KAUNEUSASIANTUNTIJA EEVIKSEN KUUKAUDEN AARTEET 

Meikkaaja ja kauneusvaikuttaja Eevis Liedes paljastaa elokuun kuukauden aarteissaan luonnonkosmetiikan meikkien suosikkinsa. Eevis esittelee tuotteita ja antaa niihin käyttövinkkejä myös Sokoksen Instagram-tilillä livelähetyksessä torstaina 6.8. klo 18. 

Jos et ehdi mukaan livelähetykseen, löydät tallenteen jälkikäteen myös Sokoksen IG TV:stä. Voit kysyä suosikeista tai muutenkin kauneudesta ja kosmetiikasta, joko etukäteen tai livelähetyksen aikana. Seuraa Instagramissa @sokostavaratalot ja @eevisliedes. 

 

LUONNONKOSMETIIKAN PARHAAT MEIKIT

Luonnonkosmetiikasta löytyy jo todella hyvin meikkivalikoimaa ja parhaimmat tuotteet ovat vähintään yhtä hyviä kuin synteettiset vastaavat. Kompromisseja ei enää juurikaan joudu siis tekemään sillä luonnonkosmetiikan puolelta löytyy jo niin paljon valikoimaa niin tuotteissa kuin sävyissäkin. Kuukauden aarteissani on tuotteita, joita käytän itselläni ja työssäni meikkaajana jatkuvasti. 


PARAS MEIKKIVOIDE: Mádara Skin Equal meikkivoide

Mádaran Skin Equal on aivan superhyvä meikkivoide, joka varmasti sopii monen makuun. Voide on yhtä aikaa kevyt ja raikkaan tuntuinen kasvoilla, mutta silti peittää hyvin esimerkiksi ihon punaisuutta ja epätasaisuutta. 

Meikkivoide levittyy kauniin tasaisesti millä tahansa levitystekniikalla ja jättää iholle luonnollisen kuulaan, mutta ei rasvaisen kiiltävän lopputuloksen. Meikkivoide pysyy hyvin ja näyttää kauniilta kaikilla eri ihotyypeillä. Sopii siis mainiosti myös rasvoittuvalle tai t-alueelta rasvaisemmalle iholle. 

Sävyvalikoima on todella laaja ja varmasti yksi kattavimpia, joita luonnonkosmetiikan puolella on tähän mennessä nähty. Siitä iso plussa Mádaralle!  


HYVIN PEITTÄVÄ PEITEVOIDE: Absolution Le Multi Correcteur peitevoide 

Joskus luonnonkosmetiikan tuotteissa on runsaasti tuoksuja ja monessa peitevoiteessakin on tuoksua. Tämän tuotteen löysin kun etsin herkille silmilleni peitevoidetta, jossa olisi mahdollisimman mieto tuoksu tai ei sitä ollenkaan. 

Peitevoide peittää hyvin ja sopii käytettäväksi niin silmien alle kuin näppylöihinkin. Voide siis neutralisoi sekä tummat silmänaluset, että punoittavat epäpuhtaudet. Sävyjä on valikoimassa neljä, joista 01, 02 ja 03 voi valita itselleen oman ihonsävynsä mukaan. Sävy 10 on voimakkaammin persikkainen, joka sopii erityisen hyvin tummien silmänalusten neutralisoimiseen, mutta ei välttämättä toimi yhtä hyvin muualla kasvoilla. 

Peitevoiteen koostumus on täyteläinen ja voide levittyy hyvin sormilla tai siveltimellä. Voide pysyy hyvin silmien alla, mutta voit toki myös puuteroida ihon varmistaaksesi pysyvyyden. 


Annan livelähetyksessä vinkkejä sekä meikkivoiteen, että peitevoiteen pysyvyyteen liittyvissä haasteissa! 

 

Tuotenosto:

MÁDARA Meikkivoide 30ml–40120005

Absolution Le Multi Correcteur - peitevoide 9 ml–32895060

Lavera 9ml Trend Sensitiv Style & Care Gel kulmakarvageeli–42388514PITÄÄ KULMAT OJENNUKSESSA: Lavera kulmakarvageeli 

Hyvän kulmakarvageelin vaatimuslista ei minusta ole kovin pitkä: kulmakarvojen tulee pysyä ojennuksessa, mutta ne eivät saa muuttua liian koviksi eikä geeli saa kerääntyä paakkuiseksi kerrostettaessa. Laveran kulmageeli täyttää kaikki vaatimukset täydellisesti ja hinta on edullinen! 

Väritön geeli nostaa kulmakarvat paikoilleen ja pitää ne halutussa muodossa koko päivän. Geeliä voi kerrostaa ja kulmia harjailla edes takas, eikä karvoihin silti ilmesty kökköistä geelikertymää. Pullo on myös yllättävän riittoisa ja edullinen hinta kruunaa tuotteen. 


PITKÄKESTOINEN KULMAVÄRI: Mádara Brow Pomade voidemainen kulmaväri 

Kulmakarvojen muotoilussa yleistyvät yhä enemmän tuotteet, joilla yksittäisten kulmakarvojen piirtely onnistuu. Kulmia halutaan tuuhentaa, mutta ei enää värittää koko kulman alueelta. 

Mádaran Brow Pomadella yksittäisten kulmakarvojen piirtäminen omien karvojen joukkoon onnistuu hyvin. Viistopäisellä siveltimellä voiteen saa tarkasti harvemmille alueille. Voide muuttuu kuivuessaan puuterimaiseksi ja sekoittuu hyvin luonnollisten karvojen sekaan. 

Sävy pysyy iholla koko päivän eikä leviä tai sula pois. Sävyjä voidemaisissa kulmaväreissä on kolme.