sätilän pipo

Kestävää lämpöä kirpeisiin syyspäiviin

Syksy on monelle pukeutumisen suosikkiaikaa – eikä mikään ihme! Nyt on lupa ympäröidä itsensä muhkealla mukavuudella ja lämpimällä pehmeydellä. Kasaa oma asustekombosi syksyyn muun muassa Sätilan, Myssyfarmin, Makian ja Moikon pipoista, kaulahuiveista ja käsineistä. Sokokselta löydät laajan valikoiman vastuullisesti valmistettuja asusteita niin miehille kuin naisille.

Tuotenosto:

Makia Merino thin cap pipo–38650055

Myssyfarmi Muffi villapipo–31835009

MOIKO Lumi sormikkaat–37188031

Makia Snug scarf huivi–38650102

 

Sokoksen mallistot tarjoavat asusteita jokaiseen tyyliin. Valitse siistin villakangastakin kanssa klassiset nahkakäsineet ja yksinkertainen, ohut kaulaliina, joka pitää kokonaisuuden hillittynä. Miehillä lipallinen lakki on edelleen suosittu hattuvalinta siistiin businesslookiin. Rennomman tyylin ykkösasuste on edelleen supersuosittu muhkea myssy, tupsulla tai ilman.

Jos epäröit värien kanssa, turvallisinta on valita samaa sävyä olevat pipo ja kaulaliina. Näin asukokonaisuus näyttää helposti yhtenäiseltä minkä tahansa takin kanssa. Mikäli tämä tuntuu liian tylsältä omaan tyyliin, monivärisellä kaulahuivilla saa yhdistettyä kätevästi useamman värin harmoniseksi kokonaisuudeksi tai vaihtoehtoisesti voit poimia monivärisestä piposta yhden värin muihin asusteisiin.

Lue myös: Naisten neulemuoti syksyllä 2019 >

Sätila – Laadukkaita ja tyylikkäitä pipoja vastuullisesti

Ruotsalaisen Sätila of Swedenin tarina alkoi jo vuonna 1896 pienessä maaseudun kylässä Göteborgin ulkopuolella. Sätilan ihanat neulotut pipot ja muut asusteet valmistetaan edelleen samassa idyllisessä Sätilan kylässä Etelä-Ruotsissa. Perinteet ja ammattitaito yhdistyvät uuteen teknologiaan ja tämän päivän designiin luoden laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia tuotteita, joilla on pieni ympäristöjalanjälki.

Sätilan pipot ja muut asusteet valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti sekä eläimiä kunnioittaen. Raaka-aineena käytetään muun muassa mulesing-vapaata merinovillaa, luomupuuvillaa sekä runsaasti kierrätettyjä materiaaleja. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain!

Katso kaikki Sätilan tuotteet >

Tuotenosto:

Sätila Karin pipo–37600534

Sätila of Sweden Kulla pipo–35243002

Sätila of Sweden Kulla pipo–33305533

Sätila of Sweden Rene huivi–33305531


Osta naisten pipoja ja käsineitä >

Osta miesten asusteita >

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä