Kausivalot ilahduttavat pimeyden keskellä

Kohta koittaa aika, kun päivälläkin on pimeää, eikä lunta vielä näy. Silloin arjen pelastavat kausivalot! Ne huokuvat juhlantuntua muistuttaen tulevasta joulusta ja luovat pimeyden keskelle astetta lämpöisämmän tunnelman.

Koristevaloilla luot hetkessä näyttävän kattauksen illanistujaisiin tai valaiset tunnelmallisesti pihapiirisi. Sokokselta löydätkin nyt upeita valoja sekä sisä- että ulkokäyttöön. 
Koristele kotisi kauniilla valoilla

Sisäkäyttöön soveltuvat koristevalot näyttävät upeilta sekä juhlapöydissä että sisustuselementteinä.

Valoilla luot elegantin ja kutsuvan kattauksen juhliisi. Esimerkiksi Airamin Kurpitsavalo hehkuu kauniisti ja sopii niin syyskattauksen kuin halloween-teemaisen juhlapöydän koristeeksi. Airamin hopeahelmillä koristellusta Ronja valolangasta saat helposti näyttävän pöytäkoristeen, ja mikä parasta: voit taivuttaa lankaa haluamaasi muotoon, joten sen asettelu on helppoa.


Kausivaloja koristamaan pöytää

Jos seinäsi kaipaa piristystä, viritä siihen näyttävä valoköynnös. Esimerkiksi Konstsmiden pyykkipoika-valosarjalla luot hetkessä kiinnostavan ja persoonallisen sisustuselementin seinällesi, kun ripustat valaistuista pyykkipojista riippumaan rakkaimmat valokuvasi.

Ihastuta myös ystävääsi loistavalla lahjalla. Sujauta paristokäyttöinen valoköynnös lasiseen maljakkoon tai lyhtyyn, niin saat kauniin koriste-esineen viemisiksi syksyn juhliin. Esimerkiksi Airamin Saana valosarjasta löytyy kolme erilaista kuviosarjaa: kukka, kide- ja helmipallo, jotka sopivat kauniisti maljaan esille.

Tuotenosto:

Airam kurpitsa 17 cm hopea–38627004

Airam Ronja hopea valolanka 1 m IP20–38627007

Airam Saana koristesarja–23941017

Konstsmide 1451-103 Sisävalosarja 12 LED klipseillä–30919519Pihalle ripustetut kausivalot toivottavat tervetulleeksi kotiin

Pimeässä vuodenajassa ehdottomasti parasta ovat ulkona hehkuvat tunnelmalliset kausivalot! Ne ilahduttavat kauneudellaan ja huokuvat juhlantuntua. Töistä on ihana palata kotiin, kun pihan on koristellut loistavilla koristevaloilla.

Kun valitset koristevaloja pihallesi, muista varmistaa pakkauksesta, että ne soveltuvat ulkokäyttöön. Kieritä valosarja pihakuusen ympärille tai viritä vaikkapa kauniisti puisiin tikapuihin. Vain mielikuvitus on rajana ulkovalojen käytössä!

Monesti patterilla varustetut ulkovalot käyvät parhaiten katettuun ulkotilaan, vaikkapa terassille tai parvekkeelle. Paristokäyttöinen valoköynnös näyttää kauniilta myös pihalyhdyn sisällä.

Tuotenosto:

House Jupiter ulkovalosarja, 80 LED-lamppua–21632597

Airam Niili kierresarja IP44–27071505

Airam hopeakäpy IP44–30405506

Talven trendi kynttelikkö on joko musta tai valkoinen 

Trendikkäimmät kyntteliköt ovat tänä talvena muodoltaan pelkistettyjä ja moderneja. Joulunpunainen ei ole nyt in, joten valitse sen sijaan joko musta tai valkoinen kynttelikkö. Laita kynttelikkö ikkunalaudalle tai vaikkapa sohvapöydälle tuomaan valoa ja tunnelmaa joulunalusaikaan.

Tuotenosto:

Konstsmide 3576-210 Kaarikynttelikkö 5-os. valkoinen–9705012

Konstsmide 3521-780TR Metallikynttelikkö 5-os. musta/messinki–30919516

Konstsmide 2401-215TR Pillikynttelikkö LED 10-os. valkoinen–27092317

House Maria kynttelikkö valkoinen–28955009


Osta koristevaloja >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä