Kesän inspiroivimmat meikki- ja kampausideat: MORSIUSLOOK


Hääkampauksen on oltava todella kestävä ja se täytyykin pohjustaa hyvin ja usein monivaiheisesti. Kampauksen on pysyttävä tärkeän päivän juhlahumussa mukana ja säilyttävä siistinä juhlien lopputunneille saakka. Jaa hiukset pieniin osioihin ja kreppaa ensin muutaman sentin levyinen hiusosio tyvestä. Kreppi nostaa hiusta päänahasta ja tekee kampauksesta heti ilmavamman. Kiharra hiusosio ja kiinnitä kihara lopuksi pitävällä Quick Dry 18 -hiuslakalla. Jaa hiukset edestä kolmeen osaan ja kiharra samaan suuntaan, erikseen muista hiusosioista. Anna kiharoiden jäähtyä kunnolla rullattuna. 

Hääpäivänä meikki saa olla luonnollinen ja raikas. Levitä puhtaille kasvoille ensin seerumi ja sitten Instant Glow UV Primer -pohjustaja, joka takaa heleän ja pysyvän meikkipohjan. Instant Glow Sävyseerumi on raikas meikkivoide, joka tasoittaa ihon sävyä ja peittää sen pieniä virheitä. Meikkivoide kuvautuu kauniisti ja mahdollisimman ohut meikkipohja pysyy siistinä pitkän päivän. Sitä on myös helpompi korjailla päivän aikana kuin paksua ja runsaasti puuteroitua meikkipohjaa. 

Bronzer- tipat ja poskipunapisarat antavat kasvoille muotoa ja takaavat heleän kesämeikin. Muotoile kulmat kynällä ja pohjusta luomet pitkäkestoisen silmämeikin takaamiseksi. Kultaiset ja ruskeat sävyt sopivat kaikille neutraaliksi silmämeikiksi ja meikkiä on helppo syventää kerrostamalla tummempia sävyjä vähä kerrallaan silmän ulkonurkkaan. Käytä paletin tumminta sävyä pehmeänä rajauksena, jota voit korostaa entisestään nestemäisellä eyeliner-tussilla. Rajaus ja runsas ripsirivistö saavat silmät hehkumaan ja erottumaan kauniisti tärkeän päivän lukuisissa valokuvissa. Ripsiväriksi sopii parhaiten Sensitive Touch -maskara, joka lähtee ripsistä vain lämpimällä vedellä. Se kestää siis hyvin tärkeän päivän iloiset ja liikuttavat hetket. 

Avaa kaikki rullatut hiusosiot (paitsi hiusten etuosa) ja harjaa reippaasti. Kihara kestää harjaamisen kun se on pohjustettu hyvin ja kiharan on annettu rauhassa jäähtyä. Viimeistele kihara Wax Blast 10 -vahasuihkeella, joka tekee hiuksesta helpommin käsiteltävän siloittamalla sen pinnan. Avaa nyt myös hiusosiot päälaelta, suihkauta niihin pitävää lakkaa ja rullaa osiot yhdessä vielä kerran isommalle rullalle.   

Jaa hiukset kahteen osaan ja ala sitomaan pieniä kumilenkkejä allekkain letin tapaisesti. Kiinnitä hiusosio oikealta ja vasemmalta yhteen ja jätä hiukset ponnarin alle auki. Ylempi ponnari ei tule kiinni seuraavaan ponnariin, vaan se jää edellisen osion alle ja lopputulos muistuttaa lettiä, mutta on kestävämpi. Toista sama myös toiselle puolelle. Löysytä vaiheita aina sormin ja suihkuttele joukkoon viimeistelysuihketta. Wind Blown 05 -viimeistelysuihke on kuin kuivashampoon ja hiuslakan yhdistelmä. Se antaa kampaukseen tuuheutta, mattapintaisuutta ja pitoa. Yhdistä lopuksi niskaan ponnariksi jäävät kahden ranskanletin hännät toisiinsa kiinnittämällä hiukset aina vuorotellen vasemmalta oikealle ja taas oikealta vasemmalle. Ponnari jää piiloon seuraavan solmitun osion alle.

