Tiesitkö tämän C-vitamiinista ihonhoidossa? 


- C-vitamiini sopii hyvin kaikille ihotyypeille, jopa herkälle. Se on myös erinomainen ainesosa kaiken ikäisille ihoille. 

- C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ehkäisemällä hapettumisstressiä, jota saasteet ja UV-säteet ihossa aiheuttavat. Iho tarvitsee antioksidantteja pysyäkseen terveenä ja vahvana. 

- C-vitamiini kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. C-vitamiini on siitä mielenkiintoinen, että sillä voidaan ennaltaehkäistä ihon sävymuutoksia, mutta myös hoitaa jo syntyneitä laikkuja. Siksi C-vitamiinia suositellaan sekä pigmenttimuutosten vaalentamiseen että ennaltaehkäisyyn. 

 

- C-vitamiini kosteuttaa ihoa ja rauhoittaa sitä. Vitamiini auttaa ihoa säilyttämään kosteuden, joten iho tuntuu ja näyttää kimmoisalta ja pehmeältä. 

- C-vitamiini osallistuu myös kollageenin tuotantoon iholla ja parantaa sen pintaverenkiertoa. Vitamiinin avulla ihosta tulee täyteläisempi ja pehmeämpi. Näistä syistä vitamiinia käytetään paljon myös anti-age -tuotteissa. 

- C- vitamiinilla on todettu olevan jopa tulehdusta parantavia vaikutuksia. Siksi se soveltuu jopa tulehtuneelle akneiholle tai vaikkapa rosacean hoitoon. C-vitamiini vähentää selkeästi ihon punoitusta.  

 

Kokeile näitä: 


Hoitovesi - Lumene Valo Glow Essence Beauty Lotion 

Käytä hoitovettä puhtaille kasvoille aamuin illoin ennen muita ihonhoitotuotteita. Lumenen Valo hoitovedessä on ihoa kirkastavan C-vitamiinin lisäksi kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä ihoa hellävaraisesti kuorivia marja- ja hedelmähappoja. Kaada hoitovettä pieni määrä kämmenelle ja painele kasvoille. 

Seerumi - Novexpert Vitamin C-booster

Erittäin korkean pitoisuuden C-vitamiinia sisältävä seerumi virkistää väsyneitä kasvoja ja on tehokas apu pigmenttimuutoksiin. Tehokas seerumi vahvistaa ihon kollageenituotantoa ja sopii siksi hyvin myös ikääntyneelle iholle.  

 

Silmänaluset  - Novexpert Radiance Lifting Eye Contour 

C-vitamiini sopii hyvin myös silmien alle kosteuttamaan ohutta silmänalusihoa ja kirkastamaan sitä. Ilme on nopeasti kirkkaampi C-vitamiinipitoisen silmänympärysvoiteen ansiosta. Geelimäinen koostumus viilentää ja tasoittaa silmien alta heti kuivat juonteet. Voide sopii kaikenikäisille. 

Kosteusvoide - Centifolia Eclat de Rose Rich Cream

Kuivaa ihoa nopeasti elvyttävä voide on ihanan täyteläinen. Karitevoi ravitsee ja suojaa ihoa. Centifolia-ruusu, hyaluronihappo ja C-vitamiini kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Voidetta voi käyttää aamuin illoin, mutta myös naamion tapaan 1-2 kertaa viikossa. 

 

Tehohoitoa - Lumene Valo Awakening Patches silmänympärysnaamiot 

Silmänalusnaamiot toimivat tehohoitona aamuina kun silmät tuntuvat väsyneiltä ja niiden ympärillä on turvotusta. Säilytä naamioita jääkaapissa ja saat hoitohetkestä erityisen tehokkaan. Lakkaa, kirkastavaa C-vitamiinia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävät naamiot sopivat kaikille. Kertakäyttöiset naamiot ovat biohajoavia!

Naamio - Yes To Grapefruit Vitamin C Boosting Mask Snap Stick 

Helppokäyttöinen naamiopuikko on hauska tapa antaa iholle ekstra-annos vitamiineja. Puikko on helppo ottaa mukaan vaikka matkalle. Levitä naamio kasvoille suoraan puikosta ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele kasvot lopuksi vedellä.  


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava Hoitovesi 150ml–25235125


 


Tuotenosto:

Novexpert Vitamin C Booster 30 ml–17632520


 


Tuotenosto:

Novexpert Vitamin C Radiance Lifting silmänympärysgeeli 15 ml–17632511


 


Tuotenosto:

Centifolia Eclat de Rosee Rich Cream kosteusvoide 50 ml–35809590


 


Tuotenosto:

LUMENE VALO Kirkastavat silmänympärysnaamiot 6 paria–36521001Tuotenosto:

Yes to Grapefruit Vitamin C Boosting Mask Snap Stick 56g–36014536


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä