Max Factor Suomen brändilähettiläänä toimii artisti VESALA!

PAULA VESALAN KAUNEUSSUOSIKIT: KEVÄÄN JUHLA-LOOK MAX FACTOR -TUOTTEILLA

Vesalan toukokuun Max Factor -lookissa nähdään kevään juhliin täydellisesti sopiva meikki. Meikkipohja luotiin Facefinity All Day Flawless 3-in1 -meikkivoiteella, jossa on kaikki täydellisen meikkipohjan elementit; pohjustusvoide, meikkivoide ja peitevoide samassa tuotteessa. Ei siis ihme, että tämä on Max Factor Suomen myydyin meikkivoide! Kevään tullessa kasvomeikin viimeistelyyn Creme Puff Blush poskipuna, Creme Bronzer -aurinkopuuteri ja korostustuotteet, kuten Miracle Glow Pro Illuminator -nestemäinen hehkuvoide tuovat kesäisen raikkaan ilmeen kasvoille.


Silmämeikissä luomien pohjustamiseen käytettiin Miracle Prep -silmämeikinpohjustusvoidetta, jolla saadaan silmämeikille tasainen ja pitävä pohja. Luomilla nähdään Nude Palettella sävyssa Cappuccino Nudes tehty smokey eye -meikki ja lopuksi ripset saatiin tuuheiksi ja näyttäviksi Masterpiece Max klassikkoripsivärillä. Look viimeisteltiin E-vitamiinia sisältävällä, kosteuttavalla ja hoitavalla Lip Cushion -huulikiillolla. 

Katso alta Vesalan vinkit nopeaan ja helppoon meikkiin Max Factor suosikeilla!

 

Tutustu tarkemmin Max Factor tuotteisiin Sokos myymälöissä tai Sokos.fi/Max Factor ja löydä omat suosikkisi! 

 

Tutustu tarkemmin Max Factor tuotteisiin Sokos myymälöissä tai Sokos.fi/Max Factor ja löydä omat suosikkisi!  


Tuotenosto:

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation meikkivoide 30 ml–1735556

Max Factor Masterpiece Nude Palette luomiväripaletti 6,5 g–12620519

Max Factor Lip Cushion huulikiilto 9 ml–28469003

Max Factor Miracle Glow Pro Illuminator hehkuvoide 15 ml–31500509

Max Factor Masterpiece Max maskara 7,2 ml–149370


 

#MAXFACTORSTORIES

Kauneus on enemmän kuin mitä näet. Kauneus hehkuu sisältä. Koska ne asiat, mitkä tekevät naisista kauniita ovat heidän tarinansa, kokemuksensa ja miltä heistä tuntuu. 

Haluamme vahvistaa tätä sanomaa #MaxFactorStories -kampanjan avulla. Jaamme tarinoita upeilta naisilta, jotka eivät ole vain kauniita vaan he ovat myös äitejä, yrittäjiä, aktivisteja ja paljon muuta. 

Paula kertoo oman tarinansa sekä avaa näkemystään mitä kauneus hänelle tarkoittaa. ”Kun sanon, että tykkään leikkiä eri lookeilla, mun tapauksessa kaikki varmaan tietää että se tarkoittaa aika paljon muutakin kuin pientä sävyn muutosta luomella. Joskus haluan näyttää musiikkivideossa klonkulta, joskus näyttelen sota-ajan suomalaista äitiä, joskus huudatan kymmentuhatpäistä yleisöä festarilavalla. Kampanjassa on kuitenkin kyse myös siitä mitä on ripsarin alla: elämänkokemus, persoona, kaikki ne kilometrit jotka tekee minusta sen kuka olen.” 

Katso Vesalan koko tarina alta:

 

 

 


 

 Tutustu Max Factor -tuotteisiin >>

Tuotenosto:

Max Factor Facefinity Compact meikkipuuteri 10 g–28469001

Max Factor False Lash Effect Volume Infusion maskara 13,1 ml–32248004

Max Factor Lipfinity Velvet Matte Liquid huulimaali 3,5 ml–32248012


 

4
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä