Kesäpukumies ei pingota

Tänä keväänä ja kesänä mies on rento ja skarppi Tiger of Swedenin puvussa, jossa voi pyöräillä töihin tai vaikka ottaa tiikerinloikan, jos siltä tuntuu

 

Ruotsalainen skarppi pukutyyli

Kevään ja kesän 2018 vahvimpana trendinä Tiger of Swedenin miesten puvuissa on pitkä, hoikka ilme. Takit ovat kaksirivisiä, siistejä ja lyhyitä, olkapäälinja terävä ja vyötärö kapea. Vastapainoksi housut ovat nyt melko korkeita ja aavistuksen löysähköjä. 

 

Tuotenosto:

Tiger of Sweden Farrell 5 kauluspaita–20617527

Tiger of Sweden taskuliina–28814501

Tiger of Sweden silkkisolmio–28814505

Tiger of Sweden Farrell kauluspaita–27094049

 

Miesten vaatteiden väripalettia ovat inspiroineet ruotsalainen kesäluonto, yötön yö, kylmä meri ja kukkaniityt. Trendikkäitä ovat maanläheiset sävyt ja siniset. Rohkea mies kääntää katseet murretulla vihreällä, keltaisella ja vaaleanpunaisella. Rennommissa paidoissa on vahvoja vaikutteita 80-luvun Wall Streetiltä. Nyt ei tarvitse olla Gordon Gekko pukeakseen raidallisen ja valkokauluksisen pankkiiripaidan. 

Tiger of Swedenin kehittämä tekninen villa on pukumateriaalina rypistymätöntä, joten siitä valmistetut vaatteet sopivat täydellisesti miehelle, joka matkustaa paljon tai pyöräilee töihin. 


Osta Tiger of Sweden -tuotteita > 

Osta pukuja >

Sivun alkuun