Kesän inspiroivimmat meikki- ja kampausideat: KESÄJUHLALOOK

Kesäisiin juhliin, rennompaan tai juhlavampaankin tunnelmaan, sopii klassinen laineikas niskanuttura. Aloita suihkuttamalla hiuksiin muotoilusuihketta ja kiharra hiukset muutaman sentin osioissa. Kiharra kaikki hiukset samaan suuntaan, niin saat helposti käsiteltävän kiharapohjan, joka on helppo harjata kiinni niskaan. The Shield Style Extending Spray -tekee kiharapohjasta kestävän ja helposti käsiteltävän. Kiharra hiusten päällimmäiset osiot suoraan taakse saadaksesi kampauksen etuosaan kuohkeutta. Kiinnitä kiharat Touchable Hairspray -hiuslakalla. 

Anna kiharoiden jäähtyä ja aloita meikkipohjan teko. Kestävä ja heleä meikkipohja varmistuu hyvällä kosteutuksella ja pohjustuksella. Moisture Glow Top Secrets ja All hours flawless matte long-wear primer takaavat meikkipohjan pysyvyyden. Yves Saint Laurentin Touche Eclat All-In-One Glow -meikkivoide antaa luonnollisen ja hehkuvan meikkipohjan juhlapäivällesi. Peiteaine ja valokynä silmien alla ja kasvojen korkeimmilla kohdilla kohottavat katsetta ja viimeistelevät hyvän meikkipohjan. Puuteri kiinnittää ohuen juhlapäivän meikin.

Tuo silmiin intensiivisyyttä ensin muotoilemalla kulmakarvat. Kynän, puuterivärin ja geelin yhdistelmä takaa näyttävän ja kestävän kulmameikin kuumanakin kesäpäivänä. Yhdistele rohkeasti kesäjuhlassasi värejä! Punaisen mekon pariksi sopii hyvin luomilla hentoinen violetti kiilto, joka yhdistyy ripsien pinkkeihin yksityiskohtiin ja jälleen huulten punaiseen mattaväriin. Rajaus antaa silmille muotoa ja katseeseen terävyyttä. Muuten heleän meikin näyttäväksi pariksi sopii runsas kerros mustaa Vinyl Couture -maskaraa, jonka päälle voi harjata värikkäitä yksityiskohtia pinkillä maskaralla. Kerros pinkkiä maskaraa ripsien päällä tekee tyylikkäästä kesäjuhlameikistä leikkisämmän. Levitä ensin musta ripsiväri, anna sen kuivua ja lisää ripsien yläosaan kerros pinkkiä. 

Rajaa huulet ensin kynällä ja levitä päälle unelman ohut Tatouage Couture Matte Stain -huulipuna sävyssä 1. Mattainen huulipuna on todella kevyt, helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Se kestää huulilla varmasti pitkän ja juhlavankin kesäpäivän.

Kiharoiden jäähdyttyä avaa rullat ja haro hiuksia auki sormin Heat Defense -seerumin avulla. Suihkauta harjaan Touchable Hairspray -hiuslakkaa ja harjaa kiharat reippaasti auki. Kiharat paranevat harjaamisesta eivätkä vastoin yleistä käsitystä suoristu jos olet pohjustanut kiharat hyvin ja antanut niiden tekeytyä tarpeeksi kauan.

Osita hiukset kolmeen osaan. Keskimmäisen osion tyveen tupeerataan kampauspohja, johon on helppo kiinnittää pinnejä. Tupeeraa hiuksia kapeahko osio kerralla saadaksesi pitävän tupeerauspohjan. Tupeerattu hiusosio kierretään lopuksi itsensä ympäri ja kiinnitetään niskaan. Sivuosiot kiinnitetään yksitellen niskassa olevaan tupeerattuun kampauspohjaan. Jätä laineikkaampi ja leveämpi osio viimeiseksi; se viimeistelee ja peittää nutturan muut kiinnityskohdat. Kiinnitä nuttura reilulla kerroksella Headstrong Hairspray -hiuslakkaa. 

Tämän kesän juhlatuoksuksi soveltuvat Elie Saab Le Parfum In White tai Kenzo World EdT. Naiselliset kesätuoksut yhdistelevät muun muassa kukkia, lämpimiä tuoksusävyjä ja raikkaita hedelmiä sekä marjoja. Elie Saabin Le Parfum In White on yhdistelmä punaisia marjoja, appelsiininpuun kukkia ja raikkaita sitruksisia tuoksusävyjä. Kenzo World EdT sen sijaan yhdistää päärynän kirpeyttä pioniin ja lämpimiin puisiin tuoksusävyihin. 

Videolla käytetyt Amikan ja YSL:n tuotteet: 

The Shield Style Extending Spray

Touchable Hairspray

Instant Moisture Glow Top Secrets

All hours primer flawless matte long-wear primer

All hours concealer, sävy 2

Touche Eclat All-in-one glow foundation, sävy B20

Touche Eclat valokynä, sävy 2

Matte Finish & Blur without additional coverage

Eyebrow Pencil, sävy 5

Couture Brow Palette All-In-One Eyebrow Kit, sävy 2

Couture Brow geeli, sävy 2

Couture Palette 5 color, sävy 7

Couture Eyeliner, sävy 1 musta

Vinyl Couture -ripsiväri, sävy 1 musta

Vinyl Couture -ripsiväri, sävy 6 pinkki 

Tatouage Couture Matte Stain, sävy 1

Babydoll Kiss & Blush -voidemainen poskipuna 

Heat Defense serum

Headstrong hairspray

Touche Eclat Glow Shot, sävy 2


Tuoksut:

Elie Saab Le Parfum In White

Kenzo World EdT 


Tuotenosto:

Amika The Shield lämpösuoja 222,7 ml–18408502


 


Tuotenosto:

Amika Touchable Hairspray hiuskiinne 335 ml–18408519


 


Tuotenosto:

Amika Heat Defense seerumi 50 ml–18408506


 


Tuotenosto:

Amika Headstrong Hairspray hiuskiinne 324,3 ml–18408521


 


Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Encre De Peau All Hours Primer meikinpohjustusemulsio 40 ml–25354063Tuotenosto:

Yves Saint Laurent All Hours Concealer peitevoide 5 ml–25354178


 


Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Touche Éclat All-in-One Glow Foundation kuultomeikkivoide 30 ml–27851528Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Touche Éclat Collector 2015 valokynä 2,5 ml–392502


 


Tuotenosto:

Elie Saab Le Parfum In White EdP tuoksu 30 ml–28361502


 


Tuotenosto:

KENZO World EdT tuoksu 50 ml–28293502


 


Tuotenosto:

Amika Silken Up Dry Conditioner kuivahoitoaine 144,6 g–18408504


 


Tuotenosto:

Amika Bombshell Blowout Spray föönaussuihke 237 ml–18408509


 


Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Tatouage Couture mattahuulipuna 6 ml–27851527


 


Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture maskara 6,7 ml–25354183


 


Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Couture Brow Palette kulmaväripaletti 3,8 g–15231538


 


Tuotenosto:

Yves Saint Laurent Couture Palette luomiväripaletti 5 g–3886061


 

Sivun alkuun