Morsiuskampauksena toimii hyvin näyttävä lettikampaus. Kuohkea ranskanletti on kuvauksellinen kaikista suunnista, joista hääväki sinua päättääkin kuvata. Harjaa lopuksi auki myös päälaella olevat hiusosiot ja muotoile laineeksi kulkemaan pään päältä kohti letin niskaosaa. Kiinnitä laine pinneillä ja suihkuttele kampaukseen vielä reilusti hiuslakkaa. 

Meikin viimeistelee hehkuvoide kasvojen korkeimmilla kohdilla, sekä kiiltävät herkulliset nudehuulet. Pysyvän huulimeikin takaat kun ensin piirrät huulten rajat kynällä, värität huulet huulipunalla ja lisäät päälle vielä kiiltoa. 

Kesän morsian tuoksuu Gucci Bloom tai Carolina Herrera Good Girl Légere -tuoksulta. Ikimuistoisimmat morsiustuoksut yhdistelevät vihreitä tuoksusävyjä, vaniljaa ja jasmiinia. Gucci Bloom on sekoitus tuberoosaa, appelsiinia ja santelipuuta. Carolina Herrera Good Girl Légere on kevyempi tuoksu edeltäjästään yhdistellen sitrussävyjä tuberoosaan ja kahvin aromeihin. 


Videolla käytetyt Redkenin ja Lumenen tuotteet: 

Iron Shape Thermal Holding Spray 

Quick Dry 18 Instant Finishing Spray

Lähde Arctic Dew seerumi

Instant Glow UV Primer

Instant Glow Beauty serum -sävyseerumi

Instant Glow Watercolor Bronzer

Watercolor Blush

Nordic Noir Brow Definer Duo

Nordic Noir Eyeshadow Palette, sävy 02 nude 

Nordic Noir Extreme Eye Marker, sävy ruskea

Nordic Chic Sensitive Touch mascara

Wax Blast Finishing Spray-Wax

Wind Blown 05 dry finishing spray

Natural Correction Concealer Palette

Nordic Chic Soft Touch Lipliner, sävy 5

Nordic Seduction Creamy Lipstick, sävy 6 ihana aamu

Nordic Seduction Lip Fluid, sävy 5 kevät


Tuoksut: 

Gucci Bloom 

Carolina Herrera Good Girl Legere 


Tuotenosto:

Redken Iron Shape 11 lämpösuojasuihke 250 ml–1737501


 


Tuotenosto:

Redken Wax Blast 10 suihkevaha 150 ml–4192540


 


Tuotenosto:

Redken Rootful 06 tyvisuihke 250 ml–152619


 


Tuotenosto:

Redken Fabricate 03 lämpöaktiivinen rakennesuihke 150 ml–1737503


 


Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi 30ml–17993019


 


Tuotenosto:

Lumene Sensitive Touch 7ml Easy Wash Mascara 1 Deep Black–2304003


 


Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Nestemäinen Meikinpohjustaja SK30 30ml–29537026Tuotenosto:

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Seerumi 50ml–27249502


 


Tuotenosto:

Gucci Bloom EdP tuoksu 50 ml–25101068


 


Tuotenosto:

Carolina Herrera Good Girl Légère EdP tuoksu 50 ml–28013540


 


Tuotenosto:

Redken Forcefull 23 hiuskiinne 400 ml–12719016


 


Tuotenosto:

Redken Full Effect 04 muotovaahto 250 ml–4192533


 


Tuotenosto:

Lumene Nordic Noir Kulmakynä & Puuterimainen Kulmaväri 4 Harmaanruskea 0,65g–20780509Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat 15ml–17993016


 


Tuotenosto:

Lumene Nordic Nude Peitevoidepaletti 1 10g–28493034


 


Tuotenosto:

Lumene Nordic Seduction Mattahuulipuna 2 Yötön yö 3,5g–21695502


Sivun alkuun