Täydellinen kauneustorstai Estée Lauderin kanssa

Kutsu Kauneuteen torstaina tutustutaan yöihonhoidon saloihin. Amerikkalainen Estée Lauder on yöihonhoidon ammattilainen. Päivän – tai yön – huippuetuina Kutsu Kauneuteen tarjoilee ylellisen kohottavan ja kiinteyttävän yövoiteen sekä puhdistavan yövoiteen. Herää siis kauniimpana – joka aamu!


Osallistu kilpailuun ja voit voittaa kaikki päivän huippuedut ja kauneusneuvojan meikkauksen arvo huikeat 550 euroa  >

 

 


Estée Lauder tunnetaan ylellisistä ja edistyksellisistä tuotteistaan, joiden avulla saat helposti kauniin ihon iästäsi riippumatta. Kaikki Estée Lauder -tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat tarkasti tutkittuja. Päivän huippuedun, Estée Lauderin Resilience Lift Night Lifting Firming Face and Neck -yövoiteen ylellinen, täyteläinen ja kosteuttava koostumus tekee ihosta välittömästi heleämmän, napakamman ja nuorekkaamman. Nyt huippuyövoide sekä Plus Anti-Oxidant Night Detox -voide huippuhintaan Kutsu Kauneuteen Estée Lauderin päivän huippuetuina. 

Tuotenosto:

Estée Lauder Resilience Lift Night Lifting/Firming Face and Neck Crème yövoide 50 ml–25354156

Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme yövoide 50 ml–14560001


Kauniin ihon puolesta

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex on Estée Lauderin #1 silmänympärysvoide- nyt tehokkaampi kuin koskaan. Voiteen avulla ennaltaehkäiset ja korjaat herkemmänkin silmänympärysihon isoja ympäristön haittatekijöitä vastaan, mukaan lukien sininen valo. Kun olet älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella, katsot TV:tä ja olet Led-valojen ympärillä illalla, nämä kaikki vahingoittavat ihosi luonnollista korjaamisprosessia – tätä kaikkea kutsutaan sinisen valon saasteiksi. Korjaava eksklusiivinen ChronoluxCB™ -teknologia auttaa palauttamaan ihon luonnollista palautumista nukkuessa, auttaen elvyttämään ihoa siniseltä valolta, jota kohtaamme ilta-aikaan.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex ll Serum on Estée Lauderin korjaavien seerumeiden aatelia. 25+ patentillaan se tunnistaa kaikki merkittävimmät ikääntymisen merkit iholla ja on juuri SE mullistava tuote, jota ilman ei yhdenkään kauniin ihon tulisi jäädä!  

Joka yö Advanced Night Repair seerumi auttaa tukemaan ihosolujen luonnollisia puhdistus- ja synkronointiprosesseja. Joka päivä tehokas yhdistelmä antioksidantteja neutralisoi jopa 90 % vapaiden radikaalien* hyökkäyksiä ennaltaehkäisten tulevaisuuden vaurioita. Korkea pitoisuus hyaluronihappoa auttaa sitomaan kosteutta, luoden ihanteellisen ympäristön ihon korjautumiselle. 

Tule Kutsu Kauneuteen torstaina tutustumaan näihin tuotteisiin sekä parhaaseen yöihonhoitoon!


Viikon huippuedut 

Tuotenosto:

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make Up SPF10 meikkivoide 30 ml–507026

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II seerumi 75 ml–4486003

Estée Lauder Revitalzing Supreme Light + Global Anti-Age Cell Power Créme päivävoide 30ml–25354158

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme kasvovoide 30 ml–20994033


Päivän huippuedut ovat voimassa vain päivän. Viikon huippueduista voit iloita koko viikon. Kauniita shoppailuhetkiä!

 

Sivun alkuun