuus koskee tuotteen lisäksi koko tuotantoketjua. Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä