Kesäkuosit ylle

Aurinko, meri ja kukkien väriloisto tekevät kesän, ja kesä hehkuu myös Smash Lemonin ja Pelle P:n mallistoissa. Kumpi tyyli puree sinuun?Sporttinen kesätyyli Pelle P:n tapaan

Pelle P on ruotsalainen lifestylevaatemerkki, jonka mallistossa on rennon tyylikkäitä vaatteita erityisesti vapaa-aikaan ja urheiluun. Vaatteissa korostuvat korkea laatu ja toimivuus. Raikkaissa raitakuoseissa voit tuntea suolaisen meren tuoksun ja kun puet jalkaasi vettä hylkivät Fast Dry -shortsit, pysyt tyylikkäänä pienissä pärskeissäkin.Rakastan väriä!

Smashed Lemon on hollantilainen muotimerkki, joka on tunnettu erityisesti värikkäistä printtikuoseistaan. Kesämekkojen kuosien maalauksellinen tyyli vie tänä kesänä ajatukset puutarhan kukkaloistoon ja kuumaan viidakkoon. Romanttista, kepeää ja leikkisää! Myös yksiväriset vaihtoehdot henkivät värien voimaa. Mukavat leikkaukset ja naiselliset yksityiskohdat takaavat, että näytät hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa. 

Smashed Lemon on saatavana Sokos Helsingistä, Jyväskylästä, Kaaresta, Kuopiosta, Lahdesta, Oulusta, Tampereelta ja Turusta kesäkuun loppuun asti.


Osta Pelle P -tuotteita >>

Tuotenosto:

Pelle P Linen Pleat pusero–37281517

Pelle P Fast Dry Bermuda shortsit–37654501

Pelle P Mistral takki–29872002

Pelle P Hammersmith Tie paita–29872015

Pelle P Bay mekko–37798505

Pelle P Classic Stripe t-paita–37818016


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä