Tutustu Origins-ihonhoitorutiiniin ja osta Origins-tuotteita verkkokaupasta sokos.fi

Kaunis iho Origins-ihonhoitorutiinin avulla 

Päivittäinen ihonhoitorutiini on paitsi tärkeä ihomme hyvivoinnin kannalta, myös ihana jokapäiväinen hetki vain meille itsellemme. Jokaisen meidän tulisi kuunnella ihomme tarpeita ja luoda juuri omalle ihollemme sopiva ihonhoitorutiini. Mikäli oikeanlaisten tuotteiden löytäminen omalle iholle tuntuu hankalalta, Origins-asiantuntijat auttavat sinua mielellään löytämään sopivat tuotteet. 

Origins-tuotteissa yhdistyvät korkealaatuiset kasviperäiset ainesosat ja innovatiivinen tiede. Origins tunnetaan ilmastoystävällisenä ja tehokkaana tuotesarjana, joka toimii paitsi ihosi parhaaksi, myös luonnon parhaaksi. Pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän muovia ja Origins on sitoutunut istuttamaan puita maailmanlaajuisesti kompensoidakseen päästöjään.


Tutustu Originsin viisivaiheiseen ihonhoitorutiiniin

 

Vaihe 1: Puhdistus

Pese kasvot ensin huolellisesti Checks and Balances™ Frothy Face Wash -kasvojenpesuaineella. Hellävarainen puhdistusgeeli tasapainottaa ihoa tehokkaasti ja toimii älykkäästi kosteuttaen kuivia alueita ja vähentäen rasvaisuutta T-alueelta. Turmaliinia ja vehnäproteiinia sisältävä koostumus jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Huolellinen kasvojen puhdistus vähentää epäpuhtauksia iholla ja saa myös meikin näyttämään paremmalta iholla.

Tuotenosto:

Origins Checks and Balances™ Frothy Face Wash puhdistusgeeli 150ml–33651510Vaihe 2: Ihon valmistelu kosteusvoiteeseen

Kasvojen pesun jälkeen iholle kannattaa levittää ennen kosteusvoidetta kosteuttava hoitovesi. Dr. Weil for Origins Mega-Mushroom™ Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion on rauhoittava hoitovesi, joka sopii erityisesti herkälle ja couperosaan taipuvaiselle iholle. Pakuri- ja lakkakääpä pitävät huolen siitä, että iho on kosteutettu, eikä kutise tai punoita.

Tuotenosto:

Origins Dr. Weil for Origins™ Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion essence-hoitovesi 200ml–33651561Vaihe 3: Tehokosteutus

Hoitovoiteen jälkeen on ihon kosteutuksen aika. Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask with Apricot & Swiss Clacier Water -kasvonaamio sammuttaa ihosi janon. Aprikoosia ja sveitsiläistä jäätikkövettä sisältävän kosteuttavan naamion voi jättää iholle kymmeneksi minuutiksi ja pyyhkiä sen jälkeen pois. Kosteutettu iho on taattu!

Tuotenosto:

Origins Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask with Apricot & Swiss Glacier Water kosteuttava kasvonaamio 75ml–36135537Vinkit ihonhoitorutiiniin Origins-tuotteilla

 

Vaihe 4: Silmänympärys

Myös silmänympärysiho kaipaa kosteutusta, mutta herkälle silmän alueen iholle ei voi levittää samaa kosteusvoidetta kuin muualle kasvoille. Plantscription™ Anti-Aging Power Eye Cream -silmänympärysvoide on tehokas ja hellävarainen, juonteita häivyttävä anti-age silmänympärysvoide, joka sisältää kamomillaa ja leväuutetta. Taputtele hellävaraisesti silmänympäysiholle, jottei ohut iho veny.

Tuotenosto:

Origins Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream silmänympärysvoide 15ml–33761024Vaihe 5: Kosteutus ja aurinkosuojakerroin

Älä unohda aurinkosuojakerrointa pilviselläkään säällä. GinZing™ Energy-Boosting Tinted Moisturizer -päivävoide paitsi kosteuttaa ja energisoi ihoasi, antaa sille myös tarvittavaa suojaa aurinkosuojakertoimen 40 ansiosta. Kosteusvoide sisältää ginsengiä ja kofeiinia, joten se on todellinen piristysruiske ihollesi!

Tuotenosto:

Origins GinZing™ Energy-Boosting Tinted Moisturizer päivävoide 50ml–33651512


Osta Origins-tuotteita >

Lue myös: Valitse Origins-kasvonaamio ihosi tarpeiden mukaan >

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.