Meikkaaja ja kauneusvaikuttaja Eevis Liedes kertoo joulukuun kuukauden aarteissaan suosikkinsa hemmottelevista selfcare-tuotteista. Mukana on hoitavia ja rentouttavia tuotteita päästä varpaisiin. Tuotteista voit saada vinkkejä lahjapakettiin tai itsesi hemmotteluun. 

Eevis esittelee tuotteita ja antaa niihin käyttövinkkejä myös Sokoksen Instagram-tilillä livelähetyksessä torstaina 3.12. klo 18. 

Jos et ehdi mukaan livelähetykseen, löydät tallenteen jälkikäteen myös Sokoksen IG TV:stä. Voit kysyä suosikeista tai muutenkin kauneudesta ja kosmetiikasta, joko etukäteen tai livelähetyksen aikana. Seuraa Instagramissa @sokostavaratalot ja @eevisliedes.  

 

PARHAAT SELFCARE-TUOTTEET PÄÄSTÄ VARPAISIIN 

Minulla on tapana pitää joka sunnuntai pieni hemmotteluhetki itselleni. Teen kasvonaamion tai gua shaa, kuivaharjaan vartalon tai kuorin sen ihanalla kuorintavoiteella. Hemmotteluhetkeen ei tarvitse käyttää tuntikaupalla - vaikka olisimme kyllä toki sen arvoisia. Pieni hetki itselleen rentoutuen auttaa palautumaan kuluneesta päivästä ja valmistelee seuraavaan. Näitä hemmottelukeinoja käytän eniten. 


KUIVAHARJAUS ENNEN SUIHKUA

Kuivaharjaus herättää koko kehon ja parantaa verenkiertoa. Parhaimmillaan rutiini on aamulla ennen suihkua. Kuivaharjaus kuorii ihoa ja irroittaa pinnalta kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Kehosta ja ihosta poistuu harjauksen avulla tehokkaammin kuona-aineita ja harjaus parantaa hiusverenkiertoa.

Ecotoolsin kuivaharja on huippuhyvä! Se on kestänyt käytössäni pitkään ja sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Harjaus aloitetaan aina vartalon alaosasta edeten ylöspäin. Aloitan jalkapöydistä ja etenen sääriin, pohkeisiin ja reisiin sekä käsiin ja käsivarsiin. Sen jälkeen harjaan selän ja pakarat ja ihan viimeisenä kevyesti vatsan ja rintakehän. 

Voit harjata esimerkiksi selluliittikohtia voimakkaammin, mutta voima ei ole harjauksessa pääosassa. Älä harjaa ihoalueita, jotka ovat rikki tai joissa on tulehtuneita näppylöitä tai ihottumaa. Harjauksen ansiosta ihon sävy kirkastuu ja tasoittuu sekä pinta pehmenee. 


YLELLINEN SUIHKUGEELI  

Jo hyvältä tuoksuva ja ylellinen suihkugeeli tekee peseytymishetkestä luksusta. Ylellistä suihkugeeliä voi säästellä ja käyttää muutaman kerran viikossa, tai selfcare-sunnuntaina tuomaan jotain ekstraa niinkin arkiseen asiaan kuin suihkussa käyntiin. 

Patykan Neroli Divin -suihkugeeli tuoksuu aivan ihanalta! Nerolin lisäksi siinä tuoksuu appelsiininkukka. Suihkugeelin tuoksu oikein räjäyttää mielen avoimeksi. Nerolin eteerinen öljy on hyvin siedetty kaikilla ihotyypeillä. Geeli vaahtoutuu hyvin, mutta ei tunnu iholla lainkaan kuivattavalta. Iholle jää pehmeä ja miellyttävä tunne suihkun jäljiltä ja tuoksu säilyy iholla pehmeän lämpimänä. Runsaan vaahtoutumisen vuoksi geeliä voi käyttää myös kylpyvaahtona.  


VARTALOKUORINTA 

Jos en ole kuivaharjannut, käytän vartalokuorintaa. Toki kuivaharjauksessa on paljon muitakin hyötyjä kuin vain ihon kuoriminen, mutta jos tekee kuivaharjauksen, ei vartalon ihoa tarvitse kuoria erillisellä voiteella. 

Voit kuitenkin valita hemmottelevaan suihkuhetkeen myös vartalokuorinnan. Kuorinnan pyörittelen koko kehoon yleensä melko samassa järjestyksessä kuin teen kuivaharjauksen, eli aloittaen jaloista ja siirtyen pyörittelevin hierovin liikkein ylöspäin. 

Zuii Organicin Flora Hydrating Body Polish on ihana kuorintavoide, joka tekee ihosta todella pehmeän ja jättää sen miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi. Himalajansuola kuorii ihoa ja bambumehu-uutteen ravitessa ihoa. Kuorinnan tuoksu on mieto ja raikas, siitä voi erottaa bergamotin, greipin ja kehäkukan eteeristen öljyjen tuoksun.

  

SILKINPEHMEÄ IHO VARTALOÖLJYLLÄ 

Vartaloöljy on myös astetta enemmän luksukselta tuntuva tuote kuin voide. Öljyllä voi antaa itselleen pienen hieronnan, hieroa jalkapohjia tai vaikka läppärillä väsyneitä käsiä. Dr. Hauschkan ruusuöljy myös tuoksuu ylelliseltä, joka antaa hemmotteluhetkeen ihanan lisän. 

Dr. Hauschkan ruusuöljy sisältää auringonkukkaöljyyn sekoitettua damaskonruusua. Öljyn valmistuksessa on käytössä aivan tietty tekniikka, joka varmistaa, että rohtokasvista saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti. Iho saa kaiken hyödyn ruususta ja ruusulla onkin ihonhoidossa paljon hyviä ominaisuuksia. Se on kosteuttava ja juonteita häivyttävä, eli erinomainen raaka-aine myös ikääntyneen ihon hoitoon. Ruusulla on myös mieltä rauhoittava ja tasapainoittava aromaterapeuttinen vaikutus. 

Öljy kannattaa aina hieroa vielä suihkusta hieman kostealle iholle, silloin se levittyy ja imeytyy parhaiten. Öljy sitoo kosteuden iholle ja iho tuntuu heti kosteutetulta, ravitulta ja ihanan pehmeältä.


Tuotenosto:

Ecotools Dry Brush kuivaharja vartalolle, lajitelma–21843054


 


Tuotenosto:

Patyka Divine Neroli Body Wash suihkugeeli 250 ml–25482522


 


Tuotenosto:

Zuii Organic Flora Hydrating Body Polish kosteuttava vartalokuorinta 180g–35154005


 


Tuotenosto:

Dr.Hauschka Ruusuvartaloöljy 75 ml–148980


 

KIRKASTAVA JA KOSTEUTTAVA KASVONAAMIO 

Kasvonaamioissa parhaimpia ovat monitehoiset naamiot, jotka hoitavat ihoa monella tavalla. Lumenen kirkastava geelinaamio on esimerkki tällaisesta monipuolisesta naamiosta. Naamio kirkastaa, kosteuttaa ja kuorii hellävaraisesti ihoa. Se on kaikkea mitä iho juuri tähän vuodenaikaan tarvitsee. 

Lakasta saatava C-vitamiini kirkastaa ihon sävyä, vaalentaa pigmenttilaikkuja ja tasoittaa ihon sävyä yleisesti. Miedosti kuorivat hedelmähapot uudistavat ihoa ja irroittavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, jotta muut hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Kehäkukka rauhoittaa ihoa ja poistaa tulehdusta ja punaisuutta. Pohjoinen lähdevesi viimeistelee naamion kosteuttavat ominaisuudet. Naamio soveltuu hyvin myös herkälle iholle.  


RAIKASTAVA KASVOSUIHKE YLLÄPITÄÄ SPA-TUNNELMAA

Kasvovesi on hyvän ihonhoidon perustuote ja siihen kannattaa ehdottomasti panostaa. Kasvovettä tulisi suihkia kasvoille aina puhdistuksen jälkeen, mutta halutessaan voi ylläpitää spa-tunnelmaa myös päivän aikana suihkimalla kosteuttavaa suihketta kasvoille. 

Whamisan kasvovedet ovat aivan huippuluokkaa, olen käyttänyt merkin hoitovettä jo pullotolkulla, vaihdellen vettä aina ihon tarpeen mukaan. Refresh Mist on erityisen hyvä kasvosuihke sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, sillä se tasapainottaa talintuotantoa. Jojoban siemenöljy ja aprikoosinkiviöljy yhdessä tasapainottavat ihon kosteustasapainoa. Omenauute ja vihreän teen uute raikastavat ja tasapainottavat ihoa. Iho on kirkkaampi, pehmeämpi ja kiinteämpi. Suihkeen tuoksu on ihanan mieto ja raikas. 


KIRKASTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ SEERUMI 

Evolven Bio-Retinol + C Booster -boosteri on ihon kirkastaja vailla vertaa! Bidens Pilosa kasvista saatava bio-retinoli eli retinolin luonnollinen vastine parantaa ihon tekstuuria, häivyttää juonteita ja täyteläistää ihoa stimuloimalla kollageenin muodostusta ihossa. 

C-vitamiini kirkastaa ihoa, osallistuu hyvän kosteustasapainon ylläpitoon ja vähentää punoitusta ja tulehdusta iholla. Se myös auttaa vaalentamaan jo muodostuneita pigmenttilaikkuja ja ehkäisee uusien muodostumista. Juuri tähän aikaan vuodessa samean ja väsyneen ihon piristys tällä superboosterilla tulee todella tarpeeseen. 

Boosteria käytetään seerumin paikalla, eli kasvoveden jälkeen ennen kosteusvoidetta. 


KASVORULLAUS VILKASTUTTAA NESTEKIERTOA JA AUTTAA TUOTTEITA IMEYTYMÄÄN

Ihanan hemmotteluhetken tarjoaa myös kasvojen gua sha- tai kasvorullaushetki. Kasvorullaus parantaa kasvojen nestekiertoa eli vähentää turvotusta kasvojen alueella. Se myös viilentää ja rauhoittaa mukavasti sekä auttaa ihonhoitotuotteitasi imeytymään paremmin. 

Ecotoolsin Jade Roller on mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomainen! Jadekivestä valmistetussa rullassa on kaksi päätä, joista toisella tavoittaa kasvojen pienemmät kulmat ja toisella voi rullata isompia alueita. 

Levitä kasvorullan alle kasvovesi, seerumi ja kosteusvoide normaaliin tapaan. Kasvoöljy auttaa rullaa liukumaan iholla paremmin, joten myös sitä kannattaa annostella rullauksen alle. Rullaa kasvoja aina keskeltä kohti ulkoreunoja ja alhaalta ylös. Myös rintakehän, niskan ja kaulan rullaamiseen jaderulla sopii hyvin.  


Torstaina 3.12. livelähetyksessä kerron tuotteista lisää ja annan niihin käyttövinkkejä. Tule mukaan livelähetykseen @sokostavaratalot -tilillä torstaina 3.12. klo 18! Voit livessä kysyä myös ihonhoidosta!


Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava geelinaamio 150ml–46765501


 


Tuotenosto:

Whamisa Kasvosuihke Refresh 100ml–45989006


 


Tuotenosto:

Evolve Organic Beauty Bio-Retinol + C Skin Booster boosteri 15 ml–46974506


 


Tuotenosto:

Ecotools Jade Roller -kasvohierontarulla–46158502


 

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä