Aikuiselle naiselle täydellisen kosteuttava meikkipohja:

By Raili Pro Glow Perfecting Foundation 

Legendaarisen meikkitaiteilija Raili Hulkkosen oma meikkisarja näki päivänvalon viime vuonna. Sarjan yksi ehdottomista tähtituotteista on super ohut meikkivoide, joka kevyestä koostumuksestaan huolimatta tasoittaa ihon pintaa kauniisti. Ohut voide näyttää iholla luonnolliselta ja kosteuttava koostumus säilyttää iholla kauniin hehkun pitkään. Parhaiten meikkivoide levittyy kasvoille siveltimellä tai sormin. 


Heleyttävää tehohoitoa ikääntymisen merkkeihin: 

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complez II -Seerumi 

Erityisesti näin helmikuussa Estee Lauderin ikoninen Advanced Night Repair -seerumi on ihonhoidossa vailla vertaa. Seerumi kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja seerumia voikin käyttää nimestä huolimatta aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Ihoa tehokkaasti korjaava ja uudistava seerumi sopii niin ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin kuin jo ikääntyneelle iholle. Seerumin teho perustuu muun muassa hyaluronihappoon, jolla on ihoon kosteutta sitova ja ihoa täyteläistävä vaikutus.  

 

Tehokosteutusta yöllä kaikille ihotyypeille:

Origins Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask With Avocado & Swiss Glacier Water 

Toinen helmikuun luottotuote on ihoa todella hyvin kosteuttava Originsin yönaamio. Naamio soveltuu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Naamion ainesosat kosteuttavat ja ravitsevat ihoa yön aikana ja lopputuloksena aamulla onkin super heleät kasvot. Iho tuntuu pehmeältä ja selkeästi kiinteämmältä yön jälkeen. Ravitsevina ainesosina naamiossa ovat muun muassa avokado- ja risiiniöljy. 


Kätevä monitoimituote: 

Estelle & Thild Tinted Moisturizer Medium

Tätä monikäyttöistä voidetta voit levittää kasvoille ihonhoidon jälkeen tuomaan kevyttä sävyä, ohutta peittävyyttä ja raikasta hehkua. Voidetta voi myös sekoittaa meikkivoiteen joukkoon tuomaan lisää heleyttä ja sävyä olemassa olevaan voiteeseen. Tuubi jatkaa tästä kevääseen varmasti monen luottotuotteena, niin nopeasti tällä tuubilla taikoo iholleen aurinkoisen heleän lopputuloksen!


Nuoren ihon tehokas putsari: 

We Care Icon Eco Cleanser Foam 

Ihanan pehmoinen puhdistusvaahto sopii nuorehkolle iholle, mutta kaikille ihotyypeille. Hellävaraisesti meikin poistavaa puhdistusvaahtoa voi käyttää aamuin illoin meikin poistamiseen ja ihon puhdistamiseen. Jos käytät paljon meikkiä, toista pesu kahteen kertaan irroittaaksesi varmasti kaiken meikin ja lian kasvoilta. Kamomillaa, kurkkua ja kehäkukkaa sisältävä puhdistusvaahto sopii hyvin myös kuivalle, ärtyneelle tai stressaantuneelle iholle. Ihoa ei kiristä pesun jäljiltä.  

 

Blurraava lopputulos kiinnityspuuterilla: 

Sisley Blur Expert -viimeistelypuuteri  

Ihon pintaa tasoittava ja sileän lopputuloksen taikova Sisleyn kiinnityspuuteri pitää meikkivoiteen paikoillaan päivän aikana ja estelee kiillon syntymistä. Blurraava puuteri siloittaa pieniä juonteita ja tasoittaa suurentuneita ihohuokosia luomalla vaikutelman sileämmästä ihon pinnasta. 


Kestävää peittävyyttä meikkivoiteelta toivovalle: 

MAC Studio Fix Fluid foundation 

Tähän klassikkomeikkivoiteeseen luottaa moni kauneuden ammattilainenkin. Meikkivoide on todella monikäyttöinen ja sopii usealle eri ihotyypille. Voiteen saa levitettyä kasvoille ohuesti, jolloin meikkipohja näyttää kevyen luonnolliselta, mutta voiteella saa tarvittaessa myös kunnolla peittävyyttä, jolloin pienet virheet peittyvät iholta hyvin. Sävyjä on laaja valikoima, joten jokaiselle ihonsävylle löytyy varmasti sopiva. 


Ihoa talven jälkeen energisoiva tehotiiviste: 

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Tehotiiviste auttaa ihoa saamaan lisää energiaa vaihtelevan talven jäljiltä. Tiiviste vahvistaa ihon immuunijärjestelmää, joka heikkenee ihollemme ulkopuolelta tulevista stressitekijöistä; saasteista, UV-säteistä ja liasta. Ihon puolustuskykyä heikentävät myös sisäiset tekijät kuten stressi ja ikääntyminen. Seerumi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä vähentää ihon veltostumista ja tasoittaa ihon sävyä. Ohut koostumus on miellyttävä levittää kasvoille ja seerumi tuntuu iholla super kevyeltä.  

 

 

Klassikko aurinkopuuteri useammalle ihonsävylle: 

Guerlain Terracotta Nude – The Nude Glow Powder 

Guerlainin universaali aurinkopuuteri sopii useammalle ihosävyille. Puuteri luo kasvoille aurinkoisen hehkun hetkessä tai korostaa jo olemassa olevaa päivetystä. Puuteri jättää iholle luonnollisen kultaisen hehkun, joka taittaa valoa tasaisen kauniisti, ilman erillisiä näkyviä kultahippuja. Hehkupuuteri sopii ikääntyneellekin iholle, sillä kimalle ei tuo juonteita lainkaan esille, vaan päinvastoin tekee ihosta samettisen pehmeän näköisen. 


Täydellinen kissarajaus onnistuu tällä: 

Sensai Designing Liquid Eyeliner 

Tällä tussirajauksella siistit kissarajaukset onnistuvat varmasti! Rajaustussin kärki pysyy hyvin käden ohjauksessa ja rajauksesta tulee vaivattomasti siisti ja suora. Sävy on intensiivinen musta jo yhdellä vedolla. Rajaus on uskomattoman pysyvä, jopa vedenkestävä! Sävy säilyy hyvin paikoillaan myös raskailla tai rasvoittuvilla silmäluomilla.  


Kuivalle iholle tehohoitoa päivä- ja yökäyttöön: 

Clarins Double Serum anti-age -seerumi 

Clarinsin kaksiosainen seerumi on saavuttanut kulttimaineen, eikä suotta. Seerumin vesipohjainen ja öljypohjainen osio sekoittuvat pumppauksella keskenään ja iholle on tarjolla kokonaisvaltainen ja tehokas hoitokokemus. Seerumi ylläpitää ja tehostaa ihon viittä perustoimintoa vahvistamalla ja kosteuttamalla ihoa. Runsaasti eri kasviuutteita sisältävä seerumi kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä kiinteyttää sekä siloittaa sitä. Ohut seerumi levittyy iholle hyvin eikä tunnu öljyiseltä tai raskaalta. Ihon yleisessä kunnossa ja ulkonäössä huomaa nopeasti eron tämän seerumin ansiosta.  


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes

 

Tuotenosto:

By Raili Pro Glow Perfecting Foundation meikkivoide 30 ml–40619006
Tuotenosto:

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II seerumi 50 ml–3073016


 


Tuotenosto:

Origins Drink Up™ Intense Overnight Hydrating Mask With Avocado & Swiss Glacier Water syväkosteuttava kasvonaamio 75ml–36135543


 


Tuotenosto:

Estelle & Thild Liquid Illuminator sävytetty monitehomeikki 30ml–37271545


 


Tuotenosto:

We Care Icon Gentle Cleanser Foam puhdistusvaahto 150 ml–37585584


 


Tuotenosto:

Sisley Blur Expert puuteri 11g–36228056


 

 

Tuotenosto:

MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15 meikkivoide 30 ml–26299502
Tuotenosto:

Shiseido ULTIMUNE Power Infusing Concentrate -tehotiiviste 30 ml–30799519


 


Tuotenosto:

Sensai Designing Liquid Eyeliner nestemäinen silmänrajaus 0,6 ml–42140558


 


Tuotenosto:

Clarins Double Serum kaksiosainen seerumi 50 ml–25049517


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä