Garnier Skin Active Micellar puhdistusvesi

Tämä hajusteeton misellivesi löytyy monelta meikkaajalta työvälineistään. Hellävaraisella, mutta tehokkaalla misellivedellä voit korjata mitkä tahansa virheet meikatessa. Kastele topsipuikko misellivedellä ja vinoon mennyt kissarajaus korjaantuu heti suoraksi. 

Misellivedellä voit poistaa meikin kasvoilta iltaisin ennen ihon puhdistamista. Miselliteknologia vetää puoleensa meikkiä ja likaa, mutta yksinään misellivesi ei riitä kasvojen puhdistamiseen iltaisin. Ota kasvoveden avuksi vielä puhdistusmaito, -geeli tai -vaahto. 


Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid

Hyaluronihapposeerumista en luopuisi omassa ihonhoidossani. Hyaluronihappo kiinteyttää ihoa hetkessä, koska sillä on kyky sitoa itseensä vettä. Iho on siis heti seerumin levityksen jälkeen jo kiinteämpi ja sileämpi. Pienet juonteet häviävät ja ihon on samantien raikkaampi. Ihossamme on luonnostaan hyaluronihappoa, mutta sen määrä kehossamme vähenee iän myötä. Iho ottaa hyaluronihapon hyvin vastaan tuotteista, sillä se on sille tuttu ainesosa. 

Hyaluronihapposeerumin voi levittää kasvoille aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Seerumi kannattaa levittää hieman kosteille kasvoille, jotta hyaluronihappo saa sidottua itseensä mahdollisimman paljon vettä. Novexpertin seerumit ja boosterit ovat todella tehokkaita ja tämä seerumi on yksi kestosuosikkejani. Erinomainen tuote myös aikuiselle iholle. 


Mádara Fake It -itseruskettava kasvoseerumi

Tämän kevään itseruskettavista tuotteista suosikikseni nousi tämä itseruskettava seerumi, joka taikoo iholle kauniin tasaisen päivetyksen jo yhdellä levityksellä. Suosin seerumia iltaisin yövoiteen alla, jolloin rusketus saa kehittyä yön aikana iholle kaikessa rauhassa. 

Seerumissa ei ole voimakasta tuoksua ja se imeytyy iholle nopeasti. Anna seerumin kuivua kunnolla ennen kuin levität sen päälle muita tuotteita, jotta lopputulos on varmasti tasainen. 

Muista levittää seerumia myös kaulalle, niskaan ja rintakehään. Pyyhkäise kädet vielä korvien yli kun käsissäsi ei ole enää paljoa tuotetta. Näin varmistat että päivetys on mahdollisimman luonnollinen. 

 

Mossa Aurinkoemulsio SK20

Mossan aurinkoemulsio on yksi suosikeistani luonnonkosmetiikan aurinkovoiteissa. Luonnollisen, fysikaalisen suojan iholle antava voide levittyy todella hyvin eikä jätä iholle valkoista kalvoa. 

Aina aurinkosuojavoiteet eivät tunnu ihoa hoitavilta, mutta tässä voiteessa on runsaasti ihoa kosteuttavia, pehmentäviä ja ravitsevia kasviöljyjä ja mehiläisvahaa. Voiteen sanotaan soveltuvan myös kasvoille, mutta valitsisin kasvoille silti eri voiteen korkeammalla suojakertoimella. Tämä 20 suojakertoimen voide on täydellinen tuote myös perheille, sillä tuubi on riittoisa ja voide sopii myös lasten iholle. 


Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer SPF15

Bobbi Brownin sävyttävä kosteusvoide on täydellinen tuote ohuen meikkipohjan ystävälle. Todella ohut ja kevyt voide levittyy iholle parhaiten sormin. Voide tasoittaa iholta pieniä virheitä ja peittää punaisuutta, mutta antaa todella luonnollisen lopputuloksen. 

Kosteuttava voide takaa sen, että meikkipohja näyttää koko pitkän päivän todella raikkaalta. Parhaimmillaan voide on kuivalla, normaalilla ja sekaiholla. Voide on todella hyvä myös ikääntyneelle iholle, joka kaipaa mahdollisimman ohutta meikkipohjaa. Sävyjä on useita joista valita ja voiteen sävy sulautuu kauniisti ihoon levityksessä. Aurinkosuoja viimeistelee tämän monipuolisen tuotteen ja tekee siitä hyvän tuotteen kesään. 


Lumene Blur peitevoide

Lumenen uutuuspeitevoide peittää todella hyvin. Ohut voide levittyy hyvin silmien alle, eikä sen koostumus ole liian kuiva tai liian valuva, vaan juuri sopiva. Peitevoide pysyy paikoillaan hyvin, mutta jos voiteilla on tapana kerääntyä juonteisiin silmien alla, kannattaa peitevoiteen päälle taputella hieman puuteria. 

Annostele peitevoide suoraan tuubista iholle ja levitä joko siveltimellä tai sormin. Siveltimellä on helpompi kerrostaa peitevoidetta enemmän. Voide taittaa valoa kauniisti silmien alla ja kirkastaa heti tummaa silmänalusta. Sävyjä on vain kolme, joten kaikille tästä peitevoiteesta ei löydy sopivaa. 

 

Essie Midsummer Collection -kynsilakka sävyssä Feelin' Poppy

Essien kynsilakoissa hinta-laatusuhde on kohdillaan ja pullot ovat riittoisia. Valikoimassa on erityisen kivaa se, että uusia sävyjä tulee jatkuvasti kausikokelmiin, mutta silti vakituiset perussävyt säilyvät. Voit siis löytää kesäsuosikin värien joukosta, mutta silti luottaa siihen, että suosikkisi pysyvät valikoimassa. 

Pigmentti on hyvä ja sävyn saa kynnelle jo yhdellä kerroksella. Sivellin on sopivan leveä ja lakka levittyy sen avulla tasaisesti. Väri myös pysyy kynsissä hyvin. Kesän juhannuskokoelmasta Feelin' Poppy on yksi tämän kesän suosikeistani. 


SP Luxe Oil Reconstructive Elixir -hiusöljy

Tämä SP:n hiusöljy on aivan ihana tuote, johon palaan aina uudelleen. Erityisesti luonnonkiharoille tai värikäsitellyille sekä muuten vain kuivalle hiustyypille sopii hyvin tämä intensiivisesti kosteuttava ja ravitseva hiusöljy.

Hiero öljy pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen niin öljy imeytyy hiuksiin parhaiten. Levi