KAUNEUSASIANTUNTIJA EEVIKSEN SYYSKUUN AARTEET

Meikkaaja ja kauneusvaikuttaja Eevis Liedes paljastaa syyskuun kuukauden aarteissaan siveltimien ja meikkivälineiden suosikkinsa. Nämä ammattimeikkaajan vinkit kannattaa laittaa talteen! 

Eevis esittelee siveltimiä ja antaa niihin käyttövinkkejä myös Sokoksen Instagram-tilillä livelähetyksessä torstaina 3.9. klo 18

Jos et ehdi mukaan livelähetykseen, löydät tallenteen jälkikäteen myös Sokoksen IG TV:stä. Voit kysyä suosikeista tai muutenkin kauneudesta ja kosmetiikasta, joko etukäteen tai livelähetyksen aikana. Seuraa Instagramissa @sokostavaratalot ja @eevisliedes

 

PARHAAT MEIKKIVÄLINEET 

Hyvät siveltimet vaikuttavat meikin lopputulokseen vähintään yhtä paljon kuin toimivat meikkituotteet. Hyvälaatuisilla välineillä ja siveltimillä saat aikaan aina parhaimman lopputuloksen. Riittää kun panostaa kerran laadukkaisiin siveltimiin, sillä ne ovat hyvin hoidettuina lähes ikuisia.

Kaikki listaamani siveltimet on valmistettu synteettisestä karvasta, joka mahdollistaa sen, että jokaista sivellintä voi käyttää niin puuterisen kuin voidemaisenkin tuotteen levittämiseen. Koska kaikki mainitut siveltimet ovat synteettistä karvaa ovat ne myös luonnollisesti cruelty free.


LUOTTOVÄLINEET KASVOMEIKKIIN  

Real Techniques Expert Face Brush meikkivoidesivellin 

Meikkaajan työvälineissäni meikkivoidesiveltimeni ovat yleensä niitä klassisia litteitä siveltimiä, mutta itseäni meikatessa pullealla meikkivoidesiveltimellä saan paremman lopputuloksen. Pullealla meikkivoidesiveltimellä saan levitettyä meikkivoiteen ohuesti iholle. Pyörittelevät liikkeet levittävät meikkivoiteen kevyesti ja tasaisesti ja levitys onnistuu nopeasti. Real Techniquesin Expert Face Brush on täydellinen sivellin meikkivoiteen nopeaan pyörittelyyn kasvoille. 

 

Beautyblender meikkisieni

Beautyblender on ehdottomasti suosikkilistauksessa, sillä se on niin monipuolinen väline. Beautyblenderillä levittyy meikkivoide, peitevoide ja muut voidemaiset tuotteet kuten bronzeri, poskipuna ja voidemainen korostusvoide. Sitä voi käyttää myös puuterin paineluun kasvoille. Sieni on niin helppo pestä ja käyttää, että tätä meikkisientä ei varmasti syrjäytä enää mikään muu.  


Tuotenosto:

Real Techniques Expert Face Brush - meikkipohjasivellin–14642514

beautyblender Wave meikkisieni–42938502

Real Techniques Setting Brush - pieni puuteri- ja korostusivellin–14642513

Ecotools Start the day beautifully set - 6 osainen meikkisivellinsetti–938003


 

Real Techniques Setting Brush sivellin 

Pidän tästä siveltimestä, koska sitä voi käyttää moneen eri vaiheeseen meikissä. Eniten pidän siitä peitevoiteen levittämiseen, mutta se soveltuu hyvin myös korostuspuuterille ja pienten alueiden puuterointiin. Pullea pyöreä muoto on täydellinen minkä tahansa meikin levittämiseen tasaisen ohuesti. Omassa käytössäni minulla on näitä siveltimiä kolme kappaletta, työvälineissä viisi – määrät puhukoon tämän siveltimen puolesta. 


Ecotools Start The Day Beautifully 6-osainen sivellinsetti

Kierrätysmateriaaleista valmistetut Ecotoolsin siveltimet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Start The Day Beautifully -sivellinsetissä on hyviä perussiveltimiä niin kasvo- kuin silmämeikkiinkin. 

Full Blush poskipunasivellin on täydellisen muotoinen poskisivellin. Se sopii nimensä mukaan poskipunaan, mutta sillä levittyy myös aurinkopuuteri tai puuteri. Siveltimen hyvä muoto löytää poskiluun joka kerta täydellisesti ja poskipuna osuu aina oikeaan kohtaan. Väri levittyy tasaisesti tuuhean ja superpehmeän siveltimen ansiosta. 

Toinen erityismaininnan tästä setistä ansaitseva sivellin on viistopäinen Angled Liner -sivellin, joka sopii esimerkiksi kulmakarvojen täyttelyyn tai rajauksen tekoon. Viistolla siveltimellä voi levittää geelimäistä eyelineria tai luomiväriä tasaisesti ripsityveen. 


Real Techniques Light Layer Blush sivellin 

Kevyeen tuotteen ja värin annosteluun sopii parhaiten Real Techniquesin Light Layer Blush -sivellin. Se levittää poskipunan kevein kerroksin, joten poskipunasta ei tule enää koskaan laikukasta. Myös aurinkopuuteri levittyy saumattomasti siveltimen harjasten kolmikerroksisen muotoilun vuoksi. Kerrostaminen onnistuu tällä siveltimellä täydellisesti. Kokeile sivellintä myös highlighterin levitykseen.  


Tuotenosto:

Real Techniques Light layer Blush brush -meikkipohjasivellin–45389507

Luxie Rose Gold Smokey Eye Set–42380502

MAC 217S Blending Brush sivellin–28647505

Bobbi Brown Brush Ultra Fine Eye Liner silmänrajaussivellin–37231503


 

LUOTTOVÄLINEET SILMÄMEIKKIIN 

Luxie 213 Eye Shading Brush 

UUTTA SOKOKSILLA! Luxie siveltimet tulevat myyntiin Sokoksille ja verkkokauppaan syyskuun alussa!

Tällainen klassinen luomivärisivellin on paras sivellin luomivärin lisäämiseen kun väriä haluaa luomelle runsaasti. Lyhyet sivellinosat annostelevat väriä enemmän kuin pitkäkarvainen sivellin. Tällä siveltimellä saat kaiken irti luomivärin pigmenttisyydestä. Lisää luomiväri luomelle taputellen. 


MAC 217S Blending Brush

MACin Blending Brush -sivellin on ehdottomasti paras sivellin luomivärin häivyttämiseen. Kun luomivärin on taputellut luomelle Luxien -siveltimellä, tällä MACin pulleammalla ja pitkäkarvaisella siveltimellä värin reunat häivyttyvät tasaisesti. Voit tehdä tällä siveltimellä myös varjostusta ja tuoda silmän muotoa esile. Pullea sivellin sopii täydellisesti luomivaon korostamiseen.