Ihonhoidon ja meikkien klassikkotuotteet Estée Lauderilta

Estée Lauderin ihania klassikkotuotteita ihonhoitoon ja meikkaamiseen nyt Kutsu kauneuteen -tapahtuman huippuetuina. Nyt voit kokeilla ihollesi esimerkiksi Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumia 20 ml:n tutustumiskoossa!


Estée Lauder -tuotteet Sokokselta

Valitse täsmätuotteet ihollesi

Kaunis ja heleä iho on monelle meistä tavoittelemisen arvoinen asia, ja he ovatkin valmiita panostamaan ihon- ja kauneudenhoitoon. Niin kuin monessa muussakin asiassa myös ihonhoidossa vähemmän on enemmän: heleän ihon saavuttamiseksi ihoa ei kannatakaan ylihoitaa! 

Estée Lauder on miljoonien naisten rakastama kauneudenhoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löytyy useita klassikkomaineen saavuttaneita ihonhoitotuotteita. Yksi näistä klassikoista on Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi, joka patentoidun teknologian avulla korjaa ja kosteuttaa ihoa syvältä, häivyttää juonteita sekä saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja heleämmältä.

Seerumi on erinomainen lisä ihonhoitorutiiniin, mutta valitse myös ihollesi sopivat kosteusvoiteet, jotta ihostasi tulee hyvinvoiva. Iho kaipaa erilaista hoivaa yöllä ja päivällä, joten valitse yövoide, joka tukee ihon yöllistä uudistumisprosessia, ja päivävoide, joka suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme -yövoide sisältää kaksinkertaisen määrän hyaluronihappoa, joka ravitsee ihoa syvältä ja vähentää merkittävästi monia ikääntymisen merkkejä. Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging - päivävoide on ultrakevyt ja pehmeä öljytön kosteusvoide, joka hoitaa ihoa ainutlaatuisen moringa-uutteen avulla jättäen ihon miellyttävän tuntuiseksi sekä sileämmän ja kirkkaamman näköiseksi.


Tuotenosto:

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seerumi 20ml–45274503

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restorative Créme yövoide 30ml–45274504

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme kosteusvoide 30 ml–20994033


Estée Lauder -tuotteet Sokokselta

Hoida ihoasi myös meikin avulla

Ihon heleyteen vaikuttavat paitsi ruokavalio, uni ja sopivat ihonhoitotuotteet myös oikeanlaiset ja laadukkaat meikkituotteet. Estée Lauderilta löydät takuuvarmasti ihollesi sopivat meikkituotteet, anna asiantuntijamme tarvittaessa auttaa tuotteiden valinnassa!

Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 -meikkivoide on todellinen monitoimituote, joka peittävyyden lisäksi tarjoaa hoitavuutta. Sen ainesosat, kuten ionisoitu vesi, probiootit ja chiasiemenuute, suojaavat ja kosteuttavat ihoa koko päivän. Daywear Sheer Tint Release Moisturizer SPF 15 on sävyttävä kosteusvoide, joka sisältää antioksidantteja ja se suojaa ihoasi tehokkaasti ympäristön haittatekijöiltä ja auringolta. Double Wear Stay-in-Place on suosikkituotteen maineen saavuttanut pitkäkestoinen meikkivoide, joka peittää täydellisesti ja kestää jopa hikoilua ja vettä.

Tuotenosto:

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 meikkivoide 35ml–42848004

Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturiser SPF 15 sävyttävä päivävoide 50ml–325012

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10 meikkivoide 30ml–507026