Erotu ylpeästi joukosta – A fish named Fred nyt Sokoksissa

Jätä valkoiset peruskauluspaidat keskivertotyypeille ja valitse jotain vähän persoonallisempaa. A fish named Fred -vaatemerkki perustettiin taistelemaan värikkyyden puolesta, keskivertoa vastaan. Kuuden vuoden aikana siitä on tullut maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, ja nyt AFNF:n kauluspaitoja on vihdoin saatavilla myös Sokoksista!
Mutta siis kuka ihmeen Fred? Kuka tahansa voi olla Fred – ikään, ammattiin tai kansalaisuuteen katsomatta. Fredit ovat mestareita luomaan mitä tahansa tyhjästä ja muuttamaan harmaan värikkääksi, tavallisen legendaariseksi.A fish named Fredin mallistot ovat hauskoja, raikkaita ja tyylikkäitä. Kauluspaitojen kuosit ovat sopivan hillittyjä arkiseen toimistotyyliin, mutta tuovat omalaatuisilla yksityiskohdillaan pukeutumiseen huumoria ja väriä. Ole oman elämäsi Fred – be proud and stand out!AFNF:n kauluspaitoja on saatavilla nyt Sokoksella Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Lisäksi voit ostaa paitoja brändin Pop Up -osastoilta Lahdessa ja Kuopiossa muotiviikkojen ajan 8.–28.4. Nämä suositut paidat viedään nopeasti käsistä, joten kannattaa tulla pian ostoksille!

Tutustu paitoihin > 

Pukukoodi auttaa pukeutumaan oikein

Pukukoodi eli pukeutumisohje tai pukeutumiskoodi on kätevä tapa kertoa, millaista juhlapukeutumista vierailta odotetaan. Mikäli saat kutsun, jossa pukukoodi mainitaan, on sitä myös noudatettava. Pukukoodi ilmoitetaan aina miehen pukeutumisena, ja se sanelee samalla naisen pukeutumisen tason. Pukeutumisohjetta ei kannata vierastaa, sillä sen tarkoitus on auttaa oikean asun valinnassa. Perehtymällä koodeihin opit myös oikean pukeutumisetiketin, vaikka koodia ei olisikaan erikseen mainittu esimerkiksi perhejuhlien yhteydessä.

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